Možda neko od mlađe ekipe ne zna da su cigarete "Filter 57" pakovane kontra u odnosu na sve ostale. Filter im je okrenut prema dnu kutije kako radnička klasa svojim zaprljanim rukama ne bi prljala filter prilikom uzimanja cigarete.
Jao Beogradjaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ************** Vidis kakvi ste podli, znas za grupu a nes da je okacis, nego ispadas pametan, kao bas ti se setis svih tih stvari!
Day Walker napisao:Za malo da zaboravim na legendarni auto koji je bio cest na nasim ulicama, a sada je prava retkost videti jednog...
Tetkin muz je imao pored Aleka i ovu legendu, i kao mali sam jedva cekao da me provoza
A onda ga je prodao za smesne pare, umesto da ga je sacuvao.. i dan danas zali sto ga je prodao..
Bio je jedan izlozen u centru BGa, posle studentskog parka u FIAT saloncicu.. Zuti, kao nov novcijat je izgledao.. Video sam ga pre 2-3 god. ne znam da li jos stoji tamo jer ne znam ni da li postoji taj salon jos uvek..
Ima jedan beli u mojoj ulici, prvi vlasnik od prvog dana. Sve je oriđinale izuzev nalepljenog grejača zadnjeg stakla, stop lampi i gromobrana na zadnjem braniku. Garažiran je i vozi se jako retko, ali je limarski propao, bar što se tiče rubova karoserije.