+1Texonja napisao:Teatralno kao na filmu i bahato kao mafija.
Policijski automobili
Re: Policijski automobili
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Zamisltei da ne stite auto u kome se vozi neko koga obezbedjuju.. Cemu bi onda sluzila pratnja?
Ova formacija se koristi svuda u svetu..
@Dusane, u Austriji je svim poslanicima ukinut sluzbeni auto radi smanjenja troskova
@Dusane, u Austriji je svim poslanicima ukinut sluzbeni auto radi smanjenja troskova

Brzine idu u H-a !!!

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
To bi ja odavno uveo i kod nas.
A ovo za mafiju, više je komentar za snimanje, kako se meni čini.
Ove službe treba da rade što je moguće više neprimetno, a ne da se slikaju, snimaju i da svi znaju kad prolaze.
A ovo za mafiju, više je komentar za snimanje, kako se meni čini.
Ove službe treba da rade što je moguće više neprimetno, a ne da se slikaju, snimaju i da svi znaju kad prolaze.
Posetite www.garaza.rs !
Nije poenta da ne treba da stite, nego se ponasaju neverovatno bahato u saobracaju. Kada su duge kolone, onda se vozi malo normalnije, ali kada su 3-4 auta istripuju da su piloti borbenih aviona.Day Walker napisao:Zamisltei da ne stite auto u kome se vozi neko koga obezbedjuju.. Cemu bi onda sluzila pratnja?
Bas sam pre neki dan pricao sa likom koji je bio u obezbedjenju ceskog predsednika. Cela poenta pratnje je da budu tu zlu ne trebalo, ali oni su poslednja linija odbrane koja u sistemu koji funkcionise treba da bude neprimetna i da prakticno nikada ne mora da reaguje.
To sto kod nas svaka cufta koja se smestila u fotelju ima pratnju i sto imamo vise sluzbenih vozila od mnogo ozbiljnijih zemalja, po meni nije normalno.
Pritom, cast izuzecima, likovi koji rade u pratnji (za kobre ne znam) su potpuni retardi koji misle da su najbitniji na svetu jer su seli u V8 Audi sa rotacijom.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Eno ga Nextov Viano.

@Next 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Day Walker
To sto vidjate na ulicama su pripadnici MUPa.
Kobre obezbedjuju samo Vucica i NGŠ-a, a oni imaju sad vec drugacija vozila za pratnju.
Inace ko se iole razume u vojsku, zna da u Kobrama ne moze da radi bilo ko... Kao u MUPu, interventnoj itd.
Kobre obezbedjuju samo Vucica i NGŠ-a, a oni imaju sad vec drugacija vozila za pratnju.
Inace ko se iole razume u vojsku, zna da u Kobrama ne moze da radi bilo ko... Kao u MUPu, interventnoj itd.
Brzine idu u H-a !!!

tesko da su sve slike koje si postavio samo Kobre... Zato se i povela cela prica.
Ja i pricam o MUPu, posto su Kobre na ulici redje od Ferrarija.
Ja i pricam o MUPu, posto su Kobre na ulici redje od Ferrarija.
- Day Walker
Ja kazem da su to slike MUPa.. samo je jedna Kobri i to prva..
I one sa Meckom oko Tadica
I one sa Meckom oko Tadica
Brzine idu u H-a !!!

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Cekam sad samo intervju sa njima da izadje u novinama. Uvalili bulju u drzavni Audi i misle da su uhvatili Boga za 00. Cast izuzecima momcima koji zaista zive za taj posao i rade ga max fer i efikasno.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Svaka čast NeXte na zrelom i retkom stavu prema ovim gorilama. Žalosno je da su današnji klinci toliko fascinirani orangutanima u crnim limuzinama, bilo da ih voze ili da su voženi...
Nisu ni Kobre baš tako idealne.
Par dana nakon hapšenja Miškovića, u jeku priča kako je pretio Vučiću i kako je ovome ugrožena bezbednost, stojim u Vasinoj ispred banke Intesa, zaustavljaju se dve limuzine, iz prve izlazi Vučić i jedan pratilac, iz druge još jedan pratilac i vozač. Ja gledam kako će da utrče u zgradu i ostajem u šoku. Čovek nonšalantno hoda Vasinom ka Terazijama, jedan pratilac pored njega, a drugi par koraka iza. Vozač iz pratećih kola ih prati pogledom dvadesetak sekundi, seda za volan i oba vozila odlaze.
Ova trojca idu vrlo polako, niko se ne osvrće, niko ne gleda pozadi i tako zamiču za krivinu i izlaze iz mog vidnog polja.
Malo kasnije sam video vozila kako čekaju na Terazijama kod RK Beograd, dakle bar 200 metara dalje od mesta gde je izašao iz kola.
Nisam stručnjak za bezbednost ali mi je bilo jasno da su promašili zgradu i umesto da naprave krug i stanu gde treba kako bi praćena ličnost najkraćim putem ušao u istu, oni su stali gde su stigli i praćenu ličnost izložili nepotrebnom riziku.
Druga stvar je što niko nije čuvao leđa.
Po meni potpuno diletantski urađeno.
Par dana nakon hapšenja Miškovića, u jeku priča kako je pretio Vučiću i kako je ovome ugrožena bezbednost, stojim u Vasinoj ispred banke Intesa, zaustavljaju se dve limuzine, iz prve izlazi Vučić i jedan pratilac, iz druge još jedan pratilac i vozač. Ja gledam kako će da utrče u zgradu i ostajem u šoku. Čovek nonšalantno hoda Vasinom ka Terazijama, jedan pratilac pored njega, a drugi par koraka iza. Vozač iz pratećih kola ih prati pogledom dvadesetak sekundi, seda za volan i oba vozila odlaze.
Ova trojca idu vrlo polako, niko se ne osvrće, niko ne gleda pozadi i tako zamiču za krivinu i izlaze iz mog vidnog polja.
Malo kasnije sam video vozila kako čekaju na Terazijama kod RK Beograd, dakle bar 200 metara dalje od mesta gde je izašao iz kola.
Nisam stručnjak za bezbednost ali mi je bilo jasno da su promašili zgradu i umesto da naprave krug i stanu gde treba kako bi praćena ličnost najkraćim putem ušao u istu, oni su stali gde su stigli i praćenu ličnost izložili nepotrebnom riziku.
Druga stvar je što niko nije čuvao leđa.
Po meni potpuno diletantski urađeno.
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
A jel si video njega kako ulazi u ta vozila koja cekaju tu 200 metara dalje?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
FTP u bilo kom obliku, ne volim ih nikako. Ne volim nikog ko ne radi svoj posao za koji je placen. Dzaba im da su 99% posteni, zbog onih 1% ih sve ne podnosim.dragan napisao:+1Texonja napisao:Teatralno kao na filmu i bahato kao mafija.
Inace znam jednog iz Kobri, necu pisati nista...
Nisam. Al nije to poenta. Poenta je da su prošli mesto gde su trebali da stanu i umesto da naprave krug istovarili čoveka gde ne treba.djiuliju napisao:A jel si video njega kako ulazi u ta vozila koja cekaju tu 200 metara dalje?