Ratna tehnika

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
zuzazu
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:13

Re: Ratna tehnika

Post od zuzazu »

Ameri, Rusi, Veliki Vodja...... sve rodoljubi na forumu, a niko da pomene....
Korisnikov avatar
robbief
Reactions:
Pridružio se: 10 Mar 2012, 00:03

Post od robbief »

Incognito napisao: U vezi s tim hocu da kazem i da je ona slika sa detetom koje place krajnje maliciozna jer zaliti nekoga ko je izgubio zivot na ratnom zadatku s ciljem da nekoga unesreci je aspolutno nepotrebno.Nije taj amerikanac izgubio zivot braneci tudje zivote zarad mira i pravde,vec braneci sopstveni interes krseci tudji mir i zivote i tu je kljucna razlika.

End off.
Jedino sto je u ovde maliciozno je tvoje pisanje, jer te ocigledno ne interesuje razlog zbog koga je ta slika okacena, a lepo pise.

A sad malo o ovom nestvarnom kvotovanom delu... :trljamoci:

Ti hoces da kazes da je tuga deteta koje zali za sopstvenim mrtvim ocem nepotrebna, zbog toga sto je taj otac izgubio zivot na ratnom zadatku na kojem je bio da brani svoje sopstvene interese? Njegove licne, a ne vlade USA, NATO ili onoga ko ga je vec tamo poslao???

Kad bolje razmislim, u pravu si, to dete treba da se stidi tog olosa koji ga je napravio i da svoj zivot posveti tome da propagira ratne zadatke koji ce donositi iskljucivo srecu i koji ce braniti mir i pravdu.

I stvarno je za svaku osudu a i maliciozno rekao bih, pokazivati emocije na grobljima i pritom pozirati fotografima koji to slikaju i objavljuju (takodje maliciozno) na internetu i pritom pravog rodoljuba podsecaju koliko ga svi na zapadu mrze.

:thumbdown:
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

kvcali napisao:Naravno velikim slivom kao i sva imena, ali ko sto si primetio na forumu sve pisem malim slovom, prva slika je montaza iz nekog filma verovatno, i sto se mene tice na ovu pricu ide tacka, ko hoce zna o cemu pricam.
Pretpostavljam da je ovo:
Slika

http://www.imdb.com/title/tt0417397/
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
Garaža: Omega B2 2.0
Kontakt:

Post od kvcali »

robi, ti si neki fan natase kandic, mislim nemoj da se ljutis i nemam nista protiv tebe, mozda se nekad i vidimo :pijemo:
ali ovo je ono sto mi "na drugoj strani" pricamo tebi i takvima koji misle kao ti

http://www.kurir-info.rs/u-vazdusnom-na ... nak-731045

pogazih end off :glavomuzid:
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

http://www.opelteamserbia.com/forum
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Ljudi manite se daljeg trolovanja, koristite PP za dalje prepucavanje...ode tema..
Korisnikov avatar
robbief
Reactions:

Post od robbief »

kvcali napisao: ali ovo je ono sto mi "na drugoj strani" pricamo tebi i takvima koji misle kao ti
Kad bi ti uopste razumeo ili pokusao da razumes sta ja mislim, imao bi pravo da me etiketiras, ovako si u startu diskvalifikovan.

Ali evo pokusacu jos jednom da ti pojasnim, tebi i ostalim "mi" je um pomucen mrznjom prema nevidljivom neprijatelju i nadom da ce te od tog neprijatelja spasiti Rusi. A ono sto je najstrasnije je da od te silne muke i borbe koju vodis svakodnevno vise ne mozes da razumes najosnovnije ljudske emocije.
Korisnikov avatar
robbief
Reactions:

Post od robbief »

Heineken napisao:Ljudi manite se daljeg trolovanja, koristite PP za dalje prepucavanje...ode tema..
Heineken napisao:
jolle napisao:Siroma njega ! Sta je pa trazijo cak tamo? Nesto su zaredali. Krajem januara bese pade jedan u jadran.
a pre toga jedan u decembu i jos jedan ranije. Sto se mene tice samo neka padaju!
Nema frke, nadam se da pod tim vidjenjem trolovanja spadaju i ova dva posta gore. Da ne bi dolazilo do ovakvih stvari, najbolje da svoja morbidna radovanja delite na PP.
jolle
Reactions:
Pridružio se: 05 Mar 2013, 14:25

Post od jolle »

Jer ti to pokusavas da glumis frojda ili nekakvog psihologa pa nam postavljas zadatke da bi nam testirao inteligenciju. Mozda bi to dete i trebalo da se stidi svog oca jer je mozda bas njegova bomba oduzela zivot detetu oca na donjoj slici. Tema koju pokusavas da nametnes vec prelazi u spamovanje i moza bi trebao da se spustis na nas nivo pa da se vratimo temi ovog foruma.
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Kontakt:

Post od kvcali »

pazi, ja se licno radujem svakom ekonomskom, politickom i vojnom slomu sad-a, ne vidim nista lose u tome

stvarno bi moglo ovo da se pobrise nije tema za ovakve rasprave, i da se vratimo pravoj nameni teme.

moderatori !

edit: a nadam se i sportskom, NOLE napred :kezo:
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

E ljudi uzmite snickers :kezo:
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

Nas AN-26 u Spaniji, april 2013
Slika
Slika
Koliko mi imamo ovih aviona? Znam da dva stalno lete...
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Kontakt:

Post od kvcali »

I ja mislim 2 i da ovom jednom uskoro isticu resursi a ovaj drugi je nesto noviji i koristice jos jedan duzi period
Slika

Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

kvcali napisao:stvarno bi moglo ovo da se pobrise nije tema za ovakve rasprave, i da se vratimo pravoj nameni teme.

moderatori !
Vidi, ako ti i jolle i heineken mozete da do mile volje pricate koga mrzite a koga volite u temi o ratnoj tehnici, nemoj onda biti devojcica i zazivati moderatore kad ti neko predstavi drugaciji stav. Otrpi i pricaj argumentovano, a ne da pominjes Natasu Kandic cim te neko ocepi
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

:kezo: :kezo: :kezo:

Ne diraj ga, zvaće Putina.
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Kontakt:

Post od kvcali »

@Rakhil vidi ja sam mislio na sve postove i moje i njihove i sve vezano za to ko koga voli ili ne, nisam reko samo njihove da se razumemo,

a da li me je neko ocepio mislim da nije, nisam to tako shvatio niti me je neko ubedio u suprotno, ja svoj stav imam i volim da gace drzim podignute
Slika

Odgovori