Letnje gume
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Letnje gume
Još samo da se isplati otići do tamo i nazad.
Meni je samo neverovatna razlika u ceni...
Meni je samo neverovatna razlika u ceni...
Boringly average, but also perfect for school run mums
ima ljudi koji dosta putuju na toj relaciji...
Ima, njih 30 

Ako se iskombinujem, uzecu gume u SLO
E sada iskreno ne znam, da li potrosnja ima toliko veze sa izborom guma? Iskreno, bitnija mi je potrosnja nego besne gume.
P.S. Prijatelj radi za PneuMaster, kaze da su Nokian Line odlicne gume, zadovoljni su ljudi i pokazale su se kao bolje od konkurencije. Da li je neko imao iskustvo sa ovim gumama?

Citao sam malo vezano za Dunlop FastRespons, istina je da se zale ljudi da se brze trosi guma i da im auto vise trosi kada su montirane ove gume.Ji 4Tze napisao:Ne znam je l sada slučaj ali pre 3 godine je Fast Response bila HP guma, što će reći da se i brže troši - zato je moj izbor pre BluResponse
E sada iskreno ne znam, da li potrosnja ima toliko veze sa izborom guma? Iskreno, bitnija mi je potrosnja nego besne gume.
P.S. Prijatelj radi za PneuMaster, kaze da su Nokian Line odlicne gume, zadovoljni su ljudi i pokazale su se kao bolje od konkurencije. Da li je neko imao iskustvo sa ovim gumama?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Juče stavljene letnje gume na Getza. Dečko koji ih montira kaže da su u lošem stanju (i ne bile kad su stare punih 8 godina i 36 hiljada kilometara), tako da do leta moram da kupim 4 nove letnje gume.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Manje više kilomteraža, ali 8 godina, to je baš puno. Šta nosi Getz?
Posetite www.garaza.rs !
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pretpostavljam neki 165 70 14?
- bane valjevo
175/65/R14
Moram do leta da ih zamenim pod hitno...
Moram do leta da ih zamenim pod hitno...
Trebao si jos pre 3 godine, al nema veze
Kontam da ce za voznju po gradu svakako posluziti do leta, ali ne bih isao preko 60 s njima...

Kontam da ce za voznju po gradu svakako posluziti do leta, ali ne bih isao preko 60 s njima...
- bane valjevo
Znam, znam
.
Mirim se sa činjenicom da treba da budem uvaljan u katran i perje i javno spaljen na Trgu.

Mirim se sa činjenicom da treba da budem uvaljan u katran i perje i javno spaljen na Trgu.

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Jeste ulaganje kad moraš 4 gume da uzmeš odjednom, ali ipak je to svakih 4-5 godina, zavisi koliko ko prelazi. Vidim da imaš dobar izbor ispod 5.000 din, sreća nije neka skupa dimenzija.
Posetite www.garaza.rs !
Imam jedno brzinsko pitanje, trebalo bi ove nedelje da uzimam gume za Astru g dizelku.
Ispostavilo se da tesko mogu da nadjem tu 195 60 r 15 dimenziju, ali da mogu da izbunarim znatno bolje gume za slicne pare npr. Continental premium contact 5.
Ili michelin en.saver.
E sad kvaka je sto to nalazim u 185 65 r15, koja je fabricka preporuka takodje.... Ili cak 195 65 r15 koja je oko 1 cm visa od fabricke.
Koja od ove dve alternativne dimenzije mi je pametnija, jer kontam da je bolje u tim dimenzijama da uzmem kvalitetniju gumu od Baruma i Semperita...
Sent from my ZTE-SKATE
Ispostavilo se da tesko mogu da nadjem tu 195 60 r 15 dimenziju, ali da mogu da izbunarim znatno bolje gume za slicne pare npr. Continental premium contact 5.
Ili michelin en.saver.
E sad kvaka je sto to nalazim u 185 65 r15, koja je fabricka preporuka takodje.... Ili cak 195 65 r15 koja je oko 1 cm visa od fabricke.
Koja od ove dve alternativne dimenzije mi je pametnija, jer kontam da je bolje u tim dimenzijama da uzmem kvalitetniju gumu od Baruma i Semperita...
Sent from my ZTE-SKATE
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
185 uzmi..ali nisu ni semperit ili barum loše gume usput da kažem
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3