Day Walker napisao:Laki and Floyd, ujak ima 2 Insignie, jednu vozi sestra 1.8 140ks, drugu on 2.0turbo
Do sada nikakvih problema.. Meni je to vise nego merodavno
Day Walker napisao:Ajd da konacno predstavim ujakovu zverku..
Ujak zivi na relaciji HR-PL zbog posla kojim se bavi, te mu je bitno da ima automobil kojim lako moze da krstari kako leti tako i zimi, jer je put do PL ipak zahtevan.
Razmisljao je o dzipu, ali nije to njegov fazon, pa se ipak ponovo odlucio za Insigniu ali ovaj put 2.0 turbo 4x4, bas onakvu kakvu smo mi hteli da kupimo.
Kazem ponovo jer on vec ima jednu koju ju kupio cim se pojavila ali je 1.8 140ks i u sport opremi (tu je nasledila moja sestra).
Sto se tice opreme auto je u sport opremi + opc paket za spolja i unutra, afl bi-xenon svetla, navigacija, infinity ozvucenje itd.
E sad... hebes te detalje, bitno je ono sto je pod haubom![]()
Motor koji ima 220ks prosto mami da ga stiskas i vozis kako ne bi trebalo. Izuetno je elastican, turbo rupa je manje izrazena nego kod mene. Steta sto nije automatik, jer mi je ta kombinacija uz ovaj motor pun pogodak..
4x4 nisam imao prilike da upotrebim jer kad sam ga video nije bilo snega vec je bilo prolece
Ali ne sumnjam da je uzivancija za voznju po snegu..
Iznutra je manje vise slican mojoj Astri, osm sto ima 4 podizaca, navigaciju i ovaj ultra mega giga fensi volan
Evo par fotki, ne znam sta bih jos dodao![]()
Pazi ova sto si je predstavio je fantasticna, ali treba biti realan, koliko taj auto kosta?