Grujic napisao:Kad se sazna broj onda će da se traži najpovoljnija ponuda
Verujem da nece biti na odmet ako se prikljucim kad saznamo ko ce da radi

Grujic napisao:Kad se sazna broj onda će da se traži najpovoljnija ponuda
Rakhil napisao: 8. Rakhil - Focus 2 - sigurno nazad, napred zavisi od folije (koja je najsvetlija na raspolaganju)
Ne znam od cega je to, ali ne sumnjam u kvalitet folija.Grujic napisao:Koliko se sećam, McGruji su se na Focusu pojavili risevi po folijama, ne znam šta je na kraju bilo, tj da li se saznalo od čega...
Pogledaj i kako izgleda kombinacija 50% napred / 80% nazad. Ja sam bio skeptican zbog "sarenog" izgleda, ali silver Civicu extra stoji.Uroš S. napisao:Da, na sve osim soferke je ista folija - 50% zatamnjenja.
Lik koji radi ima na svojoj A4 isti stepen zatamnjenja pa smo videli na licu mesta kako bi izgledalo. Takodje ima i Golfa 5 koji ima 40% napred a 50% nazad ali mnogo je lepse kad je sve 50%.
Videli smo i 407 koji je bas zavrsavao kad smo dosli, takodje sa 50% i to je stvarno optimalno.
Ja sam tu za dogovor u principu. S obavezama mi je maj katastrofa, u junu bi mi bilo bolje al opet krajem juna idem na more pa ce biti teze izvodljivo finansijski. Uletecu ako budem mogao u svakom slucaju kad padne dogovor. Za sada sam sa strane.