Day Walker napisao:
E da.. a nova Insignia 1.8 140ks na akciji 18k eura
Koliko kosta a da valja, tj kad se doda sta treba od opreme?
Day Walker napisao:
E da.. a nova Insignia 1.8 140ks na akciji 18k eura
dragan napisao:vozio sam sva tri automobila o kojima pricate, insigniju bas kao ova sto je dw pisao, 2.0t 220ks ( i to pre nego sto sam uzeo rs-a ), akorda 2.0 i mazdu istu kao ova gta sa oglasa...
insignija je dobar auto, ali tek u tako nekom nivou opreme me "radi"...za raspolozive novce verujem da bi se nasla neka 1.8, u slabijoj opremi, i mene mislim da ne bi zadovoljila...
mazda koju sam vozio je bila test vozilo, ta gta oprema podrazumeva sve i svasta, unutra je ok, ali se meni nije svidela u voznji, na niskoprofilnim gumama mi je bila nekako vestacki tvrda...svideo mi se senzor auta u mrtvoj tacki, recimo, mada nije bas must have, ali je nesto sto te dojmi kod auta...
akord sam vozio dosta, i legao mi je sasvim ok, za motor mogu slobodno da kazem da je za klasu bolji/performantniji od mazdinog ( u mazdi je bio onaj novi 2.0disi iste konjaze kao hondin, jedina razlika je sto je mazdin bio sa malom km, mozda mu je trebalo razrade jos ), prostora nazad ima manje nego u mazdi, a cini mi se da mu je i prtljaznik losiji, ali bih ga, iz subjektivnih razloga, uzeo pre prethodna dva auta...honda je jako stedljiva, ali mi se jako ne svidja kako su resene neke funkcije borda, recimo trenutna potrosnja... mazdin displej je detaljniji, ali je malo mali i van primarnog vidokruga vozaca...
mada mislim da je ovde zapravo tesko pogresiti, jer su svi manje vise slicni automobili, i trreba naci auto u najboljem stanju i najboljim odnosom ulozeno/dobijeno...
Ocekujem da je taj motor prihvatljiv, ali znamo da nije bas trkacki. Po podacima sa neta treba mu 9.3s do 100 sto je ok. Kazu takodje da je vrlo ekonomican za tu kubikazu i taj auto.Ji 4Tze napisao:Samo obrati pažnju da je Elegance oprema na Accordu druga po redu. Comfort, Elegance, Lifestyle, Executive/TypeS. Prva dva idu sa 16" 205/60 pa posle sa 225/50 R17
Druga stvar, taj R20 sa 155KS na tu karoseriju (tonu i po) vuče lošije nego Civic. Ali sviđa mi se koncept, momački auto a limuzinailiti compact executive što bi rekli ameri