Stigla zima!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Stigla zima!
Te pamflete štampaju i dele od pre oko pola godine, ipak treba gradske pare potrošiti u kumovoj firmi, a da izgleda kulturica. Edukacija sama po sebi nije loša, zašto se ne prisetiti pravila koja se nisu imala gde primeniti dugo vremena ili nikad. Da ovog momenta treba da uradim aktuelan test iz saobraćaja, verovatno bih nakupio dovoljno negativnih da padnem.
Jutros sam video u par ulica da idu i seku ledenice iz onih korpi kakve koristi elektro-distribucija. Pohvalno.
Jutros sam video u par ulica da idu i seku ledenice iz onih korpi kakve koristi elektro-distribucija. Pohvalno.
Јуче ишли у БГ, на Канарево б. Дечији рођендан. Добили поруку да није очишћена та улица баш и да ће за паркинг бити "тешко".
Е, жао ми је што нисам усликао своје "место". Понео сам велику лопату у гепеку, скинуо држаљу да би могла да стане унутра.
Жена и дете изишли, ја бацао снег пар минута и ископао себи место.
НННИ илити за млађе - Ништа Нас Не сме Изненадити
!!!!
Е, жао ми је што нисам усликао своје "место". Понео сам велику лопату у гепеку, скинуо држаљу да би могла да стане унутра.
Жена и дете изишли, ја бацао снег пар минута и ископао себи место.
НННИ илити за млађе - Ништа Нас Не сме Изненадити

- FitnessGuy
- Pridružio se: 15 Jan 2012, 13:56
To me najviše i brine. Em ne poznajem taj deo grada pa nemam ideju gde bih parkirao ni po suvom, em su parkinzi verovatno zatrpani. :Snuk napisao: sve je prohodno i cisto, saobracaj funkcionise bez problema, parking je uglavnom problem
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Imas odmah tu kod Kalenica montazni parking koji se placa. Uzak je do jaja i uglavnom je guzva na ulazu ali moze da posluzi.
Inace je tu velika frka za parkiranje. Tu blizu zivim pa znam.
Inace je tu velika frka za parkiranje. Tu blizu zivim pa znam.
- FitnessGuy
Misliš li da će biti bolje stanje ako odem popodne(kada se pijaca verovatno prazni) ili ne?
You think "roid rage" is bad? Try taking away a habitual coffee drinker's morning java, then see what happens!
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Hoce. Doduse, mislim da je pijaca i sada polu prazna.
- FitnessGuy
Onda ću biti tamo oko 14.30-15h.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Protekle subote sam iskopao sebi "parking". Jednostavno, dosadilo mi je da maltretiram auto imitirajući grtalicu, a o eventualnoj šteti da i ne govorim - slomljeni branik, ne daj bože karter....
Rešio sam da sebi raščistim mesto gde niko ne parkira ni leti, a ne kamoli zimi. Iskopao sam dva-tri mesta, trasirao, očistio do betona. Mogu reći da se komšije otimaju za mesto, ali opet uvek ima i za mene jedno da se nađe.
Ove zime, da se svako setio da očisti parking mesto gde je parkiran auto, ne bi bilo problema. Ali izgleda da jako mali procenat ljudi ima takvu svest...
Komunalna policija bi mogla da popuni republički budžet na ovome - svako ko nije očistio parking mesto oko svog auta, kazna od 5000 rsd pa da vidiš kako će svima da proradi svest!!!!
Isto i za prostor ispred zgrada i kuća....e sad, kad bi se sve to i sprovodilo....
Rešio sam da sebi raščistim mesto gde niko ne parkira ni leti, a ne kamoli zimi. Iskopao sam dva-tri mesta, trasirao, očistio do betona. Mogu reći da se komšije otimaju za mesto, ali opet uvek ima i za mene jedno da se nađe.

Ove zime, da se svako setio da očisti parking mesto gde je parkiran auto, ne bi bilo problema. Ali izgleda da jako mali procenat ljudi ima takvu svest...
Komunalna policija bi mogla da popuni republički budžet na ovome - svako ko nije očistio parking mesto oko svog auta, kazna od 5000 rsd pa da vidiš kako će svima da proradi svest!!!!

Isto i za prostor ispred zgrada i kuća....e sad, kad bi se sve to i sprovodilo....

Bio sam danas na Č.Padini, koja je tamo kaubojština sa parkingom...
Proverio sam, Scenica nema ispod zgrade
Na putu od Padine do NBG sam video 1 otpali šuspleh, 3 obloge branika i 1 zaštitnu gumu, koekude po parkinzima.

Na putu od Padine do NBG sam video 1 otpali šuspleh, 3 obloge branika i 1 zaštitnu gumu, koekude po parkinzima.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Malopre se vratio, bio na NBgd, kod Megatrenda. Koji haos za parking, samo jedan parking sam video ociscen. Sigurno se ljudi organizivali. Ovo ostalo, katastrofa. Jedva sam se negde uglavio i samo molim Boga da nesto ne polomim. Eno ga opet pada.
Sent from my HTC using Tapatalk
Sent from my HTC using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
nece ga ni biti do proleca.jaksa napisao:Bio sam danas na Č.Padini, koja je tamo kaubojština sa parkingom...
sad parkiram na prvo mesto gde naidjem, samo da ne idem dole :smesko:
Khm... Admine, samo da te podsetim!!

Sledeci put dobro razmisli pre nego sto pozelis nesto! :mig:trojanac napisao:Napokon je stigla zima i u Beograd. Jutros oko 05.30 kad sam krenuo na posao, prijatno sam se iznenadio videvši da je pao sneg. Doduše, tek malo, da zabeli, ali sam konačno nabacio osmeh na lice jer mesecima čekam da testiram nove zimske gume.![]()
Samo neka pada...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Kad bi tako poželeo veću platu, osećam da bi mi je smanjili. :lol:
Posetite www.garaza.rs !
Oćeš li napisati šta je s Hondom?
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
U voznom je stanju. Vratio sam branik na mesto i oplatu koja je visila, mislim da neće spasti. Onaj deo što je otpao nisam uspeo da vratim, to moram kod nekog ko ima vremena za to, a danas svi majstori kod kojih sam bio su u gužvi. Uglavnom, vozam se ceo dan, drži se dobro.
Posetite www.garaza.rs !