Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Pa kad ga vidis da seda u auto, da je vidno pijan, okreni 192. I kazi im marku kola, boju, tablice, koja ulica i u kom pravcu je krenuo. Napomeni i da je vidno pijan, da je jedva seo u kola itd.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Moj drugar tako prijavio budalu koja je prolazila kroz crvena svetla i zahvalili mu se i rekli da će upisati u knjigu dnevnih događaja a šta to znači ne znam.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Vraćam se ja jednom iz Aranđelovca i ispred mene ide crveni kec i leluja putem. Uspori do 30 pa ubrza do 80, vozi malo po putu malo pored puta.
Obiđem ga ja nekako u trenutku kad je usporavao i vidim da sam se zajebao, jer mi je sad budala za vratom.
Stižemo do uključenja na put Topola-Mladenovac i stajem na stop, a budala se zaletela.
Uključujem se nekako i gledam u retrovizor, a on nije ni usporio.
Srećom pa su vozila iz pravca Topole uspela da prikoče. U tom trenutku nailazim na autobus koji vozi 60 po ps-u, ja iza njega , a budala nas stiže.
Ja po gasu i obilazim autobus kad posle 500 m pandur me zaustavlja.
Ja otvaram prozor i on meni gospodine vozili ste 90, a ja mlataram rukama i pokazujem da zaustavi ludaka u zastavi jer je mortus pijan i ne može da drži pravac.
Pandur iskače ispred njega ovaj počne da koči i jedva stane jedno 10-15 metara kasnije. Potom stižu i oni koje je isekao i žale se pandurima. Odvedu oni njega da duva i vraća se pandur i pokazuje mi da je naduvo 0. Ja gledam i ne verujem. Kaže pandur ne mogu mu ništa i pustiše ga.
Srećom pa pustiše i mene.
Inače u kecu mu je bila i žena i mala deca.
Obiđem ga ja nekako u trenutku kad je usporavao i vidim da sam se zajebao, jer mi je sad budala za vratom.
Stižemo do uključenja na put Topola-Mladenovac i stajem na stop, a budala se zaletela.
Uključujem se nekako i gledam u retrovizor, a on nije ni usporio.
Srećom pa su vozila iz pravca Topole uspela da prikoče. U tom trenutku nailazim na autobus koji vozi 60 po ps-u, ja iza njega , a budala nas stiže.
Ja po gasu i obilazim autobus kad posle 500 m pandur me zaustavlja.
Ja otvaram prozor i on meni gospodine vozili ste 90, a ja mlataram rukama i pokazujem da zaustavi ludaka u zastavi jer je mortus pijan i ne može da drži pravac.
Pandur iskače ispred njega ovaj počne da koči i jedva stane jedno 10-15 metara kasnije. Potom stižu i oni koje je isekao i žale se pandurima. Odvedu oni njega da duva i vraća se pandur i pokazuje mi da je naduvo 0. Ja gledam i ne verujem. Kaže pandur ne mogu mu ništa i pustiše ga.

