Sunderland - Southampton, obema ekipama odgovara X , a na Betfairu preko 70% trejda ide upravo na X (kazem trejda, iako je X znak koji se ne LAY-uje, tako da ovo u ovom slucaju definitivno znaci da se puno igra). Mislim da za kvotu @3.20 vredi singlovati.
Druga stvar, procentualno nenormalno mnogo uplata ide na Udinese - Atalanta X (nesto preko 50% iako je kvota preko 5), gde gostima u sustini bod ne treba, a Udinama je pobeda potrebna (iako Roma gostuje Milanu). Pokusao sam prelaz 2/1 sa starim prevarantima bracom Italijanima (navuci raju da igra X, da skrenes paznju sa keca koji vristi). Naravno, odigrah prelaz za cela 4 eura

Keckemet 2/1 , kvota 28 u Mozzartu. Zasto? Javlja mi se. "Imam osecaj"(= budala), pa ako dodje sto da ne ispadnem faca

Treci pokusaj prevare cu pokusati na Fulham - Liverpool. Opet mnogo uplata ide na dvojku, a Liverpool ne moze ni gore ni dole, dok Fulhamu igra i X, ali sa pobedom bi otklonili svaku (i teoretsku sansu) da mogu zavrsiti ispod crte. Opet cista spekulacija i opet pokusaj za citavih 3 eura, pa kad je bal, neka je 2/1 , kvota online preko 40
Ozbiljna opklada i ono sto je definitivno vredno igre je onaj X na S-S , dok ova tri prelaza nisu nista do jeftino kockanje i takve stvari moram da odigram da se ne bih nervirao ako dodje, a ja nisam odigrao. (= budala)