Meni nisu jasni ovi zajedljivi komentari tipa video sam samo dva ili nisam video ni jedan 500l...pa samo u italiji se proda dva mil novih automobila, u svabiji cak 3 miliona...i sad neko ocekuje da vidi preplavljene ulice a 500l je tek poceo da se prodaje
svasta
Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
crni napisao:Meni nisu jasni ovi zajedljivi komentari tipa video sam samo dva ili nisam video ni jedan 500l...pa samo u italiji se proda dva mil novih automobila,
Za 4 dana provedena u Italiji video sam dva 500L,sta je tu zajedljivo ? Tek poceo da se proizvodi,zasto je to cudno ? Trebao sam da kazem da je svaki drugi automobil 500L ?
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Geza napisao:Izgleda da će zvanično ime biti 500L+
Ne mogu da verujem kako su uspeli ovako da ga nagrde.Nimalo mi se ne svidja ovaj XL ili L+ ,kako li vec planiraju da ga nazovu.Uopste nisu ni trebali da ga planiraju za proizvodnju
crni napisao:Meni nisu jasni ovi zajedljivi komentari tipa video sam samo dva ili nisam video ni jedan 500l...pa samo u italiji se proda dva mil novih automobila,
Za 4 dana provedena u Italiji video sam dva 500L,sta je tu zajedljivo ? Tek poceo da se proizvodi,zasto je to cudno ? Trebao sam da kazem da je svaki drugi automobil 500L ?
mislim da se pravis englez, odlicno si me razumeo
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Geza napisao:Izgleda da će zvanično ime biti 500L+
Ne mogu da verujem kako su uspeli ovako da ga nagrde.Nimalo mi se ne svidja ovaj XL ili L+ ,kako li vec planiraju da ga nazovu.Uopste nisu ni trebali da ga planiraju za proizvodnju
Ove "produzene" varijante ne trebaju da budu lepe vec prakticne, nijedan extended MPV nije lepsi od regularne "kratke"varijante mada, na ovom Fiatu nesto veci tockovi i vec bi prica bila drugacija