Formula 1 - Sezona 2013

Formula 1, WRC, Moto GP i ostalo
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Re: Formula 1 - Sezona 2013

Post od Risto »

hvala druze, za ovu trecu agenciju nisam znao a kod njih sam nasao i opciju sa jednodnevnim aranzmanom...

ako bi bilo jos zainteresovanih, mozda bi mogli grupno da idemo...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ja sam bio dva puta do sada, preporucujem u potpunosti! :)

Ne bi bilo lose poneti cepice za usi jer iako sada svi veruju da je uzivanje, uzivanje je neko vreme, posle vec zvuk postane neprijatan. Ako niste gledali foemulu uzivo racunajte da je zvuk kada su u najdaljoj tacki od vas (s druge strane kruga) glasniji verovatno od svega sto ste do sada culi. Takodje, mini eksplozije ili kako da ih vec nazovem pri kocenju su sjajna stvar. Samo racunajte da ce biti 40 stepeni mozda i da ste na suncu pa se adekvatno pripremite.
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

da ne znas mozda (ako nisi isao autom) kakva je komunikacija staza-Budimpesta? ja bi isao autobusom pa me interesuje kako se ide na stazu, znam da nije daleko (manje od 20km je Budimpesta-Hungaroring) ali bi mi odgovarao neki bus na liniji grad-staza...
Imas li neku preporuku koju tribinu izabrati (ako si isao na neku od ovih jeftinijih do 150e)?
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Istina ili jos jedan reklamni trik Red Bulla :mangup:

UTORAK 30.04.2013. | 11:09
Veber: Nisam se pomirio sa Fetelom
IZVOR. B92 | JT
Vozač Red Bula Mark Veber negirao je pisanje pojedinih medija da je ‘zakopao ratne sekire’ sa timskim kolegom Sebastijanom Fetelom.
Tokom vikenda pojavile su se informacije da je Veber rekao da će on i Fetel nastaviti da poštuju jedan drugoga i da će i dalje raditi za tim. Poseban akcenat stavljen je na njegovu navodnu izjavu: “Sebastijan i ja smo tim i delimo veliko prijateljstvo”.

Veber je, ipak, od tada preko svog Tviter profila negirao da su te izjave izvučene iz konteksta i da su zastarele.

“Čujem da su se pojavile neke gluposti, neko ponovo ‘spinuje’. U pitanju su zastarele izjave”, rekao je Veber.

Problematičan odnos dvojice vozača Red Bula kulminirao je prošlog meseca, na Velikoj nagradi Malezije, kada je Fetel ignorisao naredbe tima da zadrži poziciju, pretekao Vebera i trijumfovao. Iako je u prvom trenutku rekao da nije razumeo poruku tima, mladi Nemac je kasnije istakao da je namerno ignorisao naredbe tima i da je to na neki način bila osveta Australijanca. Poslednjih godina njih dvojica su imali nekoliko incidenata, a najviše se pamti njihov kontakt na Velikoj nagradi Turske 2010. godine.

Ovogodišnji šampionat Formule 1 nastavlja se Velikom nagradom Španije na stazi “Katalunja” 12. maja.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Na kraju sezone kad Webber napusti Red Bull, ima samo tako da napljuje svoj bivši tim. :D
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Danas je 19 tuznih godina od kad je F1 napustio veliki vozac Aerton Sena. :uplakan: Njegov lik i delo cu pamtiti dok sam ziv.
http://www.b92.net/sport/automoto/f1.ph ... _id=710051
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

:plusone:

Gledajući Sennu sam i zavoleo F1, a i McLaren-Honda tim u to vreme. Tako da i danas navijam za McLaren, a nadam se da će uskoro i Honda ponovo u F1.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Piros napisao:Danas je 19 tuznih godina od kad je F1 napustio veliki vozac Aerton Sena. :uplakan: Njegov lik i delo cu pamtiti dok sam ziv.
http://www.b92.net/sport/automoto/f1.ph ... _id=710051
Slika
Širim haos!
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Rozbergu pol na Katalunji

Vozač Mercedesa Niko Rozberg startovaće sa pol pozicije na petoj trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1, Velikoj nagradi Španije.

Nemac je do druge pol pozicije ove sezone, a treće u karijeri, došao na stazi „Katalunja“, nedaleko od Barselone, u vremenu od 1:20.718 minuta.

Uz Rozberga u prvom redu na startu trke, u nedelju od 14 časova, naći će se njegov timski kolega Luis Hamilton, dok će treći biti aktuelni šampion Sebastijan Fetel.

Iako su rezultati slobodnih treninga na stazi „Katalunja“ ukazivali da će se za pol poziciju boriti vozači Red Bula i Ferarija, ali je Mercedes sve iznenadio.

Rozberg je u poslednjem delu kvalifikacija sve vreme bio najbrži, a Hamilton mu se u poslednjim trenucima pridružio u prvom redu. Njih dvojica su tako nemačkoj ekipi doneli prvi startni red od samostalnog povratka u Formulu 1 pre tri i po godine.

Fetel je bio bolji od ostalih, ali tri desetinke iza Rozberga, a sledili su ga Kimi Raikonen u Lotusu i dvojac Ferarija Fernando Alonso i Felipe Masa, koji će zauzeti treći red na startu. Prvu desetoricu kompletiraće drugi vozač Lotusa Roman Grožan, Mark Veber u drugom bolidu Red Bula, vozač Meklarena Serhio Peres i Pol di Resta u bolidu Fors Indije.

http://www.sportklub.info/rozbergu-pol-na-katalunji
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Fernando Alonso :sreckovic: :presrecan: :sreckovic: :presrecan:

Jako teska trka za gledanje, dosta taktickog nadmudrivanja, a malo preticanja. Kimi odlican :bravo: i bez obzira sto me nervira moram da pohvalim Massu za fenomenalnu voznju :klanjamse: :klanjamse: :klanjamse: . Sto se tice sampionata tek ce sad postati zanimljivo pa treba spremiti :kokice: :D
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Imao sam osecaj pre trke da ce Alonso pobediti.

Kimi Raikonen :klanjamse:

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

ja sam silom prilika zbog posla odgledao samo nesto vise od prve polovine trke, ali kako sam video, poredak je ostao isti do kraja...
odlicna trka, sa razlicitim strategijama i dosta neizvesnosti...
i profesorom alonsom koji je odrao konkurente kao volove u kupusu :kezo: pretekao je i kimija, i fetela, luisa, rozberga, neke i po par puta :kezo: bravo majstore...
doduse imao je i sa cim, masa je pokazao da je ferari u usponu sa tempom...lotus kao i obicno dobar, nezan sa gumama, kimi je odlicno vozio ali mu se ipak potkrala greska-dve, ali sve u svemu svaka cast...
masa na p3, odlicno iz vise stvari, ferari ima brz bolid, masa je konacno docekao svoj svetli trenutak za koji se posteno izborio, i najvaznije, otkinuo je fetelu bodova.
fetel, neprimetan ako nema najbrzi bolid, kao i obicno...
mercedes, gde nestadose one kvalifikacije, potop totalni...?
steta za grozana, ispustio je par bodova ovde verovatno...
meklaren los, vilijams slicno...
jedva cekam sledecu trku...
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Dobro me podseti na Mercedes, nije mi jasno sta se desava, kao da su napravili auto za kvalifikacije .
Zaključana tema