Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Re: Ne brže od života!

Post od Texonja »

E to mi je "omiljeni" deo ljudske gluposti. Napravi gresku, ako ti popizdis on se dere na tebe takodje, ako mu samo kulturno gestikuliram ili mahnem glavom levo-desno, on opet popizdi kao u fazonu "sta koj qra oces"... Naravno da ima izuzetaka, na srecu. Covek zajebe nesto, skonta da je kriv i onda ili podigne ruku da se izvini, upali sva 4 na kratko i slicno. Na takvog ni ne mogu biti ljut. Jos mi bude krivo ako sam mu pre toga svirao recimo. Takvih je mozda svega 20%...

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ljudi su potpuni, retardirani idioti.
Malo pre stojim na semaforu Bul K.A. i cekam da skrenem u Kneza Milosa. Nema nigde zive duse, samo ML stoji pored mene. Ja pricam sa drugaricom, zagledao se nesto u semafor, pali se zeleno, kad ispred mene SKUTER :trljamoci:
Lik je ne znam kako i odakle (ocigledno iz pravca poste) odlucio da skuterom predje preko pesackog na crveno i direkt ispred mene, da bi se ukljucio na bulevar prema pravnom.
Samo sekund ranije da se upalilo zeleno, skupljali bi ga po asfaltu. Prvo zato sto bi leteo sa motora, drugo zato sto bih ga izgazio kao go*no.
Kad je prosao samo je podigao ruku i to je kao sve ispravilo. :uf: Je*ena budaletina :besan:
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Meni sad lik u naselju ladno izlece sa nekoliko dece u kolima. Ja na putu sa prvenstvom prolaza, ali imam troguao (s desne strane nailaze busevi otud trougao, odnosno ulica s prvenstvom u kojoj sam skrece tu udesno), a on isto ima trougao ali s tom razlikom sto nailazi na put sa prventsvom prolaza (dolazi iz sporedne ulice) i jos mu ja dolazim s desne strane, sto znaci da imam pravo prventsva. Ionako usporavam tu zbog trougla i pesackog, a on je samo izleteo iz sporedne ulice BEZ GLEDANJA - nije ni glavu okrenuo, cak ni kad sam mu svirao! Naravno deca su u kolima uspaniceno gledala u mene dal cu da stanem da ih ne pokupim.

Da je neko brze vozio i nije usporio kod trougla (kao sto umeju tuda) oduvao bi ga samo tako.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Juče sam pričao sa koleginicom i zaprepastio sam se koliko ljudi uopšte ne zna šta znači taj obrnuti trougao, a kamoli pravilo desne strane. Prosto ne mogu da verujem da tako mnogo ljudi ne zna šta ti znakovi znače. Pa koliko se sećam na polaganju su znakovi bili "must", ako dva-tri pogrešiš adio.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Moj fakultet (informatika) su zavrsavali ljudi koji i dan danas ne znaju kako izgleda graficka kartica, a kako maticna ploca. Ceo fakultet. A sta je naspram toga jedan ispit? Makar i saobracajni test.

sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Skoro prof. pita koleginicu na ispitu gde se nalazi Vrhovni Kasacioni sud(radi razgovora, nadovezao se na ispitno pitanje), ona ne zna, mučenica, stigla do IV godine...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ja juče gledam na parkingu Metroa ribu u Passatu B6 karavan, sva doterana, obavezne sunčane naočari i vozi ko prava, još vuče prikolicu. Taman kažem u sebi, svaka čast, ova sigurno zna da vozi kad tera karavana još sa prikolicom kad eto je izleće na kraju reda, gde je totalno nepregledno i iseče lika koji joj je još dolazio sa desne strane. On ukoči, lego na sirenu, a ona ništa, mrtva ladna, smotala ga i samo po gasu.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

Pa tako se vozi Pasat karavan...
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

trojanac napisao:Ja juče gledam na parkingu Metroa ribu u Passatu B6 karavan, sva doterana, obavezne sunčane naočari i vozi ko prava, još vuče prikolicu. Taman kažem u sebi, svaka čast, ova sigurno zna da vozi kad tera karavana još sa prikolicom kad eto je izleće na kraju reda, gde je totalno nepregledno i iseče lika koji joj je još dolazio sa desne strane. On ukoči, lego na sirenu, a ona ništa, mrtva ladna, smotala ga i samo po gasu.
Malopre sam se setio ove poruke gledajući kod Rodića ženu kako se batrga u rikverc sa C4 i nekim čudom uspela da se ne sudari sa 2 automobila i kombijem. Na kraju popela ga je na ivičnjak zadnjim točkom, a onda smotala i uterala na 30 cm od ulaza u market pri čemu su se klizna vrata istog uredno otvorila. :uf: Mudro sam sačekao kraj epopeje ne bih li bezbedno prošao. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
zdushan
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4

Post od zdushan »

Danas na "T" raskrsnici dve male i beznacajne ulice stojim iza lika u puntu. Nemamo prednost i cekamo da prodju dva automobila. ovaj ispred mene je propustio prvog, i onda ko grom iz vedra neba opalio u drugog (a isli su u koloni), tako da je izleteo sa puta. Udareni auto (chevrolet SPARK) otvara vrata i iz njega izlazi crnac koga bi najlakse mogao opisati kao Tajson na kvadrat. To nisam ni u holivudskom filmu video. Brze bolje sam izvadio telefon da snimim klip kako ga crni odvaljuje vratima il tako nesto, kad ono poce crnac da kuka... samo sto se nije rasplakao... bas osetljiva neka rasa jbga...
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ili nema dokumenta :)
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Crnce svuda ugnjetavaju :mrgreen:

Malopre idem kroz milutina milankovica, I vidim Fabiu koja je cuknula belu Cupru otpozadi. Reko, greota lepog auta, picim dalje levom trakom, kad iz narodnih heroja plavusa u loganu bez migavca preko tri trake I pravo na mene. Sirena I gas me spasili, da sam kocio bilo bi cukanje. Naravno, nema izvini ili nesto tako, gledala me ko da sam joj srusio sneska..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

A ja kad sam pricao da je

Slika

savrseno resenje za Beograd, rekli ste da nisam normalan :mrgreen:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

NexT napisao:Zena je danas na ukljucenju sa aerodroma na auto-put prema Bg shvatila da nije trebala tu da krene, mrtva ladna zabola kocnicu i krenula u rikverc. Ja isao nekih 60, i morao sam da stanem jer ne znam sa koje strane da je obidjem. Legoh na sirenu, a ona me gleda u fazonu "je*em ti mater, sta ti meni sviras"

:srbin:
Kad ovo uradi neko ko tažena to još i mogu da shvatim, al kad to uradi vozač spratnog busa koji vozi studentsku ekskurziju na auto putu negde u Italiji e to ne mogu da shvatim.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Rakhil napisao:Crnce svuda ugnjetavaju :mrgreen:

Malopre idem kroz milutina milankovica, I vidim Fabiu koja je cuknula belu Cupru otpozadi.
Slika

decko je baksuz, nije prvi put... steta za auto, prelep je...
Odgovori