Srećom pa pustiše i mene.
Inače u kecu mu je bila i žena i mala deca.
Ja to videh jednom u kanjonu Morače. Naime, zeleni G1 ide ispred i tako leluja, lagano 30-50km/h, kolona iza i niko ne sme da ga obiđe. Haos kada naiđe auto iz suprotnog smera, ali nekim čudom niko ga nije zakucao. Grebao je bankine, pa prelazio u suprotnu stranu, definitivno mortus. U jednom trenutku je samo pod 90 stepeni skrenuo ulevo i uleteo u neko dvorište, njegovo verovatno.
Nikad ništa slično video nisam.
Tapatalk HD
Nikad ništa slično video nisam.
Tapatalk HD
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Meni se to desilo u povratku iz Guce.
Jedva pretekosmo budalu.
Jedva pretekosmo budalu.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Primena zakona o o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
Stojim u koloni koja je postala dugačka oko 500 m (od "Horoskopa" prema KPD-omu, Mitrovčani će me razumeti...) i pored mene kroz suprotnu traku prolazi pandurski auto, bez rotacije, polako i ležerno...
Tu mi proradi živac, vadim telefon i slikam ih. Odmah iz kolone izlazi crni Audi A8 i staje do mene i spušta stakla (naravnooooo, crna). Prvo što sam video, jeste neka mlađa devojka, neki lik na zadnjem sedištu i vozač, verovatno neki pandur ili slično i startuje me sa pričom "Šta to radim?".
Okrećem se ka njemu, otkopčavam pojas (vidim da je i njemu otkopčan) i uperujem telefon ka njemu. Odgovaram kako snimam prekršaj, jer zakon važi za sve. Stiže meni odgovor kako možda žure, a ja njemu da im možda ne radi rotacija. Lik se primio, počeo da mi spominje kako će da vraća pandure koji stoje u suprotnoj traci ispred prelaza kako bi se ubacili da me valjda "kazne" zbog otkopčanog pojasa?
"Naredi" ovaj meni da obrišem snimak, što sam uradio, a istog sam izvestio sa smeškom
da sam izvršio naređenje...
Podigne se rampa, ovi napred otišli, prejebali sve u koloni, a naravno i lik sa Audijem je pokazao svoju veličinu - pošto verovatno je u osnovnoj (možda čak i u srednjoj
) školi dobijao redovno ćuške od ostale dece, a možda su prisutni problemi i sa potencijom...ko ga zna....pretekao je kolonu od 4 auta, preko pune i u zoni škole, gde je ograničenje 30, prošao sa verovatno 80 km/h (što sam procenio po brzini kojom se udaljavao od mene).
Srbija bato, SRBIJA!!!!!!

Stojim u koloni koja je postala dugačka oko 500 m (od "Horoskopa" prema KPD-omu, Mitrovčani će me razumeti...) i pored mene kroz suprotnu traku prolazi pandurski auto, bez rotacije, polako i ležerno...
Tu mi proradi živac, vadim telefon i slikam ih. Odmah iz kolone izlazi crni Audi A8 i staje do mene i spušta stakla (naravnooooo, crna). Prvo što sam video, jeste neka mlađa devojka, neki lik na zadnjem sedištu i vozač, verovatno neki pandur ili slično i startuje me sa pričom "Šta to radim?".

Okrećem se ka njemu, otkopčavam pojas (vidim da je i njemu otkopčan) i uperujem telefon ka njemu. Odgovaram kako snimam prekršaj, jer zakon važi za sve. Stiže meni odgovor kako možda žure, a ja njemu da im možda ne radi rotacija. Lik se primio, počeo da mi spominje kako će da vraća pandure koji stoje u suprotnoj traci ispred prelaza kako bi se ubacili da me valjda "kazne" zbog otkopčanog pojasa?
"Naredi" ovaj meni da obrišem snimak, što sam uradio, a istog sam izvestio sa smeškom

Podigne se rampa, ovi napred otišli, prejebali sve u koloni, a naravno i lik sa Audijem je pokazao svoju veličinu - pošto verovatno je u osnovnoj (možda čak i u srednjoj

Srbija bato, SRBIJA!!!!!!

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Obrisao si snimak ??? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nažalost, od tog snimka ništa dobro ne bi mogao da napravi, samo bi sebi napravio problem da ga postavi javno.
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Одг: Zakon o bezbednosti saobraćaja (ZOBS)
@Martine trebao si ti njih da oteras u 3 lepe, a za dalje bi se vec snasao, siguran sam 
Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2

Послато са Telenor_Smart_HD користећи Тапаток 2
Brzine idu u H-a !!!

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Inace sve te snimke sto se tako obrisu mogu u najvecem broju slucajeva lagano da se vrate.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Sve dok ne predjes novim zapisom preko tog dela memorije sve moze da se vrati. Ne znam posle formata, ali posle redovnog brisanja moze. Ima tu i mnogo vecih gurua od mene koji mogu da objasne u detalje, ali ja sam vracao dosta puta stvari tako.

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Može čak i posle formata, samo je bitno da ne snimiš ništa novo preko toga. Jedino se tako zaista i obriše... Dobar recovery program i da vidiš... 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Naravno, jedino ne znam kako ide ako je snimak bio na internoj memoriji telefona, tj ne znam kako joj prostupiti programom, kartici je lako, čitač i ko usb 

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Isto ide, nema tu razlike. Bar ovo sto sam ja radio, prepozna memoriju telefona kao disk i unerase se radi.