Registracija vozila
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Putevi u Srbiji
Pukli smo ljudi, pukli smo, rekoh ja to pre izvesnog vremena. Cao zdravo Srbijo.
Cisto poredjenja radi za registraciju bmw 316 ´94 god. u Svedskoj je potrebno
oko 300 evra za osiguranje
oko 150 evra takse za drzavu(obracunava se po tezini auta a ne po kubikazi, iz za dizel je 50% skuplje)
i oko 30 evra za tehnicki pregled
A u Srbiji sve zajedno 16.379 dinara.
oko 300 evra za osiguranje
oko 150 evra takse za drzavu(obracunava se po tezini auta a ne po kubikazi, iz za dizel je 50% skuplje)
i oko 30 evra za tehnicki pregled
A u Srbiji sve zajedno 16.379 dinara.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Otprilike sličnog poređenja radi
, registracija u Somaliji za BMW M3 E36 je besplatna 

Boringly average, but also perfect for school run mums
perfiko napisao:Važi, daj mi 150 evra i ja ću registrovati tvoj Volvo 340 1,4 iz 1987 viewtopic.php?f=2&t=1654&hilit=volvo i sve što preostane je moje, i da završimo više ovo filozofiranje! Na poklon dobiješ reflektujući prsluk i mirisnu jelkicu! Jel' korektna ponuda?ljubitelj napisao: Posto po svaku cenu zelis da predstavis da je trosak registracije 100 evra, evo ja ti dam 150 evra kesa i ti mi registruj auto za 100 evra a 50evra si zaradio kao bonus. Korektna ponuda.
Koliko vidim za isti taj auto porez u Nemačkoj je 211 evra na godišnjem nivou (ograđujem se da je moguće da sam pogrešio, ako jesam neka me neko ispravi). Porez za taj auto u Srbiji je 30 evra. Razlika jeste nekoliko stotina procenata, samo si omanuo stranu.
Dalje neću ni da odgovaram, jer ništa novo napisao nisi, i ne vidim svrhu dalje rasprave.
Pa da, kada ti ne odgovaraju cinjenice ne vidis svrhu.
Uzgred, mnogo si pogresio pocevsi od pretpostavke odabira pogresnog auta.
Kako ustrajavas sa pricom o max 100 evra registraciji, i dalje stoji ponuda- dobijes 150 evra da registrujes moj auto a ti se raspravi sa drzavom otkuda njena tarifa iznosi 500 evra.
Ne da si omanuo, epohalno

- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Re: Registracija vozila
Registrovan Punto danas. Nikad lakse, nikad brze 
U AK Kompresor u Dobracinoj...
Tehnicki 1200, osiguranje 7700 ili 7800, takse (na jednoj uplatnici) 3650+provizija 55.
Dobijena nalepnica odmah... Prvi i jedini... Nigde guzve... Milina

U AK Kompresor u Dobracinoj...
Tehnicki 1200, osiguranje 7700 ili 7800, takse (na jednoj uplatnici) 3650+provizija 55.
Dobijena nalepnica odmah... Prvi i jedini... Nigde guzve... Milina

