O kamerama za snimanje saobraćaja
Re: O kamerama za snimanje saobraćaja
Panduri ciganima ne smeju nista da rade. Cim ih uhapse dojuri zastitnik gradjana i vadi iz zatvora.
Svi se vade na prekoracenje ovlascenja, rasizam, brutalnost itd.
Jedino IJP kad se pojavi nastaje tajac.
Svi se vade na prekoracenje ovlascenja, rasizam, brutalnost itd.
Jedino IJP kad se pojavi nastaje tajac.
Znaci da krenem u solarijom i pocnem da setam bos po bulevaru i mogu da radim sta hocu 

Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Da. Dok ne dodje interventna 

Ma da vidis kako bi ja tu gamad rasterao, nebitno da li su romi, srbi ili vec sta su... Za mene se populacija deli na ljude i debile, ne na boju koze ili nacinalnost... Meni je jedan cigan od jedno 12 godina dosao do auta, poceo da mi lupa na prozor da otvorim i da se naslanja na auto... Samo samo otvorio vrata i pitao ga sta hoces da ti uradim sad?! Otrcao je kao pas kad ga sutnes... Panduri kenjaju o bezbednosti, digla se frka kao da smo u logoru a ne u slobodnoj drzavi, a cigani nam se setaju i prave sranja po svakom semaforu na vecem bulevaru... Prijateljima iz Beograda se jedan popeo na tocak da dohvati sajbnu iako nisu hteli da mu daju da opere i sklizne sa tocka i onim sranjem za pranje razbije soferku koja je kostala 200e..... Uostalom kako moze biti bezbedna raskrsnica gde se po kolovozu setaju ljudi gde im nije mesto...
I ovo nije off topic, itekako to kreteni o kojima pricam rade na raskrsnicama gde ima po 4-5 kamera...
I ovo nije off topic, itekako to kreteni o kojima pricam rade na raskrsnicama gde ima po 4-5 kamera...
Demokratija je izmisljena da bi se pametni sputali, prostaci podrzali, bogati obogatili a siromasni osiromasili...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Naravno da je off, a sada 

- Grujic
- Moderator
Pošto vidim da svi ćute ja ću...
Na drugom forumu je DuleX okačio sliku prijave za brzinu sa kamere na NBG. Znači, počele da mere brzinu.
Na drugom forumu je DuleX okačio sliku prijave za brzinu sa kamere na NBG. Znači, počele da mere brzinu.
- Grujic
- Moderator
Bulevar Nikole Tesle kod Ušća
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa znam da je rekao da je dobio, nisam video skrinšot. 

E pa tuda vozim lagano. Navika još negde od '94 i radara u belom Golfu.Grujic napisao:Bulevar Nikole Tesle kod Ušća

Poslednja izmena od methane.master u 16 Maj 2013, 22:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
Ja generalno pazim na kamere, samo mi nezgodna ona kod Vlatacome u M. Milankovica. Nije mi pogodno da kocim 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Bas bezveze.
Posto ne znam o kom forumu je rec, bilo bi lepo da neko okaci sliku kako bi videli kojom brzinom je vozio i kako izgleda kazna/poziv.

Posto ne znam o kom forumu je rec, bilo bi lepo da neko okaci sliku kako bi videli kojom brzinom je vozio i kako izgleda kazna/poziv.
- Grujic
- Moderator
Ipak je tačna bila glasina da su počele od 1. aprila...
Tako da ko je bio pametan pa peglao po starom sad nek nađe ljude za pušenje zabrane i bodova... I pare naravno...
Tako da ko je bio pametan pa peglao po starom sad nek nađe ljude za pušenje zabrane i bodova... I pare naravno...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa red bi bio da je dobitnik okači, član je i ovde.Kuzmanovic napisao:Posto ne znam o kom forumu je rec, bilo bi lepo da neko okaci sliku kako bi videli kojom brzinom je vozio i kako izgleda kazna/poziv.
Ako rade i one u JG, onda sam naj*.

Širim haos!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ja danas isao oko 110 u Bul Nikole Tesle, ali posto sam skretao desno ka Bul Mihaila Pupina, nadam se da sam spustio brzinu na 50 km/h. 

Jel tolerisu 70 ili moram da menjam stil voznje ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .