Dobro veče
Re: Dobro veče
A koće da mu pozajmi digitalni merač pritiska? 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Svrati na krov posle. 
Sent from my Galaxy Y using Tapatalk

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk
Veceras umesto "Vece sa Ivanom Ivanovicem" koje inace ne gledam, "Vece sa Djokom" koje inace obavezno moram gledati.
A sad kafa...
sent from my HTC Sensation
A sad kafa...
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Balasevic gospodin, legenda 

Bas volim da ga slusam...trenutno mi se u autu vrte njegovi hitovi

Ja sam za ovih 20... ili 30 godina(?)
uz njega naucio sve njegove pesme napamet, tako da ih gotovo i ne slusam samoinicijativno jer ih sve znam napamet.
Balasevic ti je kao sok od zove - ili ga obozavas ili ga ne podnosis, nema sredine.

Balasevic ti je kao sok od zove - ili ga obozavas ili ga ne podnosis, nema sredine.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Potpuno se slazem!
Ja sam ga ranije slusao pa jedno vreme nisam a sad sam skoro napakovao neke njegove pesme na USB i slusam.
Muziku inace slusam samo u autu...kuci ili dok hodam nemam tu naviku.
Muziku inace slusam samo u autu...kuci ili dok hodam nemam tu naviku.
Beše nekad dobar, sada mi je ... 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Meni je Balašević obavezna lektira za kola. Čak sam i dete uspavljivao pevajući joj Vasu Ladačog. To je valjda najduža pesma koju znam. Krenem Vasu i do pola mala zaspi. Ne moram da smišljam sledeću pesmu. 

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Njegove pesme volim ali njega ne podnosim..... 

- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Uveo sam zabranu na Balasevica u kancelariji. Sve moze da se slusa, osim njega.
Ne mrzim coveka, soumen je, zanimljiv, ali opet, nekako, nesto...paa, ne znam, dosadio. I deluje mi potuljeno i ljigavo. Gledacu emisiju, ako stignem, verujem da ce biti OK, jer ima stiha za te stvari, ali opet...ne mogu to opisati.
TT
Ne mrzim coveka, soumen je, zanimljiv, ali opet, nekako, nesto...paa, ne znam, dosadio. I deluje mi potuljeno i ljigavo. Gledacu emisiju, ako stignem, verujem da ce biti OK, jer ima stiha za te stvari, ali opet...ne mogu to opisati.
TT
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3