Dobro veče
Re: Dobro veče

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ima...Uroš S. napisao:Pitam se jel ostao neki Fiat Stilo u Srbiji da nema ugradjene ksenone od 15 dinara? I Abart nalepnicu...

What i do for the livin'? I live for the livin'.
Urose ludace 

- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Moj nema ksenone , a nema ni nalepnicu al zato ima znacku od 300 dinaraUroš S. napisao:Pitam se jel ostao neki Fiat Stilo u Srbiji da nema ugradjene ksenone od 15 dinara? I Abart nalepnicu...

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Izgleda da su svi bez ksenona ovde na forumu 

A ne, nisu
Moj ćale nit ima ksendže, nit ima Abarth nalepnicu, nit je na forumu 

Na Stilu nenormalno crkavaju H7 sijalice, a jako se teško menjaju. Ljudima dopizdi i stave xendže.
Tapatalk HD
Tapatalk HD
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sto implicira da bi i vozaci Megana i 307 trebali isto da urade 
Ja vidjam sve vise Pola sa "Gaginh0 wannabe haubom"
A da se ne lazemo i Gaginh0 je to video od ovoga http://www.tuningnews.net/photo_preview ... -polo-gti/

Ja vidjam sve vise Pola sa "Gaginh0 wannabe haubom"

A da se ne lazemo i Gaginh0 je to video od ovoga http://www.tuningnews.net/photo_preview ... -polo-gti/

Mi smo stvarno postali retardiran narod.
Demoliran restoran muslimana na Uskrs (mora da ce patrijarh biti ponosan), klinci gadjaju kamenjem radnike koji grade most Zemun-Borca, bacaju pse u sahtove
Je*es mi sve ako ne bih napravio jedan goli otok za takve idiote. Mada mogu i sahtovi da posluze, umesto celija.
Demoliran restoran muslimana na Uskrs (mora da ce patrijarh biti ponosan), klinci gadjaju kamenjem radnike koji grade most Zemun-Borca, bacaju pse u sahtove

Je*es mi sve ako ne bih napravio jedan goli otok za takve idiote. Mada mogu i sahtovi da posluze, umesto celija.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ne znam kakve veze ima patrijarh sa tim, ali ne verujem da je napisano u tom kontekstu, da je ovaj pozivao na tako nešto. A ovo za kineze radnike sam čuo danas od ćaleta i ne mogu da verujem.
Posetite www.garaza.rs !
Nee. Nego time sto rade takve stvari na Uskrs valjda dokazuju sebi ili ne znam kome koliki su pravoslavci i vernici.
Ah, vera, vernici i popovi, ratnohuskaci 90tih, ljubitelji decaka, posednici miliona eura u kesu na koje ne placaju porez (i ne moraju da dokazuju poreklo), ljudi koji drze te milione u kasi dok deca preko novina mole za plisanog medu i koru hleba, prodavaci magle... a ako krenem vise vekova unazad isti ti i takvi su spaljivali ljude jer su imali drugacije (ispravno) misljenje. Da smo slusali popove, jos uvek bismo verovali da je zemlja ravna ploca oko koje se okrece Sunce. Prodavaci magle i bezobrazni koristoljupci ljudske dobrote i ljudske nesrece. I jos se naljute kad im to predocis. Ovo vazi naravno za sve "bozije izaslanike", bilo koje vere.
Vaistinu se okrece!!!
Vaistinu se okrece!!!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ovde stavljamo tačku na svako pominjanje vere jer je to jako osetljiva tema, mišljenja su različita i nema pravog i pogresnog 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Brkas veru i religiju, al dobro, bolje da ne pocinjemo o bilo kom od ta dva