Cene goriva u Srbiji
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Cene goriva u Srbiji
Mnogo je pala. Jedno vreme je Evro BMB bio ako se ne varam oko 175 dinara. Sada pred put sam sipao na NIS-u za nepunih 150 dinara.
Odlicno!
Da, cena je oko 150 i na Eko, 7.000 din je pun rezervoar...
-
- Banned
Zanimljivo je da na potezu od Sepka pa do Srpskog Sarajeva nema 2-3 pumpe poznatih lanaca, to su sve privatne pumpe koje u Srbiji vecina nas zaobilazi u sirokom luku. Konkretno, ima 2 slovenacka PETROL-a i ja mislim da je to to !!
Naftnu kompaniju nemaju. Imaju rafineriju u Brodu koju su kupili Rusi i kazu da proizvode kvalitetno gorivo. 98 ima da se kupi na svakoj pumpi u najvecoj zabiti. Ja sam uvek sipak na EKO U SS-u ali sada vidim da je i ona promenila vlasnika i postala privatna. Doduse, kazu da je kod njih svoi gorivo iz Broda tako da bi trebalo da je svuda isto. Kazu da pumpe pod imenom NESTRO imaju dobro gorivo.

^
Jugopetrol => Energopetrol => Petrol => Nestro
Rusi su kupili i rafineriju u Brodu i benzinske stanice, isti slucaj kao NIS. Samo sto su u Srbiji ostale brendirane NIS stanice, a tamo su promenili ime u Nestro.
Jugopetrol => Energopetrol => Petrol => Nestro
Rusi su kupili i rafineriju u Brodu i benzinske stanice, isti slucaj kao NIS. Samo sto su u Srbiji ostale brendirane NIS stanice, a tamo su promenili ime u Nestro.
-
- Banned
Je li ?? Nisam znao da je EP = Nestro a tek nisam znao da je PETROL = Nestro. Kako je isla kupovina, je li prvo PETROL kupio EP pa EP Rusi pa su ga nazvali Nestro ili kako ?
Nisam bio precizan, mislim da slovenacki Petrol nije Nestro, vec je Jugo/Energopetrol u toku svoje evolucije imao naziv Petrol, a sad su im sve pumpe rebrednirane, pa ako si skoro video PETROL to je verovatno slovenacko i nema veze sa Nestrom.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
U Bg nisam video ni 72 -.-
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
Kraljevo,
NIS, MOL 71.90
Knez 69.90
NIS, MOL 71.90
Knez 69.90

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Cene goriva u Srbiji
U Novom Sadu je na većini pumpi 71.90 ili 72.90 već nekoliko nedelja, a evo konkurencija ponovo radi svoje i cena ide još dole. Ova cena koju sam pomenuo je sigurno i kod Vukovića u Veterniku (ako ne i niža, nisam stigao da vidim). 
Tapatalk

Tapatalk
Ja prekjuce kada sam isao do Borce, Knez i ostale pumpe tamo imaju cenu 71.90Grujic napisao:U Bg nisam video ni 72 -.-
What i do for the livin'? I live for the livin'.
-
- Banned
Danas sipao na NESTRO BMB 98 po 2,28 KM !! :trljamoci: Ja nemam bord i ne pratim potrosnju generalno ali auto mi je od Milica do Beograda potrosio jednu "crticu" uz brzinu po auto putu 150km/h const a po Bosni sam ga non stop drzao u visokim obrtajima do 110km/h, preticanja nebrojeno, dosta kocenja, krivine... u Srbiji isto... mislim da manje nije moglo... kada god sipam u Bosni, potrosnja je primetno niza, drasticno niza... doduse, ovaj auto je kao stvoren za magistralu... u Milicima sam sipao 17,5 a plovak je bio dosta nize... sada nema sanse da bih sipao vise od 15l, ma ni toliko a ima vise od 200km... za ovaj auto to je odlicna potrosnja...moimoi napisao:Nisam bio precizan, mislim da slovenacki Petrol nije Nestro, vec je Jugo/Energopetrol u toku svoje evolucije imao naziv Petrol, a sad su im sve pumpe rebrednirane, pa ako si skoro video PETROL to je verovatno slovenacko i nema veze sa Nestrom.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
I dalje je tako.superboss napisao: Ja prekjuce kada sam isao do Borce, Knez i ostale pumpe tamo imaju cenu 71.90
TT
Re: Одг: Cene goriva u Srbiji
YEP. 69,00 okrugloSaša napisao: (ako ne i niža, nisam stigao da vidim).
Tapatalk

Inace pre dve nedelje sam bio u RS. Tamo je TNG od 1-1,05 KM.
What i do for the livin'? I live for the livin'.