TheWickerMan napisao:najbolja američka serija ikada - Homicide
Homicide nisam gledao, ali cuo sam da je odlicna. Inace pisana je po knjizi koju je napisao tvorac The Wire-a, tako da su obe serije zasnivaju na manje vise istim dogadjajima.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ja ne podnosim filmove sa tom tematikom ali jednom sam slučajno odgledao skoro ceo prvi deo, bio na tv-u ja blejao, i uzeo da gledam možda od druge trećine i odgledao do kraja, posle sam skinuo drugi deo pa i njega odgledao. Što kaže Delija - fina zabava, nije bačeno vreme.
Delija napisao:Kanda ste zaboravili Homicide - po meni ubedljivo najbolja "pandurska" serija.
Manc, Pemblton, Bejlis i Jafet Koto
Znaci, da me ubijes ne bih mogao da se setim (bez guglanja) imena lika koji je igrao (crnac porucnik), ali sam zapamtio ime glumca, verovatno mi bilo zanimljivo kao klincu
Delija napisao:Kanda ste zaboravili Homicide - po meni ubedljivo najbolja "pandurska" serija.
Manc, Pemblton, Bejlis i Jafet Koto
Znaci, da me ubijes ne bih mogao da se setim (bez guglanja) imena lika koji je igrao (crnac porucnik), ali sam zapamtio ime glumca, verovatno mi bilo zanimljivo kao klincu
Kako si to mogao da zaboraviš?
Dži
Al Dziardelo skoro sam ga gledao u nekom filmu sa DeNirom, lovci na ucenjene glave itd...