Dizajn u auto industriji
Re: Testovi automobila - Opšta tema o modelima
Kako ste opste uspeli da u pricu oko SUV-ova upletete koji je gej, kojo nije??? Ni jedan nije gej. Jedini SUV za koji bih mogao shvatiti da neko kaze da je gej je RR Evoque, mada ja bi ga svejedno vozio a ako me to cini gejom, onda sam ponosni clan LGBT zajednice 

Pogledao i ?Floyd napisao:Sva ta jajasta vozila su previse gay za moj ukus.
Inace, pogledaj njihovu reklamu na SRB verziji sajta.
http://www.volvocars.com/rs/Pages/default.aspx
Koji kompleksasi![]()
Mislis da nabijaju kompleks svim nemackolikim tradicionalnim tablama ili je specificno BMW meta

Nisam bas ukapirao tvoju poentu, resenje programabilnog izgleda table prema zelji vozaca ima neku losu osobinu ?

Nije samo Volvo, imaju i drugi takva moderna resenja koja prave raskid od tradicije proslog veka.
Glupa reklama. BMWovi cajgeri su neuopredivo bolji. Mada svaka roba nadje svoga kupca. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Re: AW: Testovi automobila - Opšta tema o modelima
@ljubitelj
Cajgeri su tu da ti pokazu dve bitne stvari...obrtaje i brzinu i taj deo treba da bude naglasen a kako ce ostalo biti reseno je krajnje nebitno.
Ja bas volim sto mi tabla ne svetli kao luna park.
Sto se reklame tice, malo je nekorektna.
Isto bi rekao da su stavili i audijevu tablu, nebitno.
Mozes da istices tvoje prednosti i tako sto ne pljujes druge.
Gesendet von meinem GT-N7000 mit Tapatalk 2
Cajgeri su tu da ti pokazu dve bitne stvari...obrtaje i brzinu i taj deo treba da bude naglasen a kako ce ostalo biti reseno je krajnje nebitno.
Takve stvari su u evropi generalno zabranjene.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Čekaj, tebi je nešto novo i prilagodjivo - glupo a ono staro je - neuporedivo boljeDusan napisao:Glupa reklama. BMWovi cajgeri su neuopredivo bolji. Mada svaka roba nadje svoga kupca.

Boringly average, but also perfect for school run mums
Stvari koje valjaju ne treba menjati 
Kakve veze ima koliko su stari ako razvaljuju koliko su dobri
P.S. Kod bmw-a sada kao opciju mozete uzeti da je cela tabla zapravo ekran...

Re: AW: Testovi automobila - Opšta tema o modelima
Pa upravo to je prednost, pokazuje 1,2 , 3 ili koliko je vec tebi bitno stvari.Floyd napisao:@ljubitelj
Danas obrtaji vise i nisu bas bitni, pogotovu kod jacih automobila.
Svetli onako kako ti podesis, ali jeste malo previse sareno i moze to jos bolje ali sam princip promenljivog seta informacija je jako dobar.
Reklama jeste nekorektna, uslovno ali nije ni prva ni poslednja,
Sami nemacki proizvodjaci su poznati po nekorektnim reklamama u proslosti, do te mere da je bio vodjen "rat" BMW i Mercedesa godinama po reklamama.
Volvo nije dobro postupio, dovoljno je istaci po njihoom misljenju prednost a svako ce sam odabrati sta mu odgovara.
Mozda ce i BMW uhvatiti korak sa modernim resenjima, ne bi bilo prvi put da nemacki proizvodjaci dosta kasne sa prihvatanjem novih resenja koje su drugi osmislili. Nebitno, reklama je mogla i drugacije da objasni naprednost odabranog resenja.
Inace, uzivo tabla sasvim lepo izgleda i boje su prigusene po intenzitetu tako da ne sljasti.
BMWova tabla nije nista posebno, jedna od milion istog tipa koje se koriste decenijama, sa svim manama i prednostima takvog resenja.
@Ljubitelj
Baci pogled na novu multimedialnu tablu kod bmw-a, mozes da igras igrice na njoj ako hoces...
Baci pogled na novu multimedialnu tablu kod bmw-a, mozes da igras igrice na njoj ako hoces...
Ta nova tabla kod BMWa je meni bas 'kineska'. Kao i ova kod volvoa. Reklama je ok, zanimljive su mi te reklame gde medjusobno prozivaju jedni druge

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ma ta tabla je ko karirana sedišta na Golfu GTI, šta ima da razvaljuje kad je ista kao pre 30 godinaLaki021 napisao:Stvari koje valjaju ne treba menjati
Boringly average, but also perfect for school run mums
One reklame gore su teski PS 

Ji 4Tze napisao:Ma ta tabla je ko karirana sedišta na Golfu GTI, šta ima da razvaljuje kad je ista kao pre 30 godinaLaki021 napisao:Stvari koje valjaju ne treba menjati
Prvo nije ni nalik, a drugo fantasticna je...
Meni je sto se tice table funkcionalnost na prvom mestu. Ne cirkus i dizajn koji bi trebalo da impresionira nekoga. BMWovi cajgeri su svakako mnogo prakticniji od ovih volvoovih.Ji 4Tze napisao:Čekaj, tebi je nešto novo i prilagodjivo - glupo a ono staro je - neuporedivo boljeDusan napisao:Glupa reklama. BMWovi cajgeri su neuopredivo bolji. Mada svaka roba nadje svoga kupca.
Tapatalk Post.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.

Ovo je sve ista tabla...
Samo cekam sta cete sad da kazete, mogu da pretpostavim... Kad Volvo pravi ovakve piz...ije onda je to cool, inovativno i daleko bolje od zastarelog BMW-a. Sad kad ispadne da je i ovde BMW ispred (opciono), ovo ce biti proglaseno za kic...