Slatkiši & čokolade & kremići :)
Re: Slatkiši & čokolade & kremići :)
Za izbegavanje u sirokom luku. Bukvalno iskrivim kasicicu dok ga izvadim. A nije ni jeftin,skuplji je bio nego Juhu.

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ubacis ga u mikrotalasnu na 10ak sekundi. Da vidis kako ce da se maze.
http://www.dafuqdidijustread.net/2013/0 ... betes.html
Iskreno, ja bih voleo da probam.

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Drugar iz Pule mi je doneo (po porudzbini)
teglicu njihove Linolade Duo, da probam. Originalna verzija za CRO i SLO trziste, pa ima 12% lesnika umesto 3%, sto je na crnom delu krema primetno "onako", bolji je ali ne nesto WOW.
Ali beli deo... zjuuuu, ko dupe i oko (a vi pretpostavite za cije trziste je dupe).
ODUSEVIO sam se. Pravi ukus one Kinder-Lade iz detinjstva. Takodje je kremastiji i crni i beli deo, nije onako zgrusan kako sam cesto nailazio u nasim marketima. Sledeci put kada bude dolazio (a to je tek na jesen), obavezno porucujem 3-4 teglice.

Ali beli deo... zjuuuu, ko dupe i oko (a vi pretpostavite za cije trziste je dupe).

ODUSEVIO sam se. Pravi ukus one Kinder-Lade iz detinjstva. Takodje je kremastiji i crni i beli deo, nije onako zgrusan kako sam cesto nailazio u nasim marketima. Sledeci put kada bude dolazio (a to je tek na jesen), obavezno porucujem 3-4 teglice.
- Prikačeni fajlovi
-
- lino.jpg (52.74 KiB) Pogledano 1135 puta
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Meni je beli deo eurokrema isto što i svaki drugi slatkiš bez čokolade: samo gubljenje vremena
to jedem samo kad BAŠ ništa drugo slatko nema u kući, a neretko sam ih i bacao.
Dok je Eurokrem pravio onu varijanu sa skroz crnim pakovanjima, davio sam se u njima... Sad se ponekad obradujem Nutelom, ali to nije to...

Dok je Eurokrem pravio onu varijanu sa skroz crnim pakovanjima, davio sam se u njima... Sad se ponekad obradujem Nutelom, ali to nije to...
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Prica o belom i crnom delu je kao prica o "benzinac ili dizelas", "plavuse ili crnke", "Kosovo ili EU"... 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Vladapetr
Slažem se u potpunosti, zato i šizim što mi ne daju da budem dizelaš nego su u skoro svim markama i pakovanjima eurokrema - pola benzinjare 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Imas i sad da uzmes samo crni u pakovanju od 200g cini mi se, neki dan sam bas video.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Vladapetr
Gde, koji krem?
Eurokrem je pre 2-3 godine imao pakovanje od 400g samo crnog krema, to su bili srećni dani
I onda su prestali da ga prave, baš u vreme kada je bila ona frka oko izmeštanja proizvodnje Swissliona u Bosnu, štrajk itd...
Eurokrem je pre 2-3 godine imao pakovanje od 400g samo crnog krema, to su bili srećni dani

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
http://www.youtube.com/watch?v=_shVskm19ocKuzmanovic napisao:Ubacis ga u mikrotalasnu na 10ak sekundi. Da vidis kako ce da se maze.![]()
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Eurocrem, imaju od 200g i crni i beli.Vladapetr napisao:Gde, koji krem?
Eurokrem je pre 2-3 godine imao pakovanje od 400g samo crnog krema, to su bili srećni daniI onda su prestali da ga prave, baš u vreme kada je bila ona frka oko izmeštanja proizvodnje Swissliona u Bosnu, štrajk itd...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
@texonja
Slažem se potpuno, 'originalna' Lino lada podseća na Kinder ladu, ova za srpsko tržište nema blage veze.
Pritom, vodi računa da se ne zaletiš na plavo pakovanje Lino lade koje ima samo beli krem, jer taj nije isti kao beli krem u Duo pakovanju, čak ni u Hrvatskoj. Znam, pošto sam se ja zaleteo. Nije loše, ali nije to to...
Ja ću verovatno ići u SLO u nekom narednom periodu, pa baci PP ako ti treba Lino lada, ja ću nadam se svraćati u Konzum ili nešto slično u HR.
Slažem se potpuno, 'originalna' Lino lada podseća na Kinder ladu, ova za srpsko tržište nema blage veze.
Pritom, vodi računa da se ne zaletiš na plavo pakovanje Lino lade koje ima samo beli krem, jer taj nije isti kao beli krem u Duo pakovanju, čak ni u Hrvatskoj. Znam, pošto sam se ja zaleteo. Nije loše, ali nije to to...
Ja ću verovatno ići u SLO u nekom narednom periodu, pa baci PP ako ti treba Lino lada, ja ću nadam se svraćati u Konzum ili nešto slično u HR.