Siledžije - internacionalno blago

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Re: Siledžije - internacionalno blago

Post od AcaKayak »

Zenu nikada ne bih udario ako ona mene zajebava, provocira ili sta vec radi, ali ako bi mi dete udarila prebio bih je bez trunke razmisljanja. Po istoj toj logici ne udaraj zenu je i ne udaraj dete... (govorim za tudje).
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Slika

:kezo:
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Texonja napisao:Wicker, dobices dete, cekaj...
Videćemo...Dece za sad nemam tako da stvarno ne znam kako bi odreagovao... Stvarno za sad mi se gade ljudi koji udaraju žene.

sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

A zene koje biju tudju decu?

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:

Post od TheWickerMan »

Naravno... Ali ne toliko da bi je udario.

Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Au matori,neverovatno da ti opravdavas zlostavljanje dece...
Nemam decu,pa bih joj glavu odsrafio...

Zene se bore za jednaka prava,govore kako smo jednaki polovi,ovo,ono,a sada ako ona nesto zgresi,treba da ima drugaciji tretman...
Jel smo jednaki samo u onome sto zenama odgovara,a moralisti podrzavaju ili kako?
Isto tako sto je ona slabija,tako je i neko drugi slabiji od mene recimo,pa treba da ga ne diram ako zlostavlja dete,jer je slabiji?
Nije zena od stakla,iste povrede trpi kao i muskarac.

Naravno,ovako nikada nisam,niti bih udario zensko bez razloga,iz nervoze ili nesto slicno,ali brate,da dodje i sutne me u cevanicu,treba da trpim ili sta?
Ko se prvi okrece nasilju,isto treba i da ocekuje nazad.

O deci da ne pricam,za to su svi tek jednako krivi... Ja se derem na ljude koji prevode decu preko ulice na crveno i slicno,a ne do Bog da vidim da neko bije tudje,a kamoli moje dete...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:

Post od TheWickerMan »

Prvo da se razumemo, ne opravdavam nasilje nad decom! To je valjda jasno ;)
Isto se i ja derem na ljude koji guraju kolica na crveno,decu voze za volanom po gradu , vode decu pored puta tako da su deca do kolovoza ali opet naglašavam da odgovor na nasilje nije nasilje!
Jednostavno,takav sam i tako sam baspitan, ne bi udario žensko i to je to. To ravnopravnost polova, pi*ke materine, ja u to ne verujem niti će ikada biti. Zna se ko vozi traktor a ko otvara kapiju :)
Opet naglašavam, JA (ne)bih tako uradio...

Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Kad smo vec kod dece, jedan mali off. Danas u gradu vidim lika kako vozi auto, a u krilu drzi dete od mozda 1.5 - 2 godine, i jos mu stavio ruke na volan malo. :glavomuzid: :glavomuzid:
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

Xepoj87 napisao:Zene se bore za jednaka prava,govore kako smo jednaki polovi,ovo,ono,a sada ako ona nesto zgresi,treba da ima drugaciji tretman...
Mislim da ovde nije u pitanju 'greh' ili deljenje pravde, drugačiji tretman, već nasilje kao odgovor na nasilje. Da li bih udario ženu da odbranim svoje i/ili tuđe dete? Bih. Da li bih udario slabijeg/jačeg muškarca da odbranim svoje i /ili tuđe dete? Bih. Da li bih udario ženu kao osvetu za napad na moje i/ili tuđe dete? Iskreno, ne znam, ali verujem ljudima koji imaju decu i koji kažu da nema šanse da se suzdržiš. Isto tako bih bio spreman i na posledice, isto kao što će posledice trpeti i onaj/ona koji napadnu dete. S tim što bi napad na dete morao biti mnogo strože sankcionisan nego napad na odraslu osobu.

