Nije primereno
To sto si me nazvao penzos mi ne smeta ni najmanje...rekao sam sta mi vec smeta.dragan napisao:posto si i dalje uporan, evo jos jednom - moje "penzos" upuceno tebi je bilo posle tvog "Monsieur Loeb". dakle, ako ne zelis biti nazvan imenima, nemoj ih ni davati.
Niti ja nesto zamisljam, nit sam u tom trenutku nesto mislio o tebi i tvom ponasanju.dragan napisao:pa zar ti stvarno mislis da sam ja na takvom retardiranom nivou da se ponasam kao 12togodisnjak i zovem drugare da te prozivaju? bas lepo misljenje imas o meni...
dragan napisao:Jel sad momenat da ti po stoti put kazemo kako si napravio pravi izbor uzevsi dizel automatik limuzinu?![]()
A i u ovom poslednjem postu nabrajas druge ljude i objasnjavas mi sta su hteli da kazu i to onako ponosno jer su na "tvojoj" strani.dragan napisao:Cekaj, ima ih jos, sad ce sami doci po malo tvoje mudrosti...
gde sam ovde ja spomenuo audi karavan?ADrei napisao:
nemacki premijum proizvodjaci uzeli u razmatranje da ukinu prozivodnju karavana jer su iz tvojih postova shvatili da ta klasa nema nikakvu poentu ( ja inace vozim kupe ceo zivot tako da se nikako nisam nasao prozvanim za ove karavane)
Ako su crne onda su 17"..dragan napisao:au, potopi nas sada![]()
ma bezveze... nego dw, ajde na pp neki info ako znas nekog sa korsom kao tvoja, samo crvena, crna folija na krovu, crne 16 ili 17 felne, bez xendzi, daj neki info? ti si opelas, mozda znas coveka...
Znam dobro sta sam i zasto sam napisao...ADrei napisao:gde sam ovde ja spomenuo audi karavan?
taman sam krenuo da trazim tvoje postove o prozivanju karavana i cudjenje kako nemci, austrijanci i sl. mogu da kupe to... posto si se verovatno setio sta si pisao onda si odlucio da neces odgovarati na moja "podjebavanja"... :kezoFloyd napisao:Sve je to pocelo oko tih "sportskih" karavana (tacnije sa novim RS6) a prica se kasnije prosirila, te jesam dodao moje licno misljenje o karavanima.
Da li je to mozda zabranjeno ili svaki Audi, pa i onaj najgrdji treba po defaultu da se pohvali?
I nemas potrebe da me stalno podjebavas...ako hoces da pricamo, da se raspravljamo i sl. moze ali da se ukljucujes na forum samo da bi meni nesto dobacio je strasno iritiantno i obecavam da cu takve postove u buducnosti ignorisati.