Da li je veličina bitna? (Poređenja po klasama)
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Re: Testovi automobila - Opšta tema o modelima
Felne su odvratne...
Volvo?Day Walker napisao:Ruzan za sve pare
Pa nisu bas odvratne ali se ni meni ne dopadaju.Heineken napisao:Felne su odvratne...
Dao sam ga kao ilustraciju cene. Ja kao sto je poznato, nisam ljubitelj SUV-ova, posebno ovih malih ali bi X3 i Q5 vozio jer ne izgledaju toliko gay kao ovaj Volvo, Krshkai i sl.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nope ovaj sto si postavio...
Zaista je ruzan.. Pogotovu sa ovim dubokim branicima (koji mi ne deluju kao standardni) i ovim ogavnim malim felgama
Zaista je ruzan.. Pogotovu sa ovim dubokim branicima (koji mi ne deluju kao standardni) i ovim ogavnim malim felgama

Poslednja izmena od Day Walker u 10 Apr 2013, 20:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Brzine idu u H-a !!!

Definitivno nije razlika u ceni kao ovde,ali je u Svici R-Design 58.500ch,a klot X3 je 52.000chf... Dakle,opet mora Bmw biti minimum 15.000chf skuplji ,jer je spisak opreme Volvo-a zaista podugacak za te pare...
Samo M paket da dodas i taj Bmw je skuplji
A gde je ostala silna oprema koja kod Bmw-a kosta Boga oca 
Samo M paket da dodas i taj Bmw je skuplji

Poslednja izmena od Xepoj87 u 10 Apr 2013, 20:25, izmenjeno 4 puta ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
@DW
To je M paket...takav je.
A o ukusima se ne raspravlja...meni je odlican, samo uz drugacije felne
XC60 D5 manuelni je 53.400 + 5.200 (R-Design) = 58.600
X3 20d manuelni je 48.900 + 6.080 (M paket) = 54.980
Ti bas resio da bude skuplji, pa to ti je
To je M paket...takav je.
A o ukusima se ne raspravlja...meni je odlican, samo uz drugacije felne

Gde nadje te cene?Xepoj87 napisao:Definitivno nije razlika u ceni kao ovde,ali je u Svici R-Design 58.500ch,a klot X3 je 52.000chf... Dakle,opet mora Bmw biti minimum 10.000chf skuplji...
Samo M paket da dodas i taj Bmw je skupljiA gde je ostala silna oprema koja kod Bmw-a kosta Boga oca
XC60 D5 manuelni je 53.400 + 5.200 (R-Design) = 58.600
X3 20d manuelni je 48.900 + 6.080 (M paket) = 54.980
Ti bas resio da bude skuplji, pa to ti je

Poslednja izmena od Floyd u 10 Apr 2013, 20:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Re: Vesti iz domaće i svetske auto-industrije
Pa odbacuju kad nemaju sta da ponude od dizela za tu klasuLaki021 napisao:Evo jedne lepe vesti:
http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... _id=704302
Šef Mercedsovog AMG odeljenja, Ola Källenius, potvrdio je da će uprkos sve strožim ekološkim normama modeli sa AMG oznakom zadržati u ponudi V12 motore, bar još 5-6 godina. Kao jedno od rešenja za smanjenje štetnih emisija kod Mercedesovih sportskih automobila u budućnosti, Källenius vidi upotrebu hibridnog pogona, dok odbacuje mogućnost ugradnje dizel motora.

BMW nema potrebu da se stidi da stavi M znacku uz dizel motor koji ima 380 ks

Znas i sam da to nije M vec "M Performance" kojo nije za poredjenje sa pravim M-om.
Znam ali nema veze...hteo sam da kazem da i ako je dizel moze slobodno da stane na crtu sa nekim sportskim automobilima za razliku od Merca koji takav dizel apsolutno nema u ponudi...nema ni priblizan a ovamo se duvaju kako nece dizel u AMG.
Inace za mene licno su M i M performance jedno te isto jer sumnjam da bih mogao da izvucem maximum iz bilo kog od njih
Inace za mene licno su M i M performance jedno te isto jer sumnjam da bih mogao da izvucem maximum iz bilo kog od njih

Poslednja izmena od Floyd u 15 Apr 2013, 19:22, izmenjeno 1 put ukupno.
Najlakse je doneti odluku kad nemas izbora 

Jbg,naravno da moraju da trpaju dizele,kada ne umeju pravi sportski automobil da naprave,pa ajde barem nesto posebno da imajuFloyd napisao:Pa odbacuju kad nemaju sta da ponude od dizela za tu klasu
BMW nema potrebu da se stidi da stavi M znacku uz dizel motor koji ima 380 ks

Da su hteli,ne bi izbacivali V8 dizel iz ponude koji veoma lagano dobija 400+ks...
Da su uspeli da ga prilagode Euro 5 normi ne bi ga ni izbacivali 
A ne znam ko to ne ume da napravi sportski auto.

A ne znam ko to ne ume da napravi sportski auto.
Ovo je verovatno salaXepoj87 napisao:Jbg,naravno da moraju da trpaju dizele,kada ne umeju pravi sportski automobil da naprave

Mozda bi voleli vas 2-jica da me ispravite? 
Audi ima R8 koji je vrhunski sportski auto,Mercedes ima SLR i SLS koji su tek vrhunski sportski automobili,a Bmw ima sta?
M3 kupe koji je i u svojoj klasi najsporiji?
Dobro ajde,nazvacemo limuzinu M5 sportskim automobilom,kome ce uskoro biti dodatna oprema kolekcija CD-ova,da biras kako zelis da ti se tvoj "rasni" sportak cuje
Kao sto sam rekao,valjalo bi da stave nekoga sa malo zelje za zivotom na celo M odeljenja,a ne nekog hipika koji ce sportska kola da pretvara u traktore i da uskoro pocne da stavlja motorcice za kosilice sa sve avionskim turbinama...

Audi ima R8 koji je vrhunski sportski auto,Mercedes ima SLR i SLS koji su tek vrhunski sportski automobili,a Bmw ima sta?
M3 kupe koji je i u svojoj klasi najsporiji?
Dobro ajde,nazvacemo limuzinu M5 sportskim automobilom,kome ce uskoro biti dodatna oprema kolekcija CD-ova,da biras kako zelis da ti se tvoj "rasni" sportak cuje

Kao sto sam rekao,valjalo bi da stave nekoga sa malo zelje za zivotom na celo M odeljenja,a ne nekog hipika koji ce sportska kola da pretvara u traktore i da uskoro pocne da stavlja motorcice za kosilice sa sve avionskim turbinama...
Poslednja izmena od Xepoj87 u 16 Apr 2013, 19:03, izmenjeno 2 puta ukupno.
Nije vredno ispravljanja. Reci za brend kakav je BMW da ne zna da napravi sportski automobil je elementarno nepoznavanje materije.