Ne znam šta je bilo, ali ako je lik primenio fizičku silu da direktno odbrani dete, onda ok, ne vidim neki problem ukoliko odbrana nije prerasla u osvetu. Ako je to uradio kao deljenje pravde ili osvetu, opet "ok", ali onda bi trebalo i da trpi posledicu u skladu sa time što je uradio, kao i u skladu sa okolnostima u kojima se to desilo.

Najvećim delom su po meni za ovakve stvari odgovorni pravosudni organi koji su svojim (ne)činjenjem i doveli do toga da ljudi ne vide drugo rešenje osim uzimanje zakona u svoje ruke, a tu na žalost sve strane gube.
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

Da mi tamo neka kravetina istuce dete i da mu ostanu modrice, smestio bih je na Kliniku za ortopedsku hirurgiju na barem 6 nedelja.

NIKADA nisam udario zensko, ali bih je unakazio da recimo krene da me zivotno ugrozi ili povredi, primera radi makazama, nozem, pistoljem, bejzbolkom i slicno.

Unakazio bih je sto u strahu, sto u afektu.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Idealizije se mnogo,bez preteranog osvrtanja na realnost...
U teoriji,nikada u zivotu ne bih udario zensko,ali u praksi sve zavisi od situacije...
Ne moze niko ni da prica o tome,ako nije dosao u situaciju da bi posteno prebio zensko,jer zasluzuje,ali nece,jer je zensko...
Takve situacije su konkretno veoma,veoma i retke,pa nije ni cudo sto neko idealizuje stav prema fizickom obracunu sa zenom...
Daleko od toga da ih isto gledam kao muskarce... U raspravi se samo raspravljam,dok muskarac kada pretera sa vredjanjem,neretko primenjujem fizicku silu...
Sta ces,takav sam,kratak fitilj... Ali isto tako gledam da nikada sma ne izazivam incidente...
A cesto u napred odustanem i od rasprave sa zenom... Em ti je glupo bilo sta da joj uradis,em su nedokazane i gresku ne bi priznale ni mrtve :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Razmnožili se dizelaši '90ih, navijači 2000ih, isporađale se kraljice splavova. Njihova pedagogija i shvatanje životnih zakona je trenutno ,,in''. Treba odgajiti dominantne mužijake i alfa ženke, buduće lidere. Nije džaba Animal channel toliko popularan...
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Kazu da smo bolji od vecine evropskih zemalja.

B92: Balkan bezbedniji od Zapadne Evrope http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=704668
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Sobzirom kroz sta smo sve prosli, to je super. Drago mi je i kada vidim iako ljudi nemaju para, koliko su spremni i dalje da pomazu onima kojima treba (kao slucaj Tijane na primer). Sad skoro je isto Kurir uradio jedan test, gde se novinarka pretvarala da je slepa. Za razliku od 2010, kada je niko nije ni pogledao, sada su SVI hteli da joj pomognu. Da sacekaju sa njom da je uvedu u pravi autobus, da joj pomognu da predje ulicu. Vozaci su svi stali kada je htela da predje preko pesackog, cak je jedan i otvorio prozor i rekao joj da sada moze bezbedno da prodje jer su sva vozila stala. Moram priznati da je lepo kada tako nesto procitate.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ok, za one koji kazu da nikada ne bi udarili zenu, evo jedna situacija.

Sedis pored ove zene, ona radi to sto radi sa bebom koja ima 8 meseci, a vi gospodo cete da sedite pored i da joj pricate lepim tonom da stane jer eto, zenu ne treba udariti?

Ajde zapitajte se sada da li bi u pravu bio neki muskarac ovde da je izbije od batina ili da uzme da stane pored i da gleda?

UPOZORENJE, snimak je... Ne znam kako da opisem, uzasan.

Morate da se prijavite na YT da bi prihvatili da zelite da ga gledate.

Ne bih ga kacio inace, ali cisto da ne ispadnem kreten sto sam rekao da bih udario zenu koja udara dete. A zamislite tek da je vase dete...

http://www.youtube.com/watch?v=cebPMy3_qOI
Zaključana tema