Ratna tehnika
Re: Ratna tehnika
Potrazi malo pa ces naci ne budi lenj. Podji provo od nasih kosija Madjara ima dosta postova o tome kako su prosli sa Jas -39 i sta su im Amerikanci dali od raketa za koriscenje odnosno koliko raketa . Isto tako potrazi kakvi uslovi su za kupovinu ili za iznajmljivanje ovih aviona i koje kljuceve Amerikanci drze u rukama sto se tice ovog a i mnogih drugih tipova. Onda kreni malo kod Rumuna pa pogledaj sta imaju kupljeno koliko to placaju i sta ih dalje ceka. I.T.D. ali potrazi sam da bi se bolje razumeli . Postujem vase pisanje i ne prigovaram samo kazem sta je moje misljenje na osnovu onog sto znam jer za mojih blizu 55 i interesovanja za ove teme ipak mislim da sma dovoljno procitao. Postovanje.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Zuzazu, to su Rusi, naša braća, majke, očevi i stričevi. Oni će nam dati sve, čak i one stvari koje nemaju...
Braćo Rusi u ime Hrista, pošaljite nam S-300!!!

Braćo Rusi u ime Hrista, pošaljite nam S-300!!!

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam fasciniran saznanjem da i dalje postoje ljudi koji veruju da će nam Rusi ikada pomoći u bilo čemu zbog nas samih i jer nas vole.
Neće, kao što nikada nisu. Pomagali su nam uvek i isključivo kada su u tome videli svoj interes.
Zato mi nije jasno rusofilstvo u Srbalja.
Neće, kao što nikada nisu. Pomagali su nam uvek i isključivo kada su u tome videli svoj interes.
Zato mi nije jasno rusofilstvo u Srbalja.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

ovo kada bismo ostvarili tukli bi se nogom u guzicu od srece, sto se tice 29M-M2 to je prakticno nov avion koji nema veze sa starom migusom, vidim da je Indija narucila oko 45 komada Mig-29K ( isto sto i M-M2) znaci ide proizvodnja.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Nema tu ljubavi, plati pa klati, jedino sto bi smo sa Rusima to mogli otplatiti kroz nasu robu pod uslovom da oni pristanu na tako nesto.

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Normalno, kao i svi u svetu prvo gledaju svoj interes....nista cudno.
Da li iko razborit misli, da ce davanjem novca i kupovinom ratne masine (tenka, aviona, broda, raketnog sistema i td.) moci istu tu ratnu masinu da upotrebljava kako i protiv koga hoce - kada i kako mu se cefne, sa nesmetanim pristupom municiji kada je ta ratna masina potrosi?jolle napisao:Da ne misli neko da favorizujem Ruse ali njihovi avioni su u svakom slucaju jefitiniji od zapadnih i ne postoje nikakva ogranicenja o kupovini opreme.
Nije bitno dal' je kupljeno od Rusa, dal' od Amera ili nekih trecih... Pa, niko od njih se ne zakopcava na ledjima.
Ajmo malo realno

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Iskreno ja mislim da su Rusi nas uvek gledali kao "tamo daleko u Evropi ima nekih budala koje misle da su nam braća
" ... ajd da to iskoristimo.
I to su obilato i radili od vremena povlačenja Turaka sa Balkana pa na ovamo (sve na našu štetu a u njihovu korist).
Ja sa njima realno ne bih imao nikakva posla osim po sistemu: daš mi - dam ti.

I to su obilato i radili od vremena povlačenja Turaka sa Balkana pa na ovamo (sve na našu štetu a u njihovu korist).
Nisam nigde tvrdio da ce nam Rusi nesto pokloniti niti da ce nam pomoci na taj nacin da nam daju nesto dzabe. Upravo tako je "plati pa klati" ali mislim da bi kod njih imali mnogo bolje uslove za kupovinu nego od zapada. Drugo Mislim da niko od nas na ovom forumu nikada nije video ni jedan kupoprodajni ugovor o kupovini aviona uzivo ali zato verujem da su mnogi na ovom forumu citali i skupljali informacije na na isti nacin. I stvarno uslovi kupovine zapadnih i istocnih aviona nisu isti i to u mnogome zavisi dali ste clanica NATO-a ili ste neutralni, nesvrstani ili pak privrzeni istoku. O tome treba mnogo da se pise.
Uz duzno postovanje, debelo si u zabludijolle napisao:Drugo Mislim da niko od nas na ovom forumu nikada nije video ni jedan kupoprodajni ugovor o kupovini aviona
Upravo, s tim da bih ja trgovao daj mi - dam ti.maxer napisao:Iskreno ja mislim da su Rusi nas uvek gledali kao "tamo daleko u Evropi ima nekih budala koje misle da su nam braća" ... ajd da to iskoristimo.
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Na Srpski način: daj mi - dam ti ... al malo sutra 

Takodje uz duzno postovanje ali mislim da nisam.zuzazu napisao:Uz duzno postovanje, debelo si u zabludijolle napisao:Drugo Mislim da niko od nas na ovom forumu nikada nije video ni jedan kupoprodajni ugovor o kupovini aviona
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Evo, ima ovde krš nekih slika...
http://totallycoolpix.com/2013/03/china ... ary-might/
Zamisli da mi zaista kupimo ovo o čemu svi vi ovde tako slatko maštate...
Odmah bi mogli da napadnemo Amerikance u nameri da vratimo staro-vekovno srpsko ognjište i državu Teksas pod srpsku zastavu...
Uđemo osvajački u Dalas, sa sve pesmom...
http://www.youtube.com/watch?v=lmPju6Dqf0U
http://totallycoolpix.com/2013/03/china ... ary-might/
Zamisli da mi zaista kupimo ovo o čemu svi vi ovde tako slatko maštate...
Odmah bi mogli da napadnemo Amerikance u nameri da vratimo staro-vekovno srpsko ognjište i državu Teksas pod srpsku zastavu...
Uđemo osvajački u Dalas, sa sve pesmom...
http://www.youtube.com/watch?v=lmPju6Dqf0U
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;