Dobro veče
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Dobro veče
Vec vidim naslov u Blicu: "Bahata voznja sluzbenim Defenderom po Beogradu, Vlada Srbije cuti"
To opet hoces da kupas neduzne prolaznice pa da im se posle kao izvinjavasNexT napisao:(cekam neku kisu)![]()

Da im nudi topao zagrljaj da se ne prehlade. 

Ma jok, nije defender za take stvari. To mogu i 607micom.
Ocu da ga zaglavim u neko blato
Ocu da ga zaglavim u neko blato

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Next kakve su ono prevare sa nebeogradskim tablicama na Pugu? Video sam te na Brankovom u suprotnom smeru.
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Kad pomenuste tablice,drugar je pre 10tak god pazario auto NS table pa se po ZR zaustavljao kraj riba da pita gde je put za plazu
S jednom je tako i otisao na kupanje pa se na kraju umalo ozenio.. 

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Nisi mene videoKuzmanovic napisao:Next kakve su ono prevare sa nebeogradskim tablicama na Pugu? Video sam te na Brankovom u suprotnom smeru.

Ma jbg, tako ce da stoji do septembra...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Kada je saznala za to sa tablicama shvatila je da je neiskren i da mu namere nisu časne!dunx81 napisao:Kad pomenuste tablice,drugar je pre 10tak god pazario auto NS table pa se po ZR zaustavljao kraj riba da pita gde je put za plazuS jednom je tako i otisao na kupanje pa se na kraju umalo ozenio..

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Evo nesto za ljubitelje japanaca, a posebno Hondi.
http://www.bud3.net/2013/04/kiskunlacha ... onda-meet/

http://www.bud3.net/2013/04/kiskunlacha ... onda-meet/
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Priča sa ispita iz Obligacionog prava pre par dana:
Čeka drugar ispit, i tu čeka s njim jedna naša zajednička drugarica.
Čekaju oni tako Olivera Antića standardno ceo dan(čeka se i po 12h neretko) i kako izađe neko iz kabineta tako ga saleću ljudi da im kaže koja je pitanja dobio jer Antić ne da da se sluša ispit zbog: "Neracionalnog trošenja vazduha u njegovom kabinetu", no nebitno.
Izlazi tako jedan student i oni mu priđu, i krene on da diktira pitanja koja je dobio a ta drugarica zapisuje redom, Pojam ugovora, Novčane i nenovčane obligacije, i kao treće pitanje zapisuje KRIVICA ČETNIKA(isp. pitanje se zove Krivica štetnika).
I taj drugar je pita opet, videvši šta je zapisala, koje je bilo treće pitanje na šta mu ona ponovi Krivica četnika i to kao si lud ti, sad je dečko rekao pitanja koja je dobio.
Eto to je priča, a ta devojka je stigla nadomak IV godine na PF BU, i biće jednog dana neki advokat, qratz, sudija štagod....
Čeka drugar ispit, i tu čeka s njim jedna naša zajednička drugarica.
Čekaju oni tako Olivera Antića standardno ceo dan(čeka se i po 12h neretko) i kako izađe neko iz kabineta tako ga saleću ljudi da im kaže koja je pitanja dobio jer Antić ne da da se sluša ispit zbog: "Neracionalnog trošenja vazduha u njegovom kabinetu", no nebitno.
Izlazi tako jedan student i oni mu priđu, i krene on da diktira pitanja koja je dobio a ta drugarica zapisuje redom, Pojam ugovora, Novčane i nenovčane obligacije, i kao treće pitanje zapisuje KRIVICA ČETNIKA(isp. pitanje se zove Krivica štetnika).
I taj drugar je pita opet, videvši šta je zapisala, koje je bilo treće pitanje na šta mu ona ponovi Krivica četnika i to kao si lud ti, sad je dečko rekao pitanja koja je dobio.
Eto to je priča, a ta devojka je stigla nadomak IV godine na PF BU, i biće jednog dana neki advokat, qratz, sudija štagod....
Advokat mozda nece biti ali ima dobar preduslov da bude ministarka 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ili precednik.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ma bila bi nadkvalifikovana za precednika, da se ne lažemo.
Navodno da prave velike probleme na tehničkom ljudima koji nemaju naslone za glavu pozadi (čitaj 80% punta classic)