Koliko troši?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Koliko troši?
Precera ga sa 10%, meni je toliko maksimum da laze. Uglavnom je oko 5% manje od cep-cep metode, a hoce i da slaze u moju korist, ali retko
Moguce, prestao sam da pratim potrosnju, u pocetku je bio bas precizan, sad je lagao oko 10%
I onako potrosi koliko god da sipam
I onako potrosi koliko god da sipam
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
McGruja napisao:I onako potrosi koliko god da sipam

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
-
- Pridružio se: 09 Feb 2013, 10:56
nadam se da ne mislis da je ovo realna trenutna potrosnja...
@mc gruja i rakhil - sa nemanjom sam vec pricao o tome, meni je na fokusu pre ugradnje plina bord uvek bio tacan u dl za razliku od klija, kod kog sam inace primetio da se kad je vruce odstupanje borda povecava u moju korist, pokaze oko 10 posto vise od realne potrosnje i vise se obradujem na pumpi...
@mc gruja i rakhil - sa nemanjom sam vec pricao o tome, meni je na fokusu pre ugradnje plina bord uvek bio tacan u dl za razliku od klija, kod kog sam inace primetio da se kad je vruce odstupanje borda povecava u moju korist, pokaze oko 10 posto vise od realne potrosnje i vise se obradujem na pumpi...
meni na nizbrdici bez dodavanja gasa ukove na 2l/100km, po bordudragan napisao:nadam se da ne mislis da je ovo realna trenutna potrosnja...
a mene sad zanima ono "cut off" da li to znaci da je potrosnja u tim uslovima bukvalno 0?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Cista 0, jbs bord koji u tim uslovima ispisuje drugacije
Sem ako nisi bio u leru
Sem ako nisi bio u leru

tnx
znaci laze u moju korist
nisam bio u leru.
ja za praznike napravio 1170 km (zadnjih 100 i nesto po gradu), Nis-Budva-Nis, preko Josanicke banje, Cetinja itd... prosecna brzina je bila oko 50 (po bordu), a prosecna potrosnja tacno 6l (po cepu). Mogla je brzina da ide gore, a potrosnja dole, da nisam imao onih problema sa senzorom radilice i da nisam imao nekih 50 stajanja uzput. Sve u svemu zadovoljan sam.
Merio sam i trenutne brzine - nisam slikao.
IV brzina - 80km/h = 4.1
V brzina - 120 km/h = 5.0 - 5.1
Lybra 1.9 jtd
Cale moj je ovih meseci imao nekoliko tura Nis-Bg-Nis , autoputem, bez divljanja, sa putnom brzinom 110-130, potrosnja 4,5.
focus 2002. 1.8 tdci

ja za praznike napravio 1170 km (zadnjih 100 i nesto po gradu), Nis-Budva-Nis, preko Josanicke banje, Cetinja itd... prosecna brzina je bila oko 50 (po bordu), a prosecna potrosnja tacno 6l (po cepu). Mogla je brzina da ide gore, a potrosnja dole, da nisam imao onih problema sa senzorom radilice i da nisam imao nekih 50 stajanja uzput. Sve u svemu zadovoljan sam.
Merio sam i trenutne brzine - nisam slikao.
IV brzina - 80km/h = 4.1
V brzina - 120 km/h = 5.0 - 5.1
Lybra 1.9 jtd
Cale moj je ovih meseci imao nekoliko tura Nis-Bg-Nis , autoputem, bez divljanja, sa putnom brzinom 110-130, potrosnja 4,5.
focus 2002. 1.8 tdci
- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Punto Multijet,
4,2 litra/100km
Malo svrckanja po BG, tura do Barajeva, Rusnja, jedna voznja do Koteza, jedna tura NBG-Resnik-NS-Stepanovicevo i nazad, i danas NBG-Bojcinska suma i nazad.
Autoputem uglavnom oko 100km/h, par minuta vozen 140 i par minuta gas do daske (170-175 po cajgeru), ostalo 60-80km/h. Veci deo sa 4 osobe+pas ili 5 osoba, bez prtljaga.
Klima nije paljena uopste.
4,2 litra/100km
Malo svrckanja po BG, tura do Barajeva, Rusnja, jedna voznja do Koteza, jedna tura NBG-Resnik-NS-Stepanovicevo i nazad, i danas NBG-Bojcinska suma i nazad.
Autoputem uglavnom oko 100km/h, par minuta vozen 140 i par minuta gas do daske (170-175 po cajgeru), ostalo 60-80km/h. Veci deo sa 4 osobe+pas ili 5 osoba, bez prtljaga.
Klima nije paljena uopste.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Nasao sam klip kad je Puntodžet trošio na 100-120km puta 2.9L po bordu! 8-)
Bolje da ne kacim 
Inace ovih dana Punto trosi 4.8L sa prosečnom brzinom od 30km/h.
Sent from my Sirona C1 treatment center

Inace ovih dana Punto trosi 4.8L sa prosečnom brzinom od 30km/h.
Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Nocna voznja po gradu, klime bez, tereta bez, laganica, 8.5 litara
Inace, prosek za 200km ciste gradske voznje sa klimom - 14 litara, mereno cep metodom.
Prosek brzine tik preko 20, vadi me auto put od BK do Arene kojim idem gde god da krenem.

Inace, prosek za 200km ciste gradske voznje sa klimom - 14 litara, mereno cep metodom.
Prosek brzine tik preko 20, vadi me auto put od BK do Arene kojim idem gde god da krenem.
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Danas je Kg bio prepun zandarmerije zbog utakmice Radnicki-Partizan, vozilo se "kreni-stani" 5km, poludeo sam! Mogu misliti kako je vama u Bg-u kad tako svakodnevno

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Svakim danom me NS sve vise podseca na BG.Milos_kg napisao:vozilo se "kreni-stani" 5km, poludeo sam! Mogu misliti kako je vama u Bg-u kad tako svakodnevno![]()

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
bas tako, pre 5,6,7 godina je bilo milina voziti kroz ns, a sad je takav guzvanjac da to nije normalno...