Evidentno je da mnogo, mnogo bolje ubrzava. Prosto uzmite stopericu pa izmerite mada i odokativno se vidi. Ovo je cinjenica, ne ulazim u to sta i kako.
Kako može bolje da ubrzava kada se nista ne pojačava, ni KS ni Nm to i sam prozviđač kaže, jedino što mislim da bi moglo da se dobije je drugačiji osećaj u vožnji, al me onda zanima kako se to odražava na potrošnju kada je stalno uključen a vozi se normalno kao i inače...
Izmerite 0-100 na prvom pa na drugom snimku. Mislim da je sve jasno. Kazem, ne razumem se u elektroniku niti me interesuje sta ta sprava i kako radi (bitno je da radi ono za sta je namenjena a ovo je vec drugi primer da ja cujem da radi s obzirom da sam to isto cuo i od mog kolege sa posla koji je takodje ovo kupio) ali na prvom snimku automobil dodje do 100 vidno brze nego na drugom, sa ukljucenom spravom.
Ogi maximalno ubrzanje je takvo kakvo je. Bez neke intervencije koja nije pedal box ono ne može biti brže. Može samo biti sporije ako sporije pritisneš gas ili ne menjaš brzine u idealnom trenutku.
Ako ti treba sprava koja će umesto tebe da pritiska gas onda je box prava stvar za tebe, ali se spremi da nećemo da slušamo kuknjavu kako ti je skočila potrošnja goriva, ali budi svestan da uzimaš nešto to ti neće dati ni bolje ubrzanje ni veću max brzinu, ni... ali će ti dati osećaj da imaš brzi auto.
Gledam klip i ne mogu da se otrgnem utisku da se vidljiva razlika i "bolje ubrzanje" dobijaju razlicitim stilom voznje koji je evidentan.
Ako se ne menjaju tehnicke karakteristike motora, a ne menjaju se, prilikom maks ubrzanja (koje se pritom ne meri kao na snimku) nema sanse da se razlikuje.
Ako hoces jace ubrzanje, patosiraj gas.
Cela poenta je sto ti isto stiskas papucicu, a on vise otvara klapnu. Tako stices lazan osecaj boljeg ubrzanja.
Za pravi osecaj kupis 50ak konja jaci auto.