Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
Pa vidi, ja u 99% slucajeva perem auto u mom dvoristu, medjutim bas 31. decembra trebao titn auto da se opere (Octavia karavan) i bio je toliko prljav da ga nebih sredio 2 sata, a imao sam i obaveza i ja je oteram u Delfin, oprali su ga za 45 min, namazali celu tablu i centralnu konzolu, namazali gume, znaci komplet, nigde trega blata i prljavstine za 400 ili 450 dinara, ne secam se, znaci za auto koji nije karavan je jos jeftinije... 

- pierre
- Pridružio se: 18 Feb 2012, 09:54
- Garaža: Fiat Punto 1.2
- Kontakt:
Ja obično perem na samouslužnim perionicama, ali sad se raspitujem za jednu drugaricu, ona živi u zgradi (nema dvorište), a ne želi da se mlati sa puškiranjem. To je cena za komplet pranje unutra i spolja? Ako jeste onda je baš povoljno. Ona vozi punta sa 3 vrata tako da tu ima manje posla.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Da komplet, spolja, unutra, patosnice, gepek, sve, i 99% nije vise od 400 za Punta 

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Zna li neko da li u NS-u ima perionica sa kanalom ili hidrauličnom dizalicom u kojoj se kola mogu oprati odozdo (osim one kod picerije Ciao)?
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Ta kod picerije Ciao nije ni ya q...ac.Zivim tu odmah,par puta sam vozio auto kod njih i uvek kada ga operu auto izgleda bljuzgavo tj.kao da je pran 2 ili 3 dana pre toga.DukeNS napisao:Zna li neko da li u NS-u ima perionica sa kanalom ili hidrauličnom dizalicom u kojoj se kola mogu oprati odozdo (osim one kod picerije Ciao)?

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- DukeNS
Ja sam odlepio od njih i makar ni ne nasao drugu, tamo se ne vracam. Nazvao sam ih telefonom juce da proverim da li postoji mogucnost pranja odozdo i dobio potvrdnu informaciju. Pitao sam da li treba da se najavim i dobio odgovor da dodjem kad god hocu. Odem odmah tamo, kad mi odgovorno lice kaze da mu je sada kasno, a i parkiran je neki auto ispred garaze sa zadnje strane, gde im se i nalazi hidraulicna rampa, pa je i fizicki nemoguce da udjem. Dodji sutra... Kazem ok, ali mi recite tacno kada da dodjem kako se ovo ne bi ponovilo. Dogovorim vreme i danas se tacno tada i pojavim. Rekose mi da malo sacekam, i nakon 5-6 minuta se pojavljuje gari sa kljucevima. Proba sve zive, ali nijedan ne otvara. Odlazi unutra i vraca se sa kolegom koji mi saopstava kako je momak koji im radi tehnicke preglede parkirao unutra svoj skuter, a zatim otisao da odveze majku u bolnicu i poneo kljuceve sa sobom. Bilo je tri sata, a obzirom da rade do 19h, pitao sam da li ce danas vratiti kljuceve. Dobijam negativan odgovor i bez mnogo uzbudjenja mi saopstavaju da dodjem sutra.
Sve i da su stvarno bili nemocni da mi u dva dolaska operu auto, najmanje sto sam ocekivao je neko izvinjenje, a da smo normalna drzava, verovatno bi mi ponudili i besplatno pranje. Aha, vazi...
Sve i da su stvarno bili nemocni da mi u dva dolaska operu auto, najmanje sto sam ocekivao je neko izvinjenje, a da smo normalna drzava, verovatno bi mi ponudili i besplatno pranje. Aha, vazi...
Re: Одг: Auto perionice - iskustva, preporuke, saveti
Jednostavno nemaju nikakav osecaj za posao i lepo da ugoste klijenta. I da su ti ponudili gratis pranje ti bi bio zadovoljan oni bi zato imali skoro pa stalnu musteriju. Ali jbg nije im konkurencija jos udarila glavu o beton,a jos malo pa ce biti. Hehe
mada sam danas montirao letnje i video da je se nakupilo dosta prljavstine ispod one plasticne zastite odozdo. Zato i ja moram na neki kanal da to.skinem i operem,a gde pojma nemam.
poslato sa tapatoka koristeći komšijin vajrles
mada sam danas montirao letnje i video da je se nakupilo dosta prljavstine ispod one plasticne zastite odozdo. Zato i ja moram na neki kanal da to.skinem i operem,a gde pojma nemam.
poslato sa tapatoka koristeći komšijin vajrles
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
A na cetke, tu bi trebalo da se pere i odozdo?
A ako ikad budem otvorio perionu, dizalica ce biti sigurno, jer vidim da dosta ljudi to trazi, a da retko ko to nudi. Pruziti uslugu, naplatiti malo vise i svi zadovoljni
A ako ikad budem otvorio perionu, dizalica ce biti sigurno, jer vidim da dosta ljudi to trazi, a da retko ko to nudi. Pruziti uslugu, naplatiti malo vise i svi zadovoljni
- DukeNS
Ne znam zasto, ali imam averziju od cetki. Ko zna u kakvom su stanju. Jedino da vidim da li postoji opcija pranja samo donjeg dela vozila.
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
\druga solucija,samousluzna perionica,neke strane pantalone,jedno 10 zetona,pa se valjaj sa crevom ispod kola...
.
Jbg ovoliki grad a nema takvu uslugu.
Ne pljujem NS je r mi je zena odavde ali...U poredjenju sa Nisem neke stvari su jako na niskom nivou.
Recimo u Nisu se tacno zna koje perionice vrhunki peru i samo to rade ( ima ih dve ),koji vulkanizeri su dobri ( ima ih 1),mesta gde se radi reglaza ( ima ih dva).
Naravno,postoji puno servisa ali pricam o mestima gde je usluga odlicna.
Za 3 godine boravka u NS se Subica ( od skoro ima servis ) nisam cuo gde mozes kvalitetno da obavis uslugu.
U kraju gde sam ( kod SUP-a i picerije CIAO) ima jedno 5 ili 6 perionica,probao kod svih i mogu reci UZAS.Reglazu i balans sam radio svojevremno u AGrohimu ( jbg Niska firma a u Nisu su mi svaki put uradili vrhunski) a ovde mogu reci blago razocarenje.
Krecem se po tim nekim krugovima gde ljudi znaju sta ko dobro radi ali...Samo cu reci da su mi varili plasticni kofer ovde,uradjeno je ko da ga je dete radilo.Slikacu i okacicu jer planiram da to ponovo odradim dole,pa cete videti koja je razlika.Prosto mi je neverovatno da je NS takav.
Kapu skidam Laciki za zatamnjivanje stakla u Kamenicu,Saletu za TNG isto u Kamenici,Slobi majstoru za Reno u Rumenci i naravno momku koji mi je lepio foliju na krovu i delovima enterijera.

