Dobro veče
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Dobro veče
Problem je u onom što je dalje rekao, da on u stvari govori "iskvarenom verzijom hrvatskog jezika". A i ceo koncert dalje se ulizivao publici u sličnom tonu. Ne znam stvarno šta mu je to trebalo... Pogledaj ceo snimak, ima 5-6 strana ranije.
Manite se politike, držite se umetničkog dojma. Svi oni su u nekom periodu karijere šurovali sa politikom na ovaj ili onaj način. Balašević je jedan od retkih koji je napljuvao svaku vlast. I onu koju je podržao je među prvima napljuvao. Al definitivno njegova vrednost nije u onome šta misli nego šta napiše, a tu je mag.
Bora je pisao dobre pesme, al je izgubio kontakt sa realnošću poslednjih godina. Previše je ušao u politiku i počeo je da deklamuje bljuvotine i prostakluke poslednje vrste. Nekad je psovka u pesmi bila avangarda, ali je ono što on radi u poslednje vreme, uključujući ono što je juče na mitingu nalupetao čist prostakluk bez zrnca kulture.
Čovek koga bi trebalo pomenuti uz Milana Mladenovića kao nekog ko je uradio velike stvari i napisao fantastične pesme na ex Yu sceni je Branimir Džoni Štulić. Nisam siguran koliko su mlađi uopšte upoznati sa Azrinim opusom.
Bora je pisao dobre pesme, al je izgubio kontakt sa realnošću poslednjih godina. Previše je ušao u politiku i počeo je da deklamuje bljuvotine i prostakluke poslednje vrste. Nekad je psovka u pesmi bila avangarda, ali je ono što on radi u poslednje vreme, uključujući ono što je juče na mitingu nalupetao čist prostakluk bez zrnca kulture.
Čovek koga bi trebalo pomenuti uz Milana Mladenovića kao nekog ko je uradio velike stvari i napisao fantastične pesme na ex Yu sceni je Branimir Džoni Štulić. Nisam siguran koliko su mlađi uopšte upoznati sa Azrinim opusom.
Mislim na podmladak, ni na koga konkretno. 

A ko je Azra? 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Dobro veče
Perhanova riba.
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
@Pajo corba oduvek, ali oduvek pljuje po svojim pesmama i oduvek ima "ruzan recnik" u pesmama i po tome se izdvaja.. O njemu i njegovoj velici govore njegovi radovi kao i daleko veci broj njegovih postovalaca od vaseg toliko izdignutog Balasevica..
@Dusane, da slusao sam njegove pesme, i da NE SVIDJAJU mi se...
Koliko puta treba da to napisem?! I da zalopojke su za mene i to teske vrste.. Naravno ne sve, ali vecina..
Isto tako mi se ne svidjaju ni neke Borine pesme..

@Dusane, da slusao sam njegove pesme, i da NE SVIDJAJU mi se...
Koliko puta treba da to napisem?! I da zalopojke su za mene i to teske vrste.. Naravno ne sve, ali vecina..
Isto tako mi se ne svidjaju ni neke Borine pesme..

Brzine idu u H-a !!!

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Одг: Dobro veče
Gde ima više poštovalaca, u Čačku?:) Od Vardara pa do Triglava sigurno ne, pa ni sa Bajom Knindžom ponovo da se udruži.Day Walker napisao:... kao i daleko veci broj njegovih postovalaca...
@DW Tebe ustvari suviše ganu balaševićevi stihovi. Onako baš se rasplačeš, što sad nećeš ovde da priznaš. A znamo da Opel ne podnosi vodu najsrećnije, još "usoljenu". Istrulio bi uz Đoku kroz 2, 3 godine. 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ma Djoka Bog nad Bogovima....
E sad, plasim se da pojedincima ne srusim snove o nj. v. Golfu ovom slikom.
Auto drugarovog tate, kad sam video, morao sam da slikam.. Auto nije udaren ili radjen..

E sad, plasim se da pojedincima ne srusim snove o nj. v. Golfu ovom slikom.
Auto drugarovog tate, kad sam video, morao sam da slikam.. Auto nije udaren ili radjen..

Brzine idu u H-a !!!

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Sta se desava sa Kinezima kad umru u Srbiji? Ne secam se da sam video grob nekog kosookog...
Vrse zamenu staro za novo. 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Urose, al' si to rekao, ko da obilazis groblja svakodnevno
Pa logicno je da ih ne sahranuju ovde, kad su svi na nekom privremenom radu. DA ti, ne daj boze, riknes u Kini, da li bi te transportovali kuci u Srbiju ili bi te pokopali tamo?

Pa logicno je da ih ne sahranuju ovde, kad su svi na nekom privremenom radu. DA ti, ne daj boze, riknes u Kini, da li bi te transportovali kuci u Srbiju ili bi te pokopali tamo?
Setac, ne kapiram tvoj problem sa Balasevicem.
Ne svidjaju ti se pesme - ok. Ja ne vidim da je neko rekao da Bora ne ume da napravi pesmu, vec da je budala.
Upoznao sam obojicu, kao i veci deo ostalih pevaca, muzicara i raznih ovakvih i onakvih sa nase javne scene.
Balasevic je retko veliki gospodin. Bora je institucija, zanimljiv na par minuta, ali realno budala.
Sto se GOlfa tice, bas cetvorku sam juce video, skroz truo prag.
Ne svidjaju ti se pesme - ok. Ja ne vidim da je neko rekao da Bora ne ume da napravi pesmu, vec da je budala.
Upoznao sam obojicu, kao i veci deo ostalih pevaca, muzicara i raznih ovakvih i onakvih sa nase javne scene.
Balasevic je retko veliki gospodin. Bora je institucija, zanimljiv na par minuta, ali realno budala.
Uroš S. napisao:Sta se desava sa Kinezima kad umru u Srbiji? Ne secam se da sam video grob nekog kosookog...

Sto se GOlfa tice, bas cetvorku sam juce video, skroz truo prag.