Testovi automobila - Opšta tema o modelima
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Testovi automobila - Opšta tema o modelima
Deki nije video da se trkaju, inače bi ga dobio 

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
0-100km/h=11,7 sekundi -cozmrola je to.Uroš S. napisao:Koliko ide? Sad ozbiljno?cozmo napisao:Sta cu kad mi auto brze ide do stotke od Octavie 1.9 TDI

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Ako smo ustanovili da je cozmorola brza od X6, ne znam zasto se poredi sa 1.9 TDI? 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Napisao je misha al ajd: 0-100: 11,7s, max brzina 165kmh.Uroš S. napisao:Koliko ide? Sad ozbiljno?
Od Octavie 1.9 TDI naravno da nije brzi bilo kako, malo se zezamo

Inace, stigao IX35. 2.0 CRDi - 184KS

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
ih bre kozmo, ja sam ocekivao jedno 10s, a ne skoro 12...
fokus ide slicno kozmoroli, i ne secam se da sam ga ikad spomenuo kao neku silu na pravcu
fokus ide slicno kozmoroli, i ne secam se da sam ga ikad spomenuo kao neku silu na pravcu

Corolla je dark force
Zaboravih buboubicu da zakacim:

Zaboravih buboubicu da zakacim:

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Pisao sam već da je drugar na sajmu kupio novu Astru, ali 1.4 atmo. Kaže uzeo je srednji paket Enjoy, a vidim da je uzeo i Enjoy Plus Pack:
Inače se meni ove nove Astre baš sviđaju i dizajnerski su uboli baš u centar, iz mog ugla. Sve ostalo treba da se proba pa da se kaže nešto više. U planu je neki zajednički izlet kad se uklopimo sa vremenom pa ću imati prilike da se malo bolje upoznam sa autom i da napišem utiske detaljnije.
- Radio CD 400 sa 7 zvucnika
Upravljac sa tri kraka
Komande radio aparata na upravljacu
Tempomat
Inače se meni ove nove Astre baš sviđaju i dizajnerski su uboli baš u centar, iz mog ugla. Sve ostalo treba da se proba pa da se kaže nešto više. U planu je neki zajednički izlet kad se uklopimo sa vremenom pa ću imati prilike da se malo bolje upoznam sa autom i da napišem utiske detaljnije.
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Taj Enjoy su malo ukakili kad su ubacili Active nivo opreme.. Pre je sve to standardno islo u Enjoy.
Odnosno osakatili su ga bez razloga...
Odnosno osakatili su ga bez razloga...
Brzine idu u H-a !!!

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Baš vala. On kaže nema, rekli mu u Komnenoviću da Opel to nema. Ja reko nisi ti to dobro razumeo. Sednem, gledam, čačkam, al ništa. Pa ja imam više opcija na ovom mom čudu od pre 10 godina koji isto nema putni računar, ali ima par stvari, ali ovo nema ništa sem pređene kilometraže od reseta i trenutne kilometraže. Al dobro. Bitno da on bude zadovoljan autom.
Posetite www.garaza.rs !
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
da uzimam Astru mislim da nijedan paket opreme osim Sport ili Cosmo ne bi uzeo, sve ovo mi nekako ne ide uz nov auto koji uz sve to jako moderno izgleda... ali sa druge strane ako uzmes Astru u Cosmo/Sport paketu opreme onda se otvara masu opcija za taj novac tako da kontam da ipak ne bi uzeo novu Astru 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Pa i ne otvara ti puno mogucnosti..
Bar ne neke drasticne. Naravno kada govorimo o novim automobilima.
Bar ne neke drasticne. Naravno kada govorimo o novim automobilima.
Brzine idu u H-a !!!

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
pazi, po meni se moze uzeti fin kompakt za cca 15000 evrica a za Astru u npr. Cosmo opremi treba izdvojiti 19000-20000 evra... kad doguram do te cifre, ni A klasa nije tako daleko a mogao bi sa tom kolicinom novca da ispunim sebi zelji i da dobacim do Giulietta-e, za taj novac vec ima i manjih SUV-ova (npr. Sportage) ili jeftinijih limuzina D segmenta (tipa Avensis).... Po meni je to solidan broj alternativa 

Bio sam danas u BMW Worldu, na zalost nisam nista vozio jer nista interesantno nisu imali slobodno, ali sam sedeo po gomili modela i dobrano ih cackao 
Jedan bih konkretno istakao koji me je potpuno iznenadio i potpuno odusevio, iako sam ga se grozio, od sada ga gledam potpuno drugim ocima i postujem ga.
Sasvim slucajno sam odlucio da sednem u rugobu zvanu 5GT... Htedoh da vidim ima li vise mesta nego u obicnoj petici (posto u njoj ima kao i u trojci...), kad sam seo u nju ostao sam zapanjen...
Pa to je unutra sto se komfora tice klasa iznad petice.... Prostora ima neverovatno, ja od 2m mogu lagano da sedim iza sebe... Prijatnije se sedi, sedista se mogu bolje namestiti, sve je vece, bolje. Gepek je naravno sjajan.
Ipak jasno vidi da je 5gt napravljen na platformi sedmice, ali unutra mi se 5gt cak vise svidja od obicne sedmice... (mada okacicu sutra slike jedne individual sedmice koja je besto posebno...).
Sve u svemu be pamtim kad me je neki auto tako prijatno iznenadio.
Zapravo ne samo mene, nego sve nas koji smo bili u poseti bmw-u. Bas smo imali raspravu, limuzina ili SUV, dvoje bilo za snazno limo (ja sam jedan glas), dvoje za SUV (naravno da zena mora da mi kontrira...), ali kada smo seli u 5gt, svi srecni i zadovoljni... svi dobili sta traze... samo jos da nije tako ruzan

Jedan bih konkretno istakao koji me je potpuno iznenadio i potpuno odusevio, iako sam ga se grozio, od sada ga gledam potpuno drugim ocima i postujem ga.
Sasvim slucajno sam odlucio da sednem u rugobu zvanu 5GT... Htedoh da vidim ima li vise mesta nego u obicnoj petici (posto u njoj ima kao i u trojci...), kad sam seo u nju ostao sam zapanjen...
Pa to je unutra sto se komfora tice klasa iznad petice.... Prostora ima neverovatno, ja od 2m mogu lagano da sedim iza sebe... Prijatnije se sedi, sedista se mogu bolje namestiti, sve je vece, bolje. Gepek je naravno sjajan.
Ipak jasno vidi da je 5gt napravljen na platformi sedmice, ali unutra mi se 5gt cak vise svidja od obicne sedmice... (mada okacicu sutra slike jedne individual sedmice koja je besto posebno...).
Sve u svemu be pamtim kad me je neki auto tako prijatno iznenadio.
Zapravo ne samo mene, nego sve nas koji smo bili u poseti bmw-u. Bas smo imali raspravu, limuzina ili SUV, dvoje bilo za snazno limo (ja sam jedan glas), dvoje za SUV (naravno da zena mora da mi kontrira...), ali kada smo seli u 5gt, svi srecni i zadovoljni... svi dobili sta traze... samo jos da nije tako ruzan

Takva je to klasa, manje se mari za estetiku, više na dokazivanje moći i luksuz unutra. Od mene svako poštovanje, ali ga ne bih vozio ni da ga dobijem na poklon.
Tapatalk HD
Tapatalk HD
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Znači, odličan kandidat za second hand kupovinu za limo prevoz i lux taxi.