Smes...niko te nije banovaoDay Walker napisao:Ovde covek izgleda da ne sme da ima suprotno misljenje od pojedinaca...![]()

To sto se neko ne slaze sa tobom nije nista lose...
Smes...niko te nije banovaoDay Walker napisao:Ovde covek izgleda da ne sme da ima suprotno misljenje od pojedinaca...![]()
+1 Dodao bih i Kerbera. Bilo je tu dosta underrated pravih rok bendova, realno se taj žanr u užem smislu nikad nije primio kod nas. Više je neka agrorok varijanta bila popularna.@dw - kad spomenu van gogh, meni su uvek bila losa kopija ekv, i nikad se nisam nasao u njihovim pesmama, a djule je lik, posle sergeja foliranovica, kojeg bih najradio pomazio nekom motkom preko ledja
a svi ti koje si spomenuo osim delom bore corbe u daleko od rnr-a...po mom misljenju... cak i yu grupa su za njih rolingstonsi u svakom pogledu, da ne spominjem ozbiljnije grupe reda smaka i slicnih...
Ne mogu da se ubedjujem s tobom, ne volis Balasevica i to je skroz kul, ali pricati da su pesme sranje (ja tako shvatam tvoje komentare) je u najmanju ruku smesno.Day Walker napisao:![]()
On u svakoj pesmi tuguje.. Reci mi jednu uz koju mozes da budes veseo a da nije Madjarica?