Kad te udari dobra riba, ne ljutis se, sad i tvrdis da ova nema parktronik...
Inace, parktronik sad jako lepo radi...
http://www.youtube.com/watch?feature=re ... 9wzDYWAWm4
Tesko da bi izasla iz Cayenne-a,da nije lepaNexT napisao:Floyd napisao:E, neko ni sa 20 godina nema ukusa...sta da se radi
Ovde te klinke najvise voze Golfove, TT i seriju 1 kupe...zavis ko koliko ima.![]()
![]()
Danas na parkingu aerodroma ispred mene Cayenne. Jedno slobodno mesto, onako, odoka jedva da stane toliki auto. Izvlaci ga napred, u rikverc i iz prve savrseno ravno, uz liniju. Ooook, parkiram ja par mesta dalje, kad iz Cayenne-a izlazi devojka, mozda 30ak godina, i vodi cerkicu. Da zanemarimo to sto je prelepa, al ne da ga je parkirala, ostao sam bez teksta.
methane.master napisao:Ako ima poslastičarnicu ili pečenjaru, možda je budući.
Sent using Tapatalk
Ja sam razumeo da se radnja odvija u Svajcarskoj, tako da ne uzimam u obzir nasa pravila registracije.NexT napisao: ljubitelj, sve je to lepo, ali je on za eksploataciju 3x skuplji od ovog dizela, a ne ide 3x bolje.
Vozio sam volvo S80 3.0T, sve je to super ali njegova registracija + potrosnja + odrzavanje su neverovatno skupi. On sa 300 konja ide vrhunski, ali ne toliko bolje od dizela sa 200+ konja, u svakodnevnoj voznji.
opet jedna zanimljiva tvrdnja, pogotovo vezano sa opterecenjem... mislim da smo zakljucili da benzinci vece zapremine i snage trose vise od dizela u bilo kom rezimu, a posebno pod opterecenjem... dovoljno je pogledati spritmonitor...ljubitelj napisao: Potrosnja 2.5 benzinac i 2.4dizel je vrlo slicna kada se voze pod opterecenjem, na autoputu a ni 3.0 benzinac nije bitno veci potrosac.
Ovo nije tacnoljubitelj napisao:AKo je za kupovinu i upotrebu kod nas slazem se sa tvojim zapazanjem, ako je za CH ne vidim nijedu prednost dizelasa pogotovu sto zbog klimatskih prilika dizel ce imati povecanu potrosnju zbog dodatnog grejanja motora koje je nuzno potrebno ovom dizelu dok kod benzinca nema nikakve potrosnje tog tipa.(predgrevanje motora i kada je auto parkiran, tj iskljcen motor trosi oko 1 do 1,5 litar dizela na sat).
Iznenadjen, eto nesto novo se sazna i ovim putem.Laki021 napisao:
Takodje cisto da pomenem da je Lozana zimi generalno osetno toplija od npr BG i NS