Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Ni jedno, ni drugo. Žalimo za normalnom, velikom i uglednom zemljom u kojoj smo tada živeli.djiuliju napisao:Jel vi stvarno zalite za jugicima, ponikama, krs autobusima, 2D igricama, tetrisom, komodorom, sangajkama...........ili zalite za godinama koje ste tada imali?
Sto se mene tice u pravu si...ja zalim za detinjstvom koje je bilo puuuno bezbriznije, nego mojim klincima(cini mi se)djiuliju napisao:Jel vi stvarno zalite za jugicima, ponikama, krs autobusima, 2D igricama, tetrisom, komodorom, sangajkama...........ili zalite za godinama koje ste tada imali?
Meni je žao što moje dete neće provoditi po tri meseca leti na Hvaru kao ja.djiuliju napisao:Jel vi stvarno zalite za jugicima, ponikama, krs autobusima, 2D igricama, tetrisom, komodorom, sangajkama...........ili zalite za godinama koje ste tada imali?
Nije da sada zalim za nekim konkretnim stvarima. Mislim, ja sa svojih 25 godina nisam mozda merodavan kao neki drugi clanovi ovde za koje znam da su stariji od mene, ali mogu da povucem paralelu po pitanju detinjstva i odrastanja npr tokom 90-ih i sankcija i sada, posto imam brata koji je dosta mladji od mene (sada je srednjoskolac).djiuliju napisao:Jel vi stvarno zalite za jugicima, ponikama, krs autobusima, 2D igricama, tetrisom, komodorom, sangajkama...........ili zalite za godinama koje ste tada imali?