Obuća i odeća
- Stefy
- Pridružio se: 31 Mar 2013, 21:15
- Garaža: Dacia Sandero II Laureate 1.2 16v
Re: Obuća
Bio je neki lik vamo blizu Sombora sto je to prodavao (Sonte)... imao je facebook profil i licno sam video par komada, sad na prvo oko se nista ne primeti razlika al sta ja znam, ako si zainteresovan mogu ti dati profil 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Obuća
Limundo Najke.:lol:
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Takve iste patike se prodaju na bilo kojoj "buvljoj" pijaci, a na Kupindu i Limundu se prodaju po bar duplo većoj ceni, kao original.
A isto je i sa garderobom - odnosi se na brendove poput Nike, Reebok i slični....
A isto je i sa garderobom - odnosi se na brendove poput Nike, Reebok i slični....
Hm....mislim da je veci problem sto se takve patike prodaju po mnogim "buticima".
Mozda po BG i NS ne(mada mi se cini da je i kvalitet originala dobrano popustio
) ali po manjim gradovima itekako.
Inace, primetio sam da su dosta patika koje su pre bile made in Vietnam sada made in PRC....pad kvaliteta je primetan
Mozda po BG i NS ne(mada mi se cini da je i kvalitet originala dobrano popustio

Inace, primetio sam da su dosta patika koje su pre bile made in Vietnam sada made in PRC....pad kvaliteta je primetan
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ko je jos glup da poveruje da se na Lim ili Kup prodaju original patike...
Zna se da nisu original, ali ima i solidnih kopija, pa ti izvoli...
Kad smo kod losih radnji, prva na tepetu mi je Planeta, a msm da i u BG ima Planeta...
Kad smo kod losih radnji, prva na tepetu mi je Planeta, a msm da i u BG ima Planeta...
to je gagi problem razumevanja, zato sto neko padne pod primitivnim nagonom da se pokaze kako ima pare pa ce radije dati 3000-5000 din na airmax kopiju (zavisno da li uzme na pijacu ili kod sanera), umesto da kupi u prodavnici koliko toliko bolje originalne patike tipa asics, reebok, i sl.Gaginh0 napisao:Ko je jos glup da poveruje da se na Lim ili Kup prodaju original patike...
isti je primer i sto sada valjaju g-shock replike za 2000, to su isto pacijenti koji ce kupiti, bolje kupi neki manje poznat sat, ali originalan, tipa casio neki jeftiniji ili Q&Q nego glupost od kopije samo da si u modi. jbg

- mezzano
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:58
- Garaža: Ford Fiesta MK7 - 1.25 Duratec
Što? Meni Puma bila lepša, i čini mi se lepše stajala na nozi, ali mi se čini da je dosta nežnija koža (materijal od koga je napravljena), što se vidi iz činjenice da su patike u kutiji bile oštećene, a i đon je dosta tanak. Razlika u ceni nije bila velika. Puma 3.990, Reebok 4.590.