Siledžije - internacionalno blago
Re: Siledžije - internacionalno blago
@Laki
Naravno,takve stvari se nazalost desavaju svuda i niko ne moze da spreci bas sve,ali opet kazem,oruzje nije nikad opasno toliko koliko covek i njegove namere.
Naravno,takve stvari se nazalost desavaju svuda i niko ne moze da spreci bas sve,ali opet kazem,oruzje nije nikad opasno toliko koliko covek i njegove namere.
Incognito napisao:@Laki
Ma jasno, razumemo se.
Ja naravno nemam oruzje, ali u perspektivi ne znaci da necu imati, cisto ako ti neko upadne u kucu da imas cime da branis sebe i porodicu, inace se ne lozim na oruzje ni najmanje... Inace interesantno je, ali u Ch su provale u kuce i stanove daleko cesce nego u Srbiji...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pa dobro sad jesu, a da li su bile isto tako ceste pre 40-50 godina, pre dolaska auslandera? Meni pricaju baba i deda, oni u BG nisu zakljucavali stanove 60-ih, 70-ih i tako, nema sto da ne verujem ljudima.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Jednu kratku devetku i malokalibarski zvučni topdragvorl napisao:Laki i Floyd, koje kalibre drzite iza WC solje?

Re: AW: Siledžije - internacionalno blago
Srpskim drzavljanima je zabranjeno posedovanje oruzja dok ne dobiju stalnu dozvolu boravka. Zabranjeno je i ostalim ako nemaju dozvolu u svojim maticnim drzavama.
Najvise provala prave trazioci azila iz africkih zemalja.dragvorl napisao:Pa dobro sad jesu, a da li su bile isto tako ceste pre 40-50 godina, pre dolaska auslandera? Meni pricaju baba i deda, oni u BG nisu zakljucavali stanove 60-ih, 70-ih i tako, nema sto da ne verujem ljudima.
Poslednja izmena od Floyd u 09 Apr 2013, 13:15, izmenjeno 1 put ukupno.
Dobro si pomenuo, to je ovde jos jedan ozbiljan vid diskriminacije...
Npr na ulazu na streliste pise zabranjeno za Srbe i mislim jos jednu ili dve nacionalnosti....
Npr na ulazu na streliste pise zabranjeno za Srbe i mislim jos jednu ili dve nacionalnosti....
Sto je sigurno, sigurno je 
p.s. Veovatno su drugi Kosovari.

p.s. Veovatno su drugi Kosovari.
A kako će oni dokazati da si ti srbin?
Šta ako si ti mađar iz Mola?
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Dobro pitanje. 

Bolje 1 nevin u zatvoru, nego 13 nevinih u grobu.Floyd napisao: Ako se vratimo na ovu situaciju i pretpostavku da je neko imao oruzje, posledica bi bila manja ali bi taj sto bi ga sprecio zavrsio na sudu a posle i u zatvoru.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Fora je da bi trebao da dobije orden a ne da ide u zatvor. Mnogo nam je los krivicni zakon kad je u pitanju samoodbrana.

Nije na zapadu kao kod nas vec pripadas onoj naciji ciji pasos posedujes.
Pise u dokumentimanikaragva napisao:A kako će oni dokazati da si ti srbin?

Nije na zapadu kao kod nas vec pripadas onoj naciji ciji pasos posedujes.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Nationality (drzavljanstvo) i ethnicity (nacionalnost) na engleskom. U pasosu pise nationality. Znaci onda je zabranjen pristup drzavljanima Srbije.

Ja samo kazem kako se to ovde gleda.
Oficijelno su za njih drzavljanstvo i nacionalnost jedno te isto.
Nije to kao u ex-yu gde je svako potenciorao svoje nacionalno poreklo...sto se mene tice to su trebali da zabrane jos '45 i sada bi sve bilo mnogo bolje
Inace po tom pitanju je Balkan postao jako tuzan...Makedonci se zbog sitnih interesa izjasnjavaju kao Bugari, Srbi kao Madjari, Moldavci kao Rumuni, Bosanci kao Hrvati itd.
Oficijelno su za njih drzavljanstvo i nacionalnost jedno te isto.
Nije to kao u ex-yu gde je svako potenciorao svoje nacionalno poreklo...sto se mene tice to su trebali da zabrane jos '45 i sada bi sve bilo mnogo bolje

Inace po tom pitanju je Balkan postao jako tuzan...Makedonci se zbog sitnih interesa izjasnjavaju kao Bugari, Srbi kao Madjari, Moldavci kao Rumuni, Bosanci kao Hrvati itd.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
I u USA se gleda isto tako, od prilike odakle dolazis, mada najcesce ni to ne znaci puno u nasem slucaju. 

USA je dobar primer...za njih si sticanjem drzavljanstva automatski Amerikanac.