Felne - kupovina i razne informacije
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Felne - kupovina i razne informacije
Slazem se 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Uroš S. napisao:Iskreno ima i mnogo lepših i kompleksnijih fabričkih felni za F30
Ima ali 20" sto ne dolazi u obzir. Za 18" i 19" nije neki izbor, bar kad je F30 u pitanju.Texonja napisao:Slazem se sa Urosem. Ove sa slike su mi nekako "retro", vise mi idu uz neki e46, da ne kazem e36 (a rekao bih)...
Ali felne su stvar ukusa, kao i sve kada je dizajn u pitanju.
Zapravo pre svega ganjam ove 18"...
...a 19" sa gornje slike su neka alternativa.
Licno ne volim ogromne "vidi me" felne koje sljaste i presijavaju se ali mi trebaju malo vece jer ove 17" "pojede auto" sto bi reko Scudi

M 19ice mi se isto svidjaju ali ne toliko koliko su skuplje...
jel to nesto na moj racunFloyd napisao:Licno ne volim ogromne "vidi me" felne

ni meni se ne svidjaju ovo koje licitiras... bolje nadji 20" i onda kad dodjes u serbiyu pustis
http://www.youtube.com/watch?v=l5ClczYrbLg
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
ne paše mu raspon rupa 

E ludi ste 

- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Centralna je uža , mora da se razbušuje . 

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ima ova adapter za sve sto treba 

Evo ima felni za RS5, upola cene...
Au bre Adrei, ti dusu nemas...
http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... li_gumama/

Au bre Adrei, ti dusu nemas...

http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... li_gumama/

pa ja ove felne nisam kupio da bi ih prodavao

uostalom ovo je realna cena, na eBay tesko da se moze naci jeftiniji set u ovakvom stanju...
inace jedna felna kosta oko 115.000din/kom +gume(koje kostaju kao da su pravljene za F1) :trljamoci:
a i sam znas koliko je onaj lik sa crvenim A5 SB platio set 20" u maniku...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Sve ja znam, ali bolje ih okaci na eBay-u... 

kao sto vec rekoh ovaj set necu da prodajem(tj. hocu...kod mene je sve na prodaju sto se dobro plati)... one 19" prodajem i mislim da je za njih i vise nego realna cena 

Pa malo je to diskutabilno... Pre ce biti realna ona cifra koju si dao za 20. Slazem se ja da su nove paprene, ali i za mog GTI-a su nove samo felne 2000 EUR, a realna trzisna cena je oko 500-600 EUR za komplet sa gumama koriscenim... Da ne navodim jos milion primera. Boban je verovatno jedini covek u Srbiji koji je iskesirao takve felne u ovlascenoj radnji. Ne ocekuj da ih ima vise. Realna cena je onoliko za koliko moze da se proda. Ja sam originalne felne sa Cupre R (19) prodao za 1000 EUR sa GY F1 starim godinu dana i 5.000 km predjenih. I to je mozda realno, a i za to imas jako malo kupaca. A ta jedna guma u radnji kosta 200-250 EUR, a felna bar 500 EUR... Tako da je realna cena tvojih felni 19 sa A5 mozda 1200 EUR, vise tesko da ces dobiti...
1200e sam dobijao da ih ostavim kod vilkanizera gde sam montirao 20"
(ako mi on daje 1200e znaci da mogu da se prodaju sigurno za vise posto su nove michelin gume,on planira da zaradi)... pa moje RS4 brusene 19" sam prodao za 1500e(ok stajale su dugo u oglasu ali su gume vozene 2 sezone+su bile izgrebane a niko nije mogao da ih sredi), drugi set 19" sa novim barum gumama sam prodao za 1300e kad sam prodao A3( bile u oglasu 4 dana po toj ceni-sad vidim da ih taj lik prodaje za 1250e)... mozda sam samo imao srece, ne znam... 
da li je realna cena ili nije bas me briga, to je ta cena kome odgovara, odgovara... ko nece neka nadje jeftinije,kupi nove... meni nije hitno

da li je realna cena ili nije bas me briga, to je ta cena kome odgovara, odgovara... ko nece neka nadje jeftinije,kupi nove... meni nije hitno