Pusti to, nego hoćemo li u GR na kupanje ili ne?Day Walker napisao:ohooo long time no see Code
Grčka
- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Re: Grčka
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Normalno da hocemo!codemaker napisao:Pusti to, nego hoćemo li u GR na kupanje ili ne?Day Walker napisao:ohooo long time no see Code
Brzine idu u H-a !!!

Next kad krećeš? Ja idem sutra ujutru do Vranja pa mogu da ti referišem kako je stanje s policijom.
Valjda znaš put do Suluna kakav je, od Soluna do Asprovate je odličan autoput i može da se pegla samo tako.
Meni je navigacija signalizirala par kamera kroz Grčku. Neke sam i sam uspeo da vidim, ali ne znam da li su operativne ili su samo ukras. Jedna je na potezu granica-Solun, druga je u samom Solunu na autoputu na izlazu iz grada na jednoj lepoj nizbrdici i treća je bila na ap od Soluna ka Asprovalti.
Generalno ako ne bude gužvi na granici put je ok i nije mnogo zamarajuć. Loše deonice su Sićevačka klisura (asfalt je generalno dobar al ne može da se leti zbog policije iako su uslovi takvi da može brzo da se vozi) i deo kroz Makedoniju gde nema auto pputa. Naročito budi orezan na prelasku auto puta u magistralni i kod nas, a naročito u Makedoniji jer su to lokacije sa skoro sigurnim radarima.
Radar možeš da očekuješ i kod motela Džep. Izlaziš iz krivine i nalećeš na zasedu na delu puta gde je ograničenje mislim 40.
Valjda znaš put do Suluna kakav je, od Soluna do Asprovate je odličan autoput i može da se pegla samo tako.
Meni je navigacija signalizirala par kamera kroz Grčku. Neke sam i sam uspeo da vidim, ali ne znam da li su operativne ili su samo ukras. Jedna je na potezu granica-Solun, druga je u samom Solunu na autoputu na izlazu iz grada na jednoj lepoj nizbrdici i treća je bila na ap od Soluna ka Asprovalti.
Generalno ako ne bude gužvi na granici put je ok i nije mnogo zamarajuć. Loše deonice su Sićevačka klisura (asfalt je generalno dobar al ne može da se leti zbog policije iako su uslovi takvi da može brzo da se vozi) i deo kroz Makedoniju gde nema auto pputa. Naročito budi orezan na prelasku auto puta u magistralni i kod nas, a naročito u Makedoniji jer su to lokacije sa skoro sigurnim radarima.
Radar možeš da očekuješ i kod motela Džep. Izlaziš iz krivine i nalećeš na zasedu na delu puta gde je ograničenje mislim 40.
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Grdelička klisura.paja napisao:Loše deonice su Sićevačka klisura (asfalt je generalno dobar al ne može da se leti zbog policije iako su uslovi takvi da može brzo da se vozi)
- codemaker
Paja putuje u GR kao Borat u USA 
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ma malo sutra lapsus, ti si pravnik, kakve ti veze imas sa geografijom.
Inace, Grdelicka je extra za voznju, nikada nisam nailazio na mnogo policije, i ogranicenja nisu mala na vecini deonice, sve u svemu super magistrala!
- codemaker
Znam samo da kad nagazim gas kroz Grdeličku klisuru, uvek ima patrola pa se štrecam.
Kad vozim "po PS-u" nikada nisam video nijednu patrolu!
Oko Vranja se uvek nerviram na besmislena ograničenja brzine pa uvek kršim propis, za sada još nisam nadrljao...
Kad vozim "po PS-u" nikada nisam video nijednu patrolu!
Oko Vranja se uvek nerviram na besmislena ograničenja brzine pa uvek kršim propis, za sada još nisam nadrljao...