Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Sport

Post od Delija »

@Piros
Steta za Savana. Jes' zeznuo utakmicu protiv Francuza toliko da mi je trebalo vremena da mu oprostim :), al' nam on stvarno treba u timu...

:pivo:

@bane valjevo
Macvan bi mogao da prodje samo u slucaju da postoje letece izmene kao u rukometu, pa da igra samo napad bez odbrane. U odbrani je ko medved invalid :glavomuzid:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Još nešto.

Raduje dobra igra Bjelice. Njegova sposobnost da igra pozicije od 1-4 je za mene totalna fantazija i nešto što se ne viđa kod belih igrača, a sigurno ne kod igrača u Evropi.

Aleksandrov polako ulazi u pravu takmičarsku formu. Posle izleta u Belgiju gde je žario i palio (i ispao iz lige), došao je u ACB ligu gde je zaista dobar (i opet je ispao iz lige).
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

bane valjevo napisao:
Iskreno, ništa me ne bi obradovalo kao vest da se Novica vraća u reprezentaciju. Sa njim potpuno fizički spremnim, ova ili neka buduća ekipa je barem 50 posto bolja...
Nazalost mislim da ni Novica ni Bobi Marjanovic nisu fit za velike napore, a bas nam trebaju za poziciju 4 i 5.
Sto se tice beka sutera tu smo stvarno u problemu. Bogdanovic nije imao losu sezonu u Spaniji, ali nisam siguran da bi mogao da iznese taj teret prvog beka. Realno mozda bi Rakocevic bio resenje, ali u kombinaciji sa Teom tesko. Dvojica solista u isto vreme na parketu bi bilo mnogo. Druga stvar pitanje je i da li bi Rakocevic mogao da izdrzi taj ritam svaki drugi dan.
Veliko je pitanje i ko ce biti drugi plejmejker, jer tu nam isto ne cvetaju ruze.
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Ja se toliko uzdam u Novicu da to nije normalno.

Ne verujem da će Duda povesti Bobija, mislim da će pre njega ići Štimac...

Možda Nedović da rotira Teodosića???
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Nedovic mora obavezno da bude u ekipi, al' je on lozana isto kao Teo - treba neko ko moze da stane na loptu. Tu Markovic stvarno nije los. Steta sto Vesterman nije nas - on ce biti igracina.

Rakoc je i dalje jako dobar, a i ne solira vise toliko - jedino je najbitniju utakmicu sezone odigrao ko q. Cini mi se da i moze da izdrzi ritam bolje od nekih 10 godina mladjih igraca.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Koliko znam Nedovic sigurno igra, ali je on meni vise 2 nego 1. Zanimljivo da ce nam dvojke ako bude isao i Milosavljevic bolje igrati odbranu nego sto na njih mozemo racunati u napadu. I jedan i drugi su brzi i imaju dobar ulaz :bravo:
Sto se tice pozicije 5, ako vodi Stimca Bobi mu i netreba, ali bi nam opet trebala jos jedna petica, a da ne bude Raduljica :glavomuzid: .
U jakoj odbrani Rakoc nemoze dugo da izdrzi, vidi se to po njemu na utakmicama.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Moze Rakočević komotno da igra, fizicki je u formi, dovoljno za EP.
Ali mislim da je nerealno da igra kod Dude, imali su oni nekih nesporazuma.

Novica ce sigurno igrati ako do pocetka priprema ne potpise ugovor.

Šteta za Savanovica i Markovića.
Markovića baš cenim, ne daje 30+ koševa, ali uradi ono što mu se kaže. I bori se za svaku loptu.

Sent from my Sirona C1 treatment center
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Re: Одг: Sport

Post od crni »

Realno nemamo igrace za neke domete. Jedva smo i kvalifikacije prosli. Ako prodjemo grupu bice dobro, ne treba se nadati vecem uspehu.

Послато са LG-P990 користећи Тапаток 2
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Sad sam citao Novicinu izjavu gde kaze da i nerazmislja o reprezentaciji, jer je tek izasao iz povrede. Valjda ce se predomisliti, jer nam znaci bar i 10minuta da igra
po utakmci
Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Mislim da je za njega najpametnije da zaleci do kraja povredu da ne bi sje*ao karijeru.
Inace ga jako cenim kao igraca.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Piros napisao:samo polako: Kontakt izmedju Stankovica i igraca Radnickog postoji, ali nije svaki kontakt penal, a ni faul. Pogledaj pazljivo snimak i polozaj igraca Radnickog i njegov pad, zatim polozaj sudije koji je na licu mesta i mislim da ce biti sve jasno. Onako ne mozes da padnes ukoliko ti sam ne pridoneses tome. Za onakav pad bi morao da ga neko gurne sa dve ruke iz zaleta, ali nazalost svi nasi napadaci ce pre da padnu nego da probaju da daju gol. Jednostavno ovako misle da skinu odgovornost od promasaja .
Ako bolje pogledaš snimak videćeš da je lopta prošla ali igrač ne. Dakle posle finte igrač Radničkog nije mogao da nastavi akciju jer da je u tome sprečio igrač Partizana.

Igrač Radničkog je čak prošao igrača Partizana, dakle nije naleteo na njega.

Stoji da je igrač Radničkog urnebesno pao, stoji da je kontakt bio minimalan ali stoji i da ga je bilo i da je uticalo na dalji tok akcije.

Mislim da nam se zbog ovakvih stvari posle u Evropi dešavaju stvari koje nam se dešavaju.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

Sam si lepo napisao minmalan kontakt, a to sto su nasi napadaci padavicari to je druga stvar. Ja ne bih pao sa 45 godina od takvog kontakta, a kad bi neko trazio faul na terminu verovatno bi bio izbacen za sva vremena.Inace taj termin " bilo je kontakta" su nasi novinari preuzeli od sudija koji se na taj nacin vade od prestrogo dosudjenih penala. Da se razumemo i da je svirao penal nista ne bi moglo da mu se prigovori, jer spada pod slobodno sudijsko uverenje.

Послато са Blade III користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Ne postoji definicija minimalni kontakt ;)
Gleda se kontakt i akcija.
Ako je taj kontakt uzrokovao sprečavanje daljeg nastanka akcije onda i prstom da ga je pipnuo bio bi penal.

Uvek se setim sudije Koline koji je na jednoj utakmici u 87 minutu svirao penal Interu. U sledećoj akciji je opet svirao penal Interu. I kada su protivnici negodovali i svašta govorili o njemu, on je samo odgovorio :da je bilo četiri penala ja bi ih četiri svirao!

E zato će ostati najbolji sudija ikada, sudija koji dosledno sporvodi pravila igre a ne seletivno.
Da sad ne pričamo o njemu...

Zato naši igrači kada igramo u Evropi na svaku sudijsku odluku reaguju okruživanjem i urlanjem na sudiju.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Nije ni Kolina nepogresiv - imao je on svoje "momente"... :)
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:

Post od Piros »

samo polako napisao:Ne postoji definicija minimalni kontakt ;)
Gleda se kontakt i akcija.
Ako je taj kontakt uzrokovao sprečavanje daljeg nastanka akcije onda i prstom da ga je pipnuo bio bi penal.
Za mene takva vrsta kontakta ne sprecava akciju ukoliko napadac zeli da je nastavi, a u svakom drugom slucaju je simuliranje . Predajem se,u pravu si bio je penal . :pivo:
Odgovori