Ja poceo pre vise 10 god i ostao na OMV-u zauvek.DukeNS napisao:Poceo sam sa OMV-om
Promenio 1,2,3..... tacno 8 automobila, sto benzinaca, sto dizela, od 1000cc do 2700cc, nikad nijedan problem.
Pardon, 9!

Ja poceo pre vise 10 god i ostao na OMV-u zauvek.DukeNS napisao:Poceo sam sa OMV-om
Ranije standardni benzin 95 , a poslednjih 5-6 god eurodizel i ponekad benzin. (posto sam imao benzince upravo ponekad, slucajno)DukeNS napisao:"Sto benzinaca, sto dizela..."- to je 200, a ne 9!![]()
Salu na stranu, koje gorivo si sipao?
Benzina "evropremijum BMB 95" i dizela "D2" od 31. jula ove godine više neće biti na benzinskim pumpama u Srbiji, a kupci će u rezervoare svojih automobila moći da sipaju isključivo gorivo koje ispunjava najstrože zahteve Evropske unije.
Vidim da ga ima i u Madjarskoj, Slovackoj, Ceskoj. Ako bi kod nas bio bas taj onda bi sigurno valjao, ali ako su mu samo promenili ime a isto je gorivo kao i do sada, to ne mozemo da znamo a nije iskljuceno.fq400 napisao:Da li je neko probao taj MaxxMotion na OMV-u kod nas? Ja čekam da mi se isprazni što više rezervoar pa da napunim da vidim da li je samo marketing ili zaista ima razlike.
Četiri zadnje godine sipam isključivo na OMV-u.Da li je neko probao taj MaxxMotion na OMV-u kod nas? Ja čekam da mi se isprazni što više rezervoar pa da napunim da vidim da li je samo marketing ili zaista ima razlike.