Mercedes-Benz G63 AMG 6x6/4x4²
Re: Mercedes-Benz G63 AMG 6x6
Meni taj ekran deluje previse jeftino.A i pozicija na kojoj je smesten nije mogla biti gora. 

Pe cemu ti deluje jeftin i sto je losa pozicija?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Zato sto je nakacen ko najjeftinija kineska aftermarket multimedija.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
To je skroz ok kod G. Prvo, nema mesta na šalt tabli da se stavi ekran. Mercedes mora mnogo da se dovija da ergonomiju unutrašnjosti iz 70-ih kada je projektovan G približi modernim vremenima. Drugo, G treba da bude surovi terenac, a ne neki ušuškani SUV i bitno je da je stvar funkcionalna, a ne kako izgleda. Za moj ukus i ovo je opreviše luksuza.
I dalje ne vidim smisao ovog vozila. Da postoji dizel verzija upotrebna vrednost bi bila nemerljivo veća.
Al priznajem da je impresivan kako izgledom tako i tehnikalijama.
Al priznajem da je impresivan kako izgledom tako i tehnikalijama.
ovaj G ima mnogo vecu upotrebnu vrednost od X6 Hamann ili tako necega.
Zasto mora da ima poentu? Luksuzna i bolesno mocna igracka za prebogate seike.
Zasto mora da ima poentu? Luksuzna i bolesno mocna igracka za prebogate seike.
Ovo je auto za arape a tamo je litar benzina dinar tako da nema potrebe za dizelom. A ne bi bio problem ni da je 5e litar.
A da ne kazemo da sa svojom cenom stvarno ne bi valjalo da je 3.0 dizel,pa kao umesto 350.000e,on bude 300.000e 
Ako je ovoliko impresivniji od obicne G klase za off-road,onda ovakvo vozilo i te kako ima smisla

Ako je ovoliko impresivniji od obicne G klase za off-road,onda ovakvo vozilo i te kako ima smisla

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Upravo ...Xepoj87 napisao:Pe cemu ti deluje jeftin i sto je losa pozicija?
Floyd napisao:Zato sto je nakacen ko najjeftinija kineska aftermarket multimedija.

Ne dopadaju mi se ni ekrani na naslonima prednjih sedista,tacnije input/dzekovi u boji koji vise lice na neku igracku (ili aftermarket ekrane by PRC) nego na ozbiljan ekran kakav je potreban ovakvom automobilu.
Ja mislim da ce ovo i bliskoistocni naftasi izbegavati u sirokom luku,jer iako imaju previse novca,ipak se ne zakopcavaju na ledjima.Ovaj G je totalno nefunkcionalan i nezanimljiv da bio toliko skup koliko jeste.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pravi gradski auto. 
Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2

Sent from my LG-P705 using Tapatalk 2
Jako mocno izgleda, voleo bi da gledam neki pulloff sa onim americkim pickupovima.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
drugar radi u magni gde sklapaju G i ova čudovišta. Ne dostižu potražnju 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Da vidis koliko mu treba 0-100 dok vuce neki F150 za sobom?Dusan napisao:Jako mocno izgleda, voleo bi da gledam neki pulloff sa onim americkim pickupovima.

Bolestina.
Aj da vidim koji smet bi njega zaustavio...