Videh danas na banovom brdu plavi (mislim da je boja kao onaj kabrio sto je neko postavljao) e36 kupe, svajcarske table. Koliko sam u prolazu primetio u super je stanju,a i prilicno lepo se cuje tako da je moguce i da je m3 nisam stigao da ga zagledam. Jel ga video jos neko?
AcaKayak napisao:Ovo pisem bez detaljnog razmisljanja vec onako na prvu loptu sto bi se reklo, ali mislim da je 5gt najruzniji auto koji se trenutno proizvodi.
Apsolutno se slazem.
A sto se tice CLS-a u karavan varijanti mislim da je proizvodnja istog najlosija odluka koju je Mercedes doneo u svojoj novijoj istoriji,pogotovo sto je obicni CLS dizajnerski prelep automobil.Verovatno su racunali da ce se karavan varijanta svideti pogrebnim drustvima pa su iz tog razloga osmislili ovaj nebulozan projekat Shooting Brake.
Incognito napisao:A sto se tice CLS-a u karavan varijanti mislim da je proizvodnja istog najlosija odluka koju je Mercedes doneo u svojoj novijoj istoriji...
Pa kad bi video koliki udeo trzista otpada na karavane u npr. Nemackoj bilo bi ti jasno zasto to nije najlosija odluka.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.