Mostovi u Beogradu
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Most na Adi
Svi ti nabrojani gradovi i države su daleko daleko ispred nas i ja se sa njima ne bih poredio iz mnogo razloga.
Treba mi još mnogo da učimo od istih!
Dok se kod nas bude napravio metro i povezale bar neke linije mora se raditi na mostovima i obilaznici, možda ne samo jednom ili jednoj.
Evo jedne lepe vesti u vezi mosta na Adi.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/beog ... +most.html
Treba mi još mnogo da učimo od istih!
Dok se kod nas bude napravio metro i povezale bar neke linije mora se raditi na mostovima i obilaznici, možda ne samo jednom ili jednoj.
Evo jedne lepe vesti u vezi mosta na Adi.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/beog ... +most.html
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
problem je sto su svi culi "most na Adi je gotov" i onda su ocekivali da su gotove i sve pristupne saobracajnice, a one ce se graditi jos godinu dana... I onda kao most ne valja, a jos je guzva u nekim delovima 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Onaj ko je odgovoran za pustanje u saobracaj mosta koji ima pristupnu saobracajnicu kao sto je "ulica" od Ade do ukljucenja na most, deo ispod samog mosta pre nazovi kruznog toka (a i pre) je zasluzio najmanje zatvor + lincovanje + odsecanje muda (ali takav ih sigurno nema) + bejzbolka u analni otvor. Ono ne da je sramotno nego nemam reci, nezapamcena bahatost i bezobrazluk.
Šta te konkretno muči? Jel kvalitet asfalta ili okolni pejzaži?
Visina češljeva u odnosu na asfalt. 

-
- Banned
Samo vi podjebavajte. Pa da ja pisem ono sto Bax pise u svojoj temi vi biste me proglasili ludakom ali posto on pise onda ste svi ukljuceni i pokusavate da pomognete. A u stvari je on jedini covek pored mene koji oseca tako neke bitne stvari tipa tresenje guma, lupkanje volana, cviljenje cincilatora itd. 

Prošao sam juče tuda i stvarno me zanima šta je toliko katastrofalno. Jasno ti je da je ovo privremeno dok se ne izgradi još jedan nadvožnjak?
-
- Banned
Pa cekaj, ako je privremeno, da li to znaci da mora da bude onoliko zapusteno ? Pri tome, PRIVREMENO znaci NEKOLIKO GODINA.
Nisi primetio "malo" udubljenje u desnoj traci... na primer ?
ftj napisao:Šta te konkretno muči? Jel kvalitet asfalta ili okolni pejzaži?

Ogi napisao:Samo vi podjebavajte. Pa da ja pisem ono sto Bax pise u svojoj temi vi biste me proglasili ludakom ali posto on pise onda ste svi ukljuceni i pokusavate da pomognete. A u stvari je on jedini covek pored mene koji oseca tako neke bitne stvari tipa tresenje guma, lupkanje volana, cviljenje cincilatora itd.
Bax je pacijent za zvuk i svestan je toga, al si ti gori i nisi svestan toga.

Sve u svemu smiri se i shvati da tvom komadu lima nište neće biti ako po nekad upadne u rupu. Nije on ni bolji ni gori od ostalih.
Inače vozio sam I30 kao tvoj al 1.6 dizel od Vranja do posle Aleksinca i uopšte nije specijalno osetljiv na rupe. Nit lupa nit ispušta čudne zvuke.
Sad si ga utesio...
Znaci da Ogijev nije ok, cim lupa i osetljiv je na rupe
Znaci da Ogijev nije ok, cim lupa i osetljiv je na rupe

Nekoliko godina? Mislim da brkas mesece i godine mozda?Ogi napisao:Pa cekaj, ako je privremeno, da li to znaci da mora da bude onoliko zapusteno ? Pri tome, PRIVREMENO znaci NEKOLIKO GODINA.
Inace se slazem da bi morali malo da popravljaju te okolnice sto su napravili... I ja sam primetio da ima par opakih rupa...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
-
- Banned
Kako imas srca da tako nesto kazes za njega...paja napisao:Sve u svemu smiri se i shvati da tvom komadu lima nište neće biti ako po nekad upadne u rupu.

@Heroj Most su pustili 01.01.2012. godine. Znaci vec sada je skoro godinu i po dana proslo.
Te obilaznice nisu od pocetka pustanja mosta tu ako se ne varam...
I da je odmah to napravljeno,opet je pravilnije reci nekoliko meseci( i ako to nije nekoliko meseci),jer godinu dana i 4 meseca nikako ne moze biti "nekoliko godina" ...
Nekoliko godina bi znacilo 3 ili vise...
I da je odmah to napravljeno,opet je pravilnije reci nekoliko meseci( i ako to nije nekoliko meseci),jer godinu dana i 4 meseca nikako ne moze biti "nekoliko godina" ...
Nekoliko godina bi znacilo 3 ili vise...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.