Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Dobro veče

Post od Floyd »

Day Walker napisao:Nisam rekao da su sranje nego da su zalopojke.. A pesama za veselje i nema bas, voleo ti to ili ne :pardon:
To je samo znak da ga stvarno ne slusas ali mi nije jasno sto ga onda osudjujes :D
Za veselje se slusa Tarmi Ricmi dok kod Djoletove muzike slusas tekst...ima tu i veselih, saljivih, ljubavnih, nostalgicnih itd. tekstova.
Korisnikov avatar
daka
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Nov 2012, 10:53
Garaža: Opel Corsa 1.3 DTC 111years, 2011 god.

Post od daka »

Day Walker napisao::kafa:
On u svakoj pesmi tuguje.. Reci mi jednu uz koju mozes da budes veseo a da nije Madjarica?
Ja njegove pesme doživljavam kao priče.Fantastično opisuje pejzaž i samo radnju(neki događaj),slušajući je ,"stvara" mi se slika u glavi,kao da gledam film a ustvari slušam pesmu!!! :doubleup:
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

stefanan napisao:Treba mi neka predstava krajem maja (ne znam uopste koliko pre treba da se kupe karte pa zato) kriterijum je da bude interesanta ... Idem sa jednom koleginicom i mislim da je ovo test,posto ona prilicno cesto ide u pozoriste, a meni je rekla da izaberem predstavu pa da se ne izblamiram :mrgreen:
"Letnja noć bez sna"
Romantična komedija, likovi su advokatica i sitni lopov/kriminalac u srednjim godinama, koji nemaju partnere i žele da ih nađu ali imaju u startu predrasude o tome kakve bi te osobe morale da budu tj. oboje ne veruju da bi oni mogli da budu zajedno zbog poslova kojima se bave, obrazovanja, kulturološkog-intelektualnog miljea kome pripadaju ... itd. Naravno privlačni su jedno drugome ... i tako kreće zapetljancija.

Po čemu je za preporuku: pa ako glavna glumica (Nataša Marković) kaže da je predstava oduševljava i da je slatka i da nema žene kojoj se ovo ne bi dopalo itd. ... šta drugo da ti kažem ako ti ovo nije dovoljno za preporuku.

15. i 25.05.2013.
Poslednja izmena od maxer u 11 Maj 2013, 11:58, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
robbief
Reactions:
Pridružio se: 10 Mar 2012, 00:03

Post od robbief »

Day Walker napisao:Volim ja svasta da slusam, al zalopojke i recitacije zaista ne mogu :D

To je zato sto nisi imao tu srecu da, sto kaze Ivanovic, smuvas neku devojcicu na racun Balasevicevih stihova ili tu nesrecu da na racun istih tih stihova patis uz neku neostvarenu ljubav. Da si se malo ranije rodio i odrastao dok je Balasevic bio poznatiji kao pevac nego kao "govnar", verovatno bi imao i drugacije misljenje. Veruj mi da je hendikep i prava steta sto su njegovi stavovi uticali na to da se zanemari njegova umetnost.

ps. daleko od toga DJB u svakoj pesmi tuguje, ali treba malo poznavati bolje njegov opus da bi se sa ljudima koji su ga ozbiljno slusali diskutovalo o tome.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Zao mi je... Ne pronalazim se u tim stihovima, nikada mi nisu i nece prijati :pardon:

Ako treba da pukne, nek pukne uz ovu:
:)
http://www.youtube.com/watch?v=FS46fwyWgOw
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
maxer
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V

Post od maxer »

Day Walker napisao:Al vidis da odmah duboko razocaras ljude kad nisi njihov istomisljenik :pardon:
Nije valjda da ne znaš za tu opšte prihvaćenu frazu "razočarao si me i kao čovek i kao komunista" :kuku: + na to da dodamo i onu čuvenu Borinu varijantu:
http://youtu.be/jezFQfkdqj8
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

robbief napisao:
Day Walker napisao:Volim ja svasta da slusam, al zalopojke i recitacije zaista ne mogu :D

To je zato sto nisi imao tu srecu da, sto kaze Ivanovic, smuvas neku devojcicu na racun Balasevicevih stihova ili tu nesrecu da na racun istih tih stihova patis uz neku neostvarenu ljubav. Da si se malo ranije rodio i odrastao dok je Balasevic bio poznatiji kao pevac nego kao "govnar", verovatno bi imao i drugacije misljenje. Veruj mi da je hendikep i prava steta sto su njegovi stavovi uticali na to da se zanemari njegova umetnost.

ps. daleko od toga DJB u svakoj pesmi tuguje, ali treba malo poznavati bolje njegov opus da bi se sa ljudima koji su ga ozbiljno slusali diskutovalo o tome.
Slika

:rofl: :rofl: :rofl:
Korisnikov avatar
robbief
Reactions:
Pridružio se: 10 Mar 2012, 00:03

Post od robbief »

ha ha, da, uglavnom je tako...ali jednom kad ubodes...
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Day Walker napisao:Reci mi jednu uz koju mozes da budes veseo a da nije Madjarica?
Da ga nisi pobrkao sa Čolićem? :)
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Day Walker napisao: :kafa:
On u svakoj pesmi tuguje.. Reci mi jednu uz koju mozes da budes veseo a da nije Madjarica?
,,U razdeljak te ljubim'' :kezo:
Kad sam bio mladjani šmeker, bilo je dovoljno to odsvirati pri kraju žurke i neka bi se već upecala. Nastavak Djokinog stvaralačkog opusa me nikad nije doticao i zanimao - npr ,,Računajte na nas''...

Na ,,Crnog leptira'' i sl sentiše na gitari, uglavnom su vaćarili slepci :mrgreen:
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Uspeo je da rasplace Ivana Ivanovica, koji mu je bio gost sinoc :lol:
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Riblja Corba nije trebala da se uplice u politiku 90tih, kao sto Juice nije trebao da peva narodnjake, al para vrti, jbg...
Npr na njihovom predposlednjem albumu "Minut sa njom" imaju 2-3 pesme koje su podjednako kvalitetne kao i one 80tih.

Samo sto se na estradi vrti duplo vise Borinih tekstova nego sto je on objavio sa RC, ali vi/mi to ne znamo.

Po meni su se trebali potruditi da zavrse upravo sa gore navedenim albumom, naprave neku baladu za kraj, pa kud koji. Jednostvano vise nije za pesmu, a to sto nije nista materijalno stvorio u zivotu, jbg...

"Novi Sad je mirisao na Lale, sad smrdi na izbeglice" :bravo:

:nonono:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

:kezo:
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Na fonu sam pa ne mogu, sad bih okacio parplov dim na vodi, cisto da ne bude da je jednostavno jednako lose... Ali verovatno su to svi vec sto puta culi...
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Evo http://www.youtube.com/watch?v=7mCK05dgwgU

:)

Ne kažem da je to što je tehnički prosto i loše, ali jeste prosto.
:pivo:
Odgovori