Pogotovo zadnja polovina auta.
Zbog zadnje polovine i kažem. Hedžbek je ok.BAJKER napisao:
Pogotovo zadnja polovina auta.
 valjda hatchback (otvor-nazad).
 valjda hatchback (otvor-nazad).
Istina.Ji 4Tze napisao:Hedžvaljda hatchback (otvor-nazad).
 Viđam u NS jedan narandžasti (narančasti)
  Viđam u NS jedan narandžasti (narančasti)  BMW1 coupe i jednostavno nepopravljivo je ružan zadnji deo. Još ta tužna svetla u stilu Superba... Meni je, ako pričamo na temu serije 1, ubedljivo najlepši trovratni.
  BMW1 coupe i jednostavno nepopravljivo je ružan zadnji deo. Još ta tužna svetla u stilu Superba... Meni je, ako pričamo na temu serije 1, ubedljivo najlepši trovratni.Tako je. Ta dva auta sam ozbiljno gledao kao polovnjake pre nego što sam prelomio da uzmem CR-V. U Accordu je prilično loša situacija pozadi za kolena, a gepek je čini mi se najgori u segmentu. Nije toliko mali ali ima neke kosine. Šestica još ima i varijantu sa 5 vrata i definitivno je bolji kao porodični auto. Ali ako je za momka od 25 godina Accord je prva liga.Laki021 napisao:No iznenadjen sam da neko kaze da mazda ima vise mesta unutra, ja sam ocekivao suprotno.

No sada kada je Pezo expert izneo svoje misljenje, nema razloga da se suzdrzavam vise
 No sada kada je Pezo expert izneo svoje misljenje, nema razloga da se suzdrzavam vise 

Pa moze ali klotara sa 150kkm a kaze covek da to nece.NexT napisao:C klasa kao Kretencetova moze da se nadje za te pare.