Testovi automobila - Opšta tema o modelima
Re: Testovi automobila - Opšta tema o modelima
stvarno me mrzi da ti odgovaram vise bilo sta, iako znam da cekas moj odgovor  

Pa gde si ADrei...tacno znam kako da te pozovem u diskusiju  
Inace ne cekam tvoj odgovor, ovo sto sam rekao je cinjenica na ovom forumu

Inace ne cekam tvoj odgovor, ovo sto sam rekao je cinjenica na ovom forumu

Floyd napisao:Au, pazi kad ovo procita ADrei16_Valve_ napisao:Najbolji auto sa kojim sam imao prilike da se sretnem, kvalitet izrade je za 3 klase bolji nego u A6.
sta da odgovorim na ovo?16_Valve_ napisao:Stojim iza toga sto sam rekaoNe mozete da zamislite koliko ugladjeno ovaj auto vuce zbog dve turbine, u svakom opsegu ima snage, nema onog cimanja, samo vam se sve u vama podize
ne mogu da verujem da se na auto forumu ne zna sta je kvalitet izrade a sta performanse?
eto acin M3 je 5x brzi od mog a5 sto znaci da je kvalitet izrade u e92 5x bolji nego u A5...ako sam dobro shvatio

edit: nemam nista protiv bmw marke, pored audija volim samo porsche i bmw(i sam znas da je malo falilo da kupim bas e92)... samo mi je malo smesno kad ti i laki krenete da pricate kako su vrata u a7 ista kao u kia/hjundai automobilima i sl...
Tvoj se po performansama i ne poredi sa M3 nego sa 320i.
A to koji je i koliko bolji je diskutabilno.
Meni je A5 lepsi ali isto tako verujem da je E92 kvalitetniji.
Za A7 sam komentarisao dizajn vrata, ne i kvalitet.

A to koji je i koliko bolji je diskutabilno.
Meni je A5 lepsi ali isto tako verujem da je E92 kvalitetniji.
Za A7 sam komentarisao dizajn vrata, ne i kvalitet.
					Poslednja izmena od Floyd u 05 Maj 2013, 19:05, izmenjeno 1 put ukupno.

Evo i ja da pohvalim bmw... 525d je definitivno bolji za preticanja na magistrali od mog golfa, iako je od 0-100 sporiji(8.4s naspram 6.9). Ok, kad ja dam u golfu pun gas brže će ubrzati ali će bmw to uraditi bez dranja i downshiftovanja 3 brzine i plašenja putnika u mom i protivničkom automobilu  Posle se tamo 30 strana drvi kako je obrtni moment glupost...
 Posle se tamo 30 strana drvi kako je obrtni moment glupost...

Posle se tamo 30 strana drvi kako je obrtni moment glupost...
 Posle se tamo 30 strana drvi kako je obrtni moment glupost...Re: Testovi automobila - Opšta tema o modelima
bas tako a zasto se onda full 535d poredi sa klot a6 2.0TDI?Floyd napisao:Tvoj se po performansama i ne poredi sa M3 nego sa 320i.

Poslednja izmena od ADrei u 05 Maj 2013, 19:06, izmenjeno 1 put ukupno.

Nisu ista, nisu losa uopste, ali su losija nego u seriji 5.

Jesam li ga ja poredio?ADrei napisao:bas tako a zasto se onda full 535d poredi sa klot a6 2.0TDI?
Kad smo kod fula, u jednom danu sam istovremeno sedeo u M5, E63 AMG (FL) i RS7...svi su odlicni i svaki bi rado posedovao ali ako vec treba da se bira, Audi lagano ispada iz ove klase.
p.s. Ne pricam o performansama.
takvo poredjenje prave wolfy i 16valve...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Ne znam kakav je bio njegov A6 ali 5ica nije full, tako da je moguce da covek prica o kvalitetu izrade  

Naucili smo od raznih Sumahera sa foruma da je zadovoljstvo kad motor urla na 6000rpm...

Kakav si ti HH driver kad izjvais ovako nestoftj napisao:Evo i ja da pohvalim bmw... 525d je definitivno bolji za preticanja na magistrali od mog golfa, iako je od 0-100 sporiji(8.4s naspram 6.9). Ok, kad ja dam u golfu pun gas brže će ubrzati ali će bmw to uraditi bez dranja i downshiftovanja 3 brzine i plašenja putnika u mom i protivničkom automobilu

Naucili smo od raznih Sumahera sa foruma da je zadovoljstvo kad motor urla na 6000rpm...
Pisao sam ranije, za full A7 ja nemam apsolutno nikakvih zamerki na izradu i kvalitet materijala. Ali ne svidja mi se ergonomija i volan je ocajan i ruzan, udobnost sedista i pored zilion podesavanja nije nista posebno.

To se vidi i na slici...

@floyd
Itekako je zadovoljstvo kad urla 

Inače svaki put kad vozim bmw dođe mi da zapisujem sitnice koje je VAG bolje rešio i da ih pošaljem bmwu da isprave.

Itekako je zadovoljstvo kad urla

Inače svaki put kad vozim bmw dođe mi da zapisujem sitnice koje je VAG bolje rešio i da ih pošaljem bmwu da isprave.
Pa jeste zadovoljstvo ili nije   

Kao npr. ?ftj napisao:Inače svaki put kad vozim bmw dođe mi da zapisujem sitnice koje je VAG bolje rešio i da ih pošaljem bmwu da isprave.
Ja sam jako bio zadovoljan enterijerom u 335, a isto tako i sa ocevim A6 3.0 tdi. Oba su bila u fullu pa je to i ocekivano, ali ja neku bitnu razliku u izradi nisam primetio. Na M3 mi je bolji enterijer jer je radjen u individualu i ima neku karbon kozu (ma kako cudno zvucalo) preko pola table koja me odusevljava, ali to se moze uzeti i u specijalnim odeljenjima audija i mercedesa, tako da i to nije neka super prednost vec samo rezultat ogromne cene koju je prvi vlasnik platio. Isto se odnosi i na super ozvucenje koje je opet razlog cene od preko 2000e a ne toga sto je sam BMW nesto, tako da stvarno nemam nekog favorita u izradi engerijera...