Da nisu ta vrata u stvari sa Corse?Gaginh0 napisao:Inace onaj moj ex Polo (sivi) je poceo da truli na petim vratima. Nije ni cudo kako se auto odrzava. Tako se mozda i ovaj golf odrzava...
Dobro veče
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Dobro veče
Širim haos!
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
http://www.blic.rs/data/images/2013-05- ... 1368354932
Tako sam ja juče prošao kroz nekoliko lokvi, a neke su me i skrenulo sa puta u istočnoj Slavoniji.
Rešio da oprobam da se isključim na Županiji, pa Vinkovci, Vukovar, Ilok, B. Palanka, da ne moram ići na Batrovce, bojao se gužve. I totalni fijasko nastane. Meni brisač zaglavio na pola šajbne po onoj kiši (posle sam ustanovio da se olabavio šaraf neki, pa nije bilo krute veze i motor vrtio, a brisači stajali - ovo sam danas tek ustanovio) i ja popizdim i rukama zguram brisače nadole i sastružem plastične zupčanike u motoriću
Sad moram i to da menjam
Tako sam ja juče prošao kroz nekoliko lokvi, a neke su me i skrenulo sa puta u istočnoj Slavoniji.
Rešio da oprobam da se isključim na Županiji, pa Vinkovci, Vukovar, Ilok, B. Palanka, da ne moram ići na Batrovce, bojao se gužve. I totalni fijasko nastane. Meni brisač zaglavio na pola šajbne po onoj kiši (posle sam ustanovio da se olabavio šaraf neki, pa nije bilo krute veze i motor vrtio, a brisači stajali - ovo sam danas tek ustanovio) i ja popizdim i rukama zguram brisače nadole i sastružem plastične zupčanike u motoriću
Sad moram i to da menjam
sutra cu u temi o vazduhoplovima ( ako ima neka prikladnija recite ) da malo okacim slike sa sektora gde radimo saradnju sa pgz-om, pucaju ovih dana, evo i danas...
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Pucaju, pucaju...upucali jedno kupatilo u Leskovcu 
Ma meni bi bilo logicnije da VW potopis u vodu i istruli vodaGaginh0 napisao:Al moze da "pomogne"...
Npr na tom Golfu se u tom delu moglo zadrzavati lisce i prljavstina koji ce pomoci truljenju, kao i na polu u delu izmedju petih vrata i branika...
djiuliju napisao:Pucaju, pucaju...upucali jedno kupatilo u Leskovcu
Retko gde se koriste rakete kao kod nas, mislim samo po Rusiji i sl. Valjda se pokazalo kao loše rešenje, neefikasno.NexT napisao:Paradoks Srbije, nemamo protivgradne rakete, ali cemo imati novu generaciju lovaca. Sta bi bilo da smo stvarno u nekom zajebanom klimatskom podrucju...
Ja mislim da u CH ne koriste protivgradne rakete.
Pre neki dan je padao grad...kod mene nije puno ali kolegi u jednom selu 30ak km od mene je polupao auto star par meseci.
Pre neki dan je padao grad...kod mene nije puno ali kolegi u jednom selu 30ak km od mene je polupao auto star par meseci.
- methane.master
Najefikasniji su avioni koji "zapraše" odozgo gradonosni oblak i ćao, što se i radi u razvijenim zemljama. Nazalost očigledno je lukrativnije da se nabave MIG-ovi.
Edit: Da ne budu samo krivi političari, prosečni srpski seljak koji ima neki zasad (npr. voće) će rađe dati petoznamenkastu sumu u evrima nekoj pevaljki Granda da mlati sisama i krešti na svadbi domaćinovog sina, nego sumu sa znamenkom manje za protivgradnu mrežu. O još manjoj sumi za osiguranje prinosa od grada da i ne govorim.
Sent using Tapatalk
Edit: Da ne budu samo krivi političari, prosečni srpski seljak koji ima neki zasad (npr. voće) će rađe dati petoznamenkastu sumu u evrima nekoj pevaljki Granda da mlati sisama i krešti na svadbi domaćinovog sina, nego sumu sa znamenkom manje za protivgradnu mrežu. O još manjoj sumi za osiguranje prinosa od grada da i ne govorim.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Sise vs protivgradna mreza...jbg, jednom se zivi
Nego, jel ima neko bilo kakvo iskustvo sa auto placom Caruso iz Veternika? Kakav ga glas bije?
Nego, jel ima neko bilo kakvo iskustvo sa auto placom Caruso iz Veternika? Kakav ga glas bije?
Objekti izgrađeni za potrebe Olimpijskih igara danas propadaju.
http://io9.com/after-the-games-photogra ... -503372635
http://io9.com/after-the-games-photogra ... -503372635
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

au kakva steta... koliko smo samo rasipnici kao drustvo...
onaj bazen u helsinkiju me podseti na divcibare i onaj veliki zapusteni bazen na otvorenom, kako li je tamo bilo super dolaziti kad je sve bilo novo... i kakva steta je sve ono upropastiti... i sad kad odes tamo i hoces na bazen imas na raspolaganju samo onaj cemer u vujicu...
kakva steta...
onaj bazen u helsinkiju me podseti na divcibare i onaj veliki zapusteni bazen na otvorenom, kako li je tamo bilo super dolaziti kad je sve bilo novo... i kakva steta je sve ono upropastiti... i sad kad odes tamo i hoces na bazen imas na raspolaganju samo onaj cemer u vujicu...
kakva steta...
- methane.master
Za Berlin i Sarajevo još i da kaže čovek da je bilo nekih okolnosti koje su uzrokovale tome, ali ostalo... tuga. 
Širim haos!
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Trenutno sam u internatu u gak Narodni Front, i otisao do boksova gde su bebe i gledam jedno prelepo zdravo bebce i na krevecu vidim papir na kom pise "majka ne zeli dete"... Ne secam se kad sam se toliko skenjao...