Kod Švepsa je dosta izražen taj talog.nuk napisao:Realno, jos kad vidim onaj talog na dnu
1000 zašto - 1000 zato!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: 1000 zašto - 1000 zato!
Ah, bilo je to vreme garaznih sokova
Maltene svaki deo grada je imao svoju "fabriku sokova"
Obavezna ponuda, Cola (crni), Narandza (zuti) i Egzotik (beli)
Maltene svaki deo grada je imao svoju "fabriku sokova"
Obavezna ponuda, Cola (crni), Narandza (zuti) i Egzotik (beli)

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Egzotik rulez, uz Step sokice 
TT

TT
Zet mi radi u JAT-tehnici,oni redovno koriste koka kolu za skidanje rdje sa svega i svacega! I to se snabdevaju "na veliko" direktno iz fabrike u Zemunu!Rakhil napisao:Apropo zutog soka: radio sam svojevremeno u servisu koji je odrzavao stampace za velike firme, izmedju ostalih I za Sinalco. Jednom su nam doneli paket zutog soka da nas pocaste, nikad nesto grdje nisam probao. Krene zajebancija kako je to hemija koja skida farbu itd, I kolega sipa sok na krpu I krene da cisti stampac spolja od prljavstine I duvanskog dima. Zaprepastili smo se kad je krenuo da skida sve ko alkoholom da cistis :shock:
Od tada ne pijem nista slicno, preveliki rizik
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

A sto se tice sokova,jel neko zna za http://dumilsr.com/ ,sta su oni punili 90-tih

Ja se sećam sledećih "firmi" - Fanti, Fantta, Sprint, 1UP.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Brendovi Vlasinske Rose su bili VlaSprit (lažni Sprajt), Pantas (lažna Fanta), i naravno Cola-Cola (ili Kola-Kola, ne sećam se). Prodavali su se u školskoj prodavnici, nikad ih nisam kupio, ali sam zato slao sestru do pre par godina da mi kupi Koko sokove, u čaši kao jogurt sa alu folijom gore, surova plastika ali ukus vraća u detinjstvo 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kuku, šta vi pijete?
Setio me Rakhil sa onom pričom o čišćenju.... Dok sam radio na faxu jedno vreme su prilično bili učestali diplomski na katedri. Pa gorepominjani Slinavko je bio pojam ultrakvalitetnog pića, obzirom šta je sve cirkulisalo i donošeno. Zezali smo se da su neki od viskija u stvari bili tečnost za pranje stakala iz svetloplave prefarbana u smeđu. Srećom ja nešto i ne pijem, ali jedan od kolega je prosto birao ovakve produkte. I posle mu nije jasno što ga sva rodbina voli kad nestane struje.

Setio me Rakhil sa onom pričom o čišćenju.... Dok sam radio na faxu jedno vreme su prilično bili učestali diplomski na katedri. Pa gorepominjani Slinavko je bio pojam ultrakvalitetnog pića, obzirom šta je sve cirkulisalo i donošeno. Zezali smo se da su neki od viskija u stvari bili tečnost za pranje stakala iz svetloplave prefarbana u smeđu. Srećom ja nešto i ne pijem, ali jedan od kolega je prosto birao ovakve produkte. I posle mu nije jasno što ga sva rodbina voli kad nestane struje.

Širim haos!
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Kad je bilo bombardovanje pili smo na basketu Frutelu, sećam se da je pisalo nešto tipa "maksimalno 2L na 80kg telesne mase" ... Toliko o kvalitetu
Sent from my Sirona C1 treatment center

Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
slicno pise i na Coca Coli, tipa "maksimalna preporucena dnevna doza iznosi...", mislim, ne branim ja domace "proizvodjace" ali treba biti iskren i reci i da su vecina tih sokova stetni po zdravlje (Coca Cola, Pepsi i sl.)...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Pitanje je kolika je realna razlika u kvalitetu, tj stetnosti izmedju brendiranih i no name pica.
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Ako ću već da se trujem, učiniću to sa Kola-Kolom. 

Sve je to isto s.
steva_anya napisao:Kad je bilo bombardovanje pili smo na basketu Frutelu, sećam se da je pisalo nešto tipa "maksimalno 2L na 80kg telesne mase" ... Toliko o kvalitetu![]()
Ovo piše na svim pićima koja sadrže zaslađivače (aspartam, acesulfam ili možda samo stari dobri saharinRisto napisao:slicno pise i na Coca Coli, tipa "maksimalna preporucena dnevna doza iznosi...", mislim, ne branim ja domace "proizvodjace" ali treba biti iskren i reci i da su vecina tih sokova stetni po zdravlje (Coca Cola, Pepsi i sl.)...

Ђенерал Јанковић
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Na moju srecu ne volim je ni pod razno. Od gaziranih sokova eventualno schweppes i to je to. Pivo je zakon!Sloba napisao:Ako ću već da se trujem, učiniću to sa Kola-Kolom.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
I ja volim Schweppes, tačnije sve vrste istog. Tonic Water-a sam popio cisternu do sada, naročito pomešanog sa vodkom, a Bitter Lemon i Tangerine su klasika za svaki dan, naročito u toplijem delu godine. Jedno vreme je postojao i Clear Water, što je Švepsova varijanta Sprite-a, ali ga nema više, nemam pojma zašto.
Coca-Cola mi je neizostavna uz roštiljsko meso i picu, pod uslovom da ne pijem pivo. Sve druge "kole" su mi nekako na pola puta od Coca-Cole. Pod Coca-Colom računam klasičnu kolu, ne Light i Zero varijante.
Coca-Cola mi je neizostavna uz roštiljsko meso i picu, pod uslovom da ne pijem pivo. Sve druge "kole" su mi nekako na pola puta od Coca-Cole. Pod Coca-Colom računam klasičnu kolu, ne Light i Zero varijante.