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Da li postoji neki sajt ili slicno gde se mogu videti ili izracunati cene registracija u zemljama okruzenja?
Ne verujem. Ali to npr idi na neki forum doticne zemlje pa pitaj.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Poskupljuje registracija vozila
Za registraciju vozila u Srbiji stiže novi cenovnik u kome su cene skočile pa će trošak za registraciju putničkog automobila, uz novu saobraćajnu dozvolu, nove tablice i nalepnicu biti za 420 dinara veći od dosadašnjeg.
Novi udar na džepove vozačaVlada Srbije je donela Uredbu o izmenama Uredbe o visini naknada za usluge koje pruža Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Tako će ubuduće obrazac vozačke dozvole umesto 800 biti 876 dinara. Probna vozačka dozvola je poskupela sa 500 na 547 dinara. Saobraćajna dozvola koštaće 1.314 dinara, tačno 114 dinara više.
Za deset odsto je poskupela potvrda o privremenoj registraciji, za koju će biti potrebno 330 dinara. Registraciona nalepnica je sa 400 poskupela na 440, a registarske tablice za automobile, taksi vozila, autobuse, trolejbuse, teretna vozila i teške četvorocikle koštaće 190 dinara više - 2.190 dinara.
Izdavanje registarskih tablica za putnička vozila po izboru vlasnika koštaće ubuduće 87.530 dinara. Ranije ispunjavanje želja koštalo je 80.000 dinara.
Izvor: mojauto.rs
Za registraciju vozila u Srbiji stiže novi cenovnik u kome su cene skočile pa će trošak za registraciju putničkog automobila, uz novu saobraćajnu dozvolu, nove tablice i nalepnicu biti za 420 dinara veći od dosadašnjeg.
Novi udar na džepove vozačaVlada Srbije je donela Uredbu o izmenama Uredbe o visini naknada za usluge koje pruža Ministarstvo unutrašnjih poslova.
Tako će ubuduće obrazac vozačke dozvole umesto 800 biti 876 dinara. Probna vozačka dozvola je poskupela sa 500 na 547 dinara. Saobraćajna dozvola koštaće 1.314 dinara, tačno 114 dinara više.
Za deset odsto je poskupela potvrda o privremenoj registraciji, za koju će biti potrebno 330 dinara. Registraciona nalepnica je sa 400 poskupela na 440, a registarske tablice za automobile, taksi vozila, autobuse, trolejbuse, teretna vozila i teške četvorocikle koštaće 190 dinara više - 2.190 dinara.
Izdavanje registarskih tablica za putnička vozila po izboru vlasnika koštaće ubuduće 87.530 dinara. Ranije ispunjavanje želja koštalo je 80.000 dinara.
Izvor: mojauto.rs
Posetite www.garaza.rs !
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Drzavna administracija kada im treba na lak nacin dolaze do para, jbg najlakse je zavuci ruku u tudji dzep jer hteo ne hteo moras da platis ako hoces da vozis.

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pojeftinili je prosle godine, i sad opet poskupeli. 

Poskupelo je svo izdavanje dokumenata. Mora da se finansira RTS. Eto Alvirku svezih para...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Uz popuste kako kazu koliko moze, danas izaslo nesto preko 48.000.
Pravo da koristim svoju licnu imovinu godinu dana
Pojeftinilo
Pravo da koristim svoju licnu imovinu godinu dana

Pojeftinilo

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Kakva je procedura za odnosenje neregistrovanog vozila?
Odnosno: Kada smeju da odnesu neregistrovano vozilo, uredno parkirano na parkingu (ispred zgrade, van zone)?
Znam da su ranije stanari prijavljivali krseve, koji su odnoseni.
Citao sam da ih sada odnose po nalogu komunalaca ili saobracajne policije. Ipak, pitanje je, koji je kriterijum?
U kraju su odneli nekoliko automobila, od kojih je jedan SAAB u odlicnom vizuelnom stanju. Auto nije registrovan, a vlasnik nije dobio nikakvu opomenu da ga ukloni. Sada mora da plati odnosenje, kao i slep, koji ce ga negde odneti, jer nije registrovan te ne moze sam da ga odveze.
Odnosno: Kada smeju da odnesu neregistrovano vozilo, uredno parkirano na parkingu (ispred zgrade, van zone)?
Znam da su ranije stanari prijavljivali krseve, koji su odnoseni.
Citao sam da ih sada odnose po nalogu komunalaca ili saobracajne policije. Ipak, pitanje je, koji je kriterijum?
U kraju su odneli nekoliko automobila, od kojih je jedan SAAB u odlicnom vizuelnom stanju. Auto nije registrovan, a vlasnik nije dobio nikakvu opomenu da ga ukloni. Sada mora da plati odnosenje, kao i slep, koji ce ga negde odneti, jer nije registrovan te ne moze sam da ga odveze.
Koliko je komplikovanije, ako u opšte jeste, registrovati vozilo u nekom drugom gradu, tj. samo produžiti registraciju za tekući period? Iz ugla kako ja vidim ne bi trebalo imati ikakvih problema sem da tamo nekog zaposlenog ne mrzu da na reg nalepnici otkuca UE umesto BG. Al bolje da pitam.
Moraš u MUP čije tablice nosiš.