Jbg ovoliki grad a nema takvu uslugu.
Ne pljujem NS je r mi je zena odavde ali...U poredjenju sa Nisem neke stvari su jako na niskom nivou.
Recimo u Nisu se tacno zna koje perionice vrhunki peru i samo to rade ( ima ih dve ),koji vulkanizeri su dobri ( ima ih 1),mesta gde se radi reglaza ( ima ih dva).
Naravno,postoji puno servisa ali pricam o mestima gde je usluga odlicna.
Za 3 godine boravka u NS se Subica ( od skoro ima servis ) nisam cuo gde mozes kvalitetno da obavis uslugu.
U kraju gde sam ( kod SUP-a i picerije CIAO) ima jedno 5 ili 6 perionica,probao kod svih i mogu reci UZAS.Reglazu i balans sam radio svojevremno u AGrohimu ( jbg Niska firma a u Nisu su mi svaki put uradili vrhunski) a ovde mogu reci blago razocarenje.
Krecem se po tim nekim krugovima gde ljudi znaju sta ko dobro radi ali...Samo cu reci da su mi varili plasticni kofer ovde,uradjeno je ko da ga je dete radilo.Slikacu i okacicu jer planiram da to ponovo odradim dole,pa cete videti koja je razlika.Prosto mi je neverovatno da je NS takav.
Kapu skidam Laciki za zatamnjivanje stakla u Kamenicu,Saletu za TNG isto u Kamenici,Slobi majstoru za Reno u Rumenci i naravno momku koji mi je lepio foliju na krovu i delovima enterijera.

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
A sta ima da se pere odozdo? Kod mene je sve u plasticnim panelima i sve je ravno? Skoro nista ne mozes da "operes"
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Treba uvek oprati zbog soli i rizle koja prska odozdo, da se to sve lepo spere
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Prošle godine je bila akcija pranja iz kanala u nekoj perionici ispod Brankovog mosta, išli Rakhil i ja. On svoj auto nije ni oprao odozdo jer kad smo došli pokvario im se Karcher, a kad smo videli kako rade, otišli smo. Ja se odlučim da dođem drugi dan, nije mi nov auto pa nisam toliko osetljiv što peru ceo auto jednom krpom, a poenta je bila da ga operu odozdo. Ja ne znam da li se onaj lik zadržao minut u kanalu. Par puta mlatnuo levo desno i kao to je to, a vidi se da ima još dosta blata odozdo da izađe.
Zato sad svraćam u samouslužnu perionicu u Zemunu, pre okretnice 17-ice, i tu lepo uzmem 5 žetona pa perem do mile volje i zavlačim "pušku" gde god mogu. Posle zime baš dosta blata ispadne iz blatobrana i branika.
Zato sad svraćam u samouslužnu perionicu u Zemunu, pre okretnice 17-ice, i tu lepo uzmem 5 žetona pa perem do mile volje i zavlačim "pušku" gde god mogu. Posle zime baš dosta blata ispadne iz blatobrana i branika.
Posetite www.garaza.rs !