Imali smo, nismo znali
Re: Imali smo, nismo znali ...
Bice da i nisu retki kad svi imamo po jednog u komsiluku 

Ikarus, ako se ne varam?dunx81 napisao: Jbt bus kao ovaj iza se do pre par meseci kao gradski vozio po Zrenjaninu![]()

A nema ih vise?
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Taj iza je IK-161 ili IK-166, to je mnogo novija mašina (proizvodio se negde do 1995). Ima ih još u Beogradu, mada sve manje.
Ђенерал Јанковић
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Da nije ipak IK-111?
161/166 (solo/zglob) su noviji i mislim da je '96 najmladji. Oni imaju dvokrilna vrata.
IK-111 ima ova harmonika vrata, kao na slici, plus dva para farova i okrugla svetla "na krovu", koji su odlika starijih modela, dakle 111.
Mada, sa obzirom kakvi sve "frankestajni" izlaze na ulicu, tj sta se sva sklapa (pogotovo u majstorskim radionicama GSPa), nista nije nemoguce
161/166 (solo/zglob) su noviji i mislim da je '96 najmladji. Oni imaju dvokrilna vrata.
IK-111 ima ova harmonika vrata, kao na slici, plus dva para farova i okrugla svetla "na krovu", koji su odlika starijih modela, dakle 111.
Mada, sa obzirom kakvi sve "frankestajni" izlaze na ulicu, tj sta se sva sklapa (pogotovo u majstorskim radionicama GSPa), nista nije nemoguce

Aha, IkarusTexonja napisao:Ikarus, ako se ne varam?dunx81 napisao: Jbt bus kao ovaj iza se do pre par meseci kao gradski vozio po Zrenjaninu![]()
A nema ih vise?

Nisam ga video skoro mada me ne bi cudilo da se opet pojavi.
Sad voze neke iz bg gsp-a, pise zvezdara..
Moguće, moguće, slabo se razumem u te autobuse, znam samo da je neki pre onih IK-201, 202, 203 koji su došli posle.pedja napisao:Da nije ipak IK-111?

Ђенерал Јанковић
Tristac se 1965 uveliko borio sa kaldrmom u Kneza Milosa. Danas bi za ovo rekli: "treba mi SUV 4x4 sa min 2000ccm da ga uzverem uz Kneza Milosa, drugacije nece moci"
Tih godina smo ficom preko Velebita isli na more, komplet porodica - 4 clana. Malo bi prokuvao, ali se islo spremno i na tu varijantu. Danas ne mozemo da se popakujemo u karavana (str vozilo) do Zlatibora ili banje.
Leyland, bez bus plus.

Tih godina smo ficom preko Velebita isli na more, komplet porodica - 4 clana. Malo bi prokuvao, ali se islo spremno i na tu varijantu. Danas ne mozemo da se popakujemo u karavana (str vozilo) do Zlatibora ili banje.
Leyland, bez bus plus.
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Snorkijevci i Sport Bili

Gde se setiste cunga lunge

Ovakvog bimmera sam obozavao. Imao je daljinac na kabal pa trcis iza njega dok vozis
Danasnja deca se igraju iz kreveta...

Ovakvog bimmera sam obozavao. Imao je daljinac na kabal pa trcis iza njega dok vozis

Danasnja deca se igraju iz kreveta...
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
^
Vidim da se i ti jos igras iz kreveta.
Vidim da se i ti jos igras iz kreveta.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.