Da li je veličina bitna? (Poređenja po klasama)
Re: Audi A4 (B8) 2.0 TDI
Jeste, samo je dva puta bolji od e90.
Pa Audi A4 (B8) i nije konkurencija E90 jer je mnogo noviji. Mozda je lepsi od E90, ali kvalitetniji nije sigurno jer je prepun plastike.
F30 ga naravno sahranio u svakom pogledu... sto opet nije cudno jer je F30 noviji.
F30 ga naravno sahranio u svakom pogledu... sto opet nije cudno jer je F30 noviji.
A čega je pun bmw, titanijuma? 

Platine, cista platine 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Audi je Audi. Referenca za enterijer među nemačkom skupom konfekcijom. Audi setzt Maßstäbe.
starac vujadin napisao:Audi je Audi. Referenca za enterijer među nemačkom skupom konfekcijom. Audi setzt Maßstäbe.
E taj urbani mit i jeste problem. Zato meni nista nije jasno kad sednem u A3 i A4... Takodje i vise klase im sada zaostaju za BMW ekvivalentima.
Eto ovde je ispalo da Opel ima bolji enterijer od Audia, svaka cast...
Pa nije li to samo dokaz da nešto nije u redu? Opelu je konkurent škoda a ne audi.

pa audi je precenjena skoda, sve je to isto samo drugi znak...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Tako je. E90 je u klasi sa B7 koji je najruzniji Audi ikad napravljen.Laki021 napisao:Pa ovaj i nije konkurencija E90 jer je mnogo noviji.
Sto se tice B8, meni je enterijer kod njega lep i cini mi se funkcionalan a sto se kvaliteta tice, to ne bih znao.
Sta nije u redu? Kvalitet enterijera VAG automobila nije u redu.
Nije problem kad Opel ima bolji enterijer od Skode, ali je problem kad Audi ima skoro isti enterijer kao i skoda pa ga opet opel dobije...
A Opel ima daleko bolji enterijer od Skode.
Nije problem kad Opel ima bolji enterijer od Skode, ali je problem kad Audi ima skoro isti enterijer kao i skoda pa ga opet opel dobije...
A Opel ima daleko bolji enterijer od Skode.
Poslednja izmena od Laki021 u 22 Apr 2013, 13:25, izmenjeno 1 put ukupno.
+1
samo se ceka dan kad ce audi da propadne i zatvori sve fabrike
samo se ceka dan kad ce audi da propadne i zatvori sve fabrike

U principu da, tek kad dodjes do motora i opreme koja ne moze da se stavi u skodu onda postaje vredan znaka 4 prstena...ADrei napisao:![]()
![]()
![]()
pa audi je precenjena skoda, sve je to isto samo drugi znak...
Ti uživaš u ovome vidim ja...
Naravno 

Svasta pisu ljudi. Ala vas svrbi VAG, pa to ti je